Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Zákazníci reklamující iPad 4 mohou získat iPad Air 2

"Apple zřejmě neodhadl množství rezervních iPad 4, které si musí ponechat pro vyřizování reklamací a skladové zásoby došly."
Za každým tímto rozhodnutím stojí cena / goodwill. Místo náhrady a udržování starých dílů, které v dnešní době zcela jistě mají vyšší náklady na výrobu než novější verze, se rozhodl Apple k výměně za nový model. Velmi šikovná forma PR.
Apple pomalu začíná pracovat na masáži pro listopad a ve snaze o zmírnění dopadů Samsungu S8/S8+ + očekávání Note8 koná příslušná opatření.
Stejně tak teď uvolnili Garage Band, iMovie a ten jejich Office paskvil zdarma všem uživatelům starých zařízení. Týká se to pár procent (jestli vůbec) uživatelů, "nulové" náklady a ještě o nich budou všude psát, ikdyž to v podstatě nikdo nevyužije.

Že by se PR oddělní Apple začalo po letech probouzet ze spánku a začalo používat mozek? To tady od smrti toho jejich tajtrdlíka nebylo.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

vazne si myslis ze lide co jsou zvykli na kvalitu apple produktu a dokonale propojenej ekosystem prejdou na brak od samsungu kterej nedokaze dat do roviny ani konektory, jeho odolnost IP68 ve vode selze driv nez u iphonu s IP68, ma ctecku na tom nejdementnejsim miste takze kdyz das telefon do drzaku tak ho ani neodemknes teda pokud mu neukazes nejakou fotku kterou se lehce oblafne jeho parodie na sken obliceje, nebo ty krasne cekaci doby na update systemu atd ?

nebud smesnej :-D

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ano.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak v tom pripade ses hloupej coz dokazuje i vzrustajci pocet uzivatelu iOS a vzrustajci pocet urivatelu co prechazi z androidu na iOS

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jako uživatel iOS zařízení dokážu takové přirovnání ocenit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.