Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Jak to bude dál s CeQuadrat Adaptec produkty

diit.cz logo na CD-R serveru 1. dubna 2009

Na netu se objevil vcelku zajímavý rozhovor, kde se autor ptal lidí z CeQuadratu, jak vlasně bude pokračovat CeQuadrat & Adaptec ve vývoji svých produktů. Myslím, že nemá smysl překládat celý rozhovor a stačí jen říci, že prozatím lidé z CeQuadratu nespolupracují (a ani prý v brzké době nebudou spolupracovat) s vývojáři Adaptecu na Easy CD Creatoru. Podpora všech CeQuadrátích produktů - především WinOnCD a PacketCD bude zatím pokračovat nadále beze změny.

Uvidíme jak dlouho jim to vydrží. Já osobně se obávám toho, že se s WinOnCD stane to, co se stalo s Easy CD Pro 95. Adaptec nejprve odkoupil Easy CD Pro a poté odkoupil i Corel CD Creator. Tehdy oba produkty byly ve verzi 2.x a Adaptec rozhlašoval, že se chystá produkt (tehdy tomu říkali „big thing“), který vznikne spojením obou produktů do jednoho super vypalovacího programu. Vzniknul z toho Easy CD Creator, který si z Easy CD Pro toho moc nevzal (což je obrovská škoda). Takže jsem zvědav, co na nás chystají geniální hlavy od Adaptecu tentokrát...

PS: Kdo netuší, proč jsem to sem vlasně psal, tak ať se koukne o pár stránek dolů na novinku nazvanou „Easy CD Creator WinonCD?“.

Diskuse ke článku Jak to bude dál s CeQuadrat Adaptec produkty

Žádné komentáře.