Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Jak nejlépe zabezpečit vaši doménu? Víme, jak na to!

PR článek
medakuba
Chytří majitelé webů a e-shopů řeší bezpečnost českých domén jako jednu z priorit. Ochrana dat zákazníka ale stále u mnoha projektů není standardem, přitom existuje několik osvědčených způsobů, jak se proti phishingu efektivně bránit.

Zeptali jsme se odborníků na to, jak nejlépe zabezpečit web. Přečtěte si, co nám poradili! O tom, jak zabezpečit webové stránky se také dozvíte na www.SSLmarket.cz

Bezkonkurenční je Thawte Web Server

Jednoznačně nejoblíbenější mezi SSL certifikáty je plně důvěryhodný Thawte Web Server, který ve své třídě nemá konkurenci. Díky svému šifrování chrání veškeré citlivé a osobní údaje zadávané na stránkách. Žádný potenciální klient a návštěvník .cz domén nebude obtěžován varovnými hláškami. Silnou výhodou Thawte Web Serveru je  vyšší stupeň ověření než mají běžné DV certifikáty, které ověřují pouze samotnou .cz doménu. Díky němu získáte kompletní identifikaci a ověření společnosti, pro kterou je SSL certifikát vystaven.  Tento certifikát je proto správnou volbou pro jakýkoliv webový projekt nebo aplikaci.

Pokud je to to, co hledáte, tak se podívejte na stránky největšího prodejce SSL certifikátů, SSLmarket.cz. Právě teď totiž nabízí tento nejprodávanější certifikát Thawte Web Server za revoluční cenu.
Více o SSL certifikátu Thawte>>

diit.cz_7.10_thawte

Na co se tento certifikát hodí? Využijete ho v komerčních webových projektech (např. e-shopy, rezervační systémy), dále ve firemních webech nebo ve veřejných projektech, kde je díky vyššímu stupni ověření SSL certifikátu deklarován provozovatel stránek. Thawte Web Server podporuje také technologii SAN/UC.

Náš TIP: Hledáte jednoduché a levné zabezpečení webových stránek? Zkuste nejlevnější SSL certifikát RapidSSL. Objednání a nasazení vám zabere pár minut. Tento certifikát používá pro své ověření pouze základní ověření na úrovni domény, kdy je zasílán verifikační e-mail. Jeho výhodou je důraz na rychlost získání certifikátu, účelnost zabezpečení a výhodnou cenu.
RapidSSL více informací nejlevnější SSL certifikát>>

České domény zabezpečí i DNSSEC

Víte, že všichni zákazníci společnosti ZONER software mají automaticky a bezplatně zabezpečeny .cz domény technologií DNSSEC, která zabraňuje potenciálnímu útočníkovi podvrhnout uživateli adresu webových stránek? Jde o nejmodernější službu zabezpečení domén. Mezi průkopníky této technologie patří i centrální registr domény .cz – CZ.NIC.

mark-nasa-jpg

Thawte je jednou z nejznámějších firem, která se stará i o bezpečnost českých domén. V roce 1995 ji založil Mark Shuttleworth v garáži svých rodičů – chtěl totiž vyvinout bezpečný webový sever, který by nebyl brzděn tehdejšími omezeními exportu šifrovacích technologií v USA. Server se jmenoval Sioux a vycházel ze systému Apache. Jeho firma  se však postupně začala více zaměřovat na certifikační aktivity a v roce 2000, kdy ovládla 50 % trhu, ji odkoupila společnost VeriSign. Následovala Markova cesta do vesmíru v roce 2002 a v roce 2004 linuxová distribuce Ubuntu.

Dnes chrání citlivá data na .cz doménách proti kybezločincům a hackerům přes milion vydaných SSL certifikátů Thawte ve více než 240 zemích světa. Který certifikát pro zabezpečení domény si vybrali Vy?

Širokou nabídku SSL certifikátů za nejlepší ceny najdete na stránkách www.SSLmarket.cz.

sslmarket-logo4_mensi