Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Jak se zorientovat v nabídce tiskáren? www.vystava-tiskaren.cz

PR článek
výstava-tiskáren.cz
Prodejní výstava tiskáren je unikátní projekt firmy Computer Store s.r.o., který podpořili všichni přední výrobci tiskáren. Hlavním úkolem tohoto projektu je odborná pomoc při výběru tiskárny. Proškolený personál Vám poradí jak vybrat nejvhodnější tiskárnu s ohledem na Vaše požadavky. U většiny vystavovaných tiskáren je možnost ukázky tisku a předvedení všech funkcí.

Mnoho zákazníků se nechalo zlákat na první pohled „výhodnou koupí“. Koupili tiskárnu např. v supermarketu za extremně nízkou cenu, ale divili se za dva měsíce, až šli koupit první náhradní náplně. Zjistili, že cena náplní je několikrát vyšší než cena tiskárny. Jsou známy případy, kdy tiskárna stála 799,-, ale náhradní náplně stály 1500,- V jiném případě firma koupila barevnou laserovou tiskárnu, která stála 3999,-, ale po vytisknutí pětiset stránek byla nutná investice do náplní ve výši 9999,-

Jedna vytištěná A4 takto vyjde i na desítky korun. Aby se tohle nestávalo, je tu www.vystavatiskaren.cz

Výstava tiskáren pro domácnosti

Přijděte se podívat, které tiskárny Vám vytisknou kvalitní fotografie z dovolené, nebo co se Vám hodí na běžný domácí provoz. Na Výstavě tiskáren Vám odborně vyškolený personál ochotně poradí ... Na stránkách výstavy se dozvíte více.

Výstava tiskáren pro firmy

Hledáte spolehlivé tiskárny do Vaší firmy a chcete vědět, které typy se hodí na rychlý a nízkonákladový tisk? Nebo se zajímáte o multifunkce (tisk, skener, kopírka, fax, ethernet) a chcete poradit, která je pro Vás nejvhodnější? Pak se určitě zastavte na Výstavě tiskáren...

Proč si koupit tiskárnu přímo na prodejní výstavě tiskáren?

  • Získáte slevu až 20%.
  • S nákupem získáte rozšířené záruční podmínky.
  • Bezproblémová a rychlá reklamace v případě, že Vaše nová tiskárna přestane fungovat podle představ. Zároveň máte možnost zapůjčení náhradní tiskárny po dobu vyřizovaní reklamace.
  • Po zakoupení tiskárny získáte slevy na spotřební materiál. Výhodou je, že tiskárny i náplně pro Vaši tiskárnu držíme vždy skladem.
  • Na výstavě Vám odborně vyškolený personál pomůže vybrat tiskárnu tak, aby byli náklady na tisk při požadovaných vlastnostech co nejnižší. Zároveň si na místě můžete vyzkoušet tisk a funkce různých typů tiskáren.
  • Možnost zakoupení vystavovaného vzorku s výraznou slevou.

Computer Store - oblíbená prodejna PCVíce se dozvíte na www.vystavatiskaren.cz.

 

 

 

 

Na akci Vás srdečně zve pořadatel Computer Store s.r.o. a partneři výstavy:

Partneři výstava-tiskáren.cz

Tagy: 

Diskuse ke článku Jak se zorientovat v nabídce tiskáren? www.vystava-tiskaren.cz

Pondělí, 18 Říjen 2010 - 08:47 | Luboš | Shodou okolností si zrovna pořebuji koupit...

Zobrazit diskusi