Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Jak udělat zálohu CD-DA s ochranou Cactus Data Shield III.

Mam Plestora DVD 116A, jak mam teda udelat aby to cetlo jenom prvni session u chranenejch audio cd?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

správné výchozí údaje, zcela stupidní bulharské řešení.
vo to nejde, potřebuju zobrazit svou ip adresu před natem, proto sem píšu.
thx

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

LEO, to aby si teraz každý, kto nemá Plextora, kupoval ďalšiu mechaniku (napaľovačku) kvôli jednému CD? To nemyslíš važne. A to pálenie max 4x - tak to už dnes neplatí - do 16x je CLV zápis v pohode...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Propojuju vstup na zvukovce se stolním přehrávačem a pak stačí přinejhoršim pitomej WIN Záznam zvuku. V Neru si pak normalne vypalim zaznamenaný .wav soubory. Bez problému, bez plextoru, kvalita nerozeznatelná.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proč to dělat jednoduše, když to jde i složitě, že. Přitom stačí mít Plextora PX-W4824 a CloneCD 4.2.0.2 a povolit Plxtorovi číst jen první session. Pak CD s ochranou vložit do mechaniky Plextor a jednoduše zkopírovat jako klasické audio cd, bohužel to nepůjde "za letu", protože v Plextoru CD načítáme a pak také pálíme (nemáme.li druhou vypalovačku v témže kompu). Potřebujeme tedy cca 700MB volného místa na disku pro image soubor. A taky nezapomeneme, že pálíme Audio CD, takže vypalujeme maximálně 4x, kvůli kompatibilitě s většinou CD přehrávačů. Výsledkem je klasické Audio CD s *.CDA Tracky bez ochrany, čitelné v každé CD mechanice. Jak prosté, že? A nemáme-li plextora, zajdeme za kámošem, nebo si ho koupíme (tak drahý zas není).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Většinu audioochran lze jednoduše rozlousknout v anydvd (Slysoft) tušim od verze 3.1 umi v ovladači dekodovat chraneně audia na každé mechanice (i CD-ROM, i když byl původně jen pro DVD)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To zcela jistě jde, jenže ten signál je dvakrát převáděnej. Jednou D/A v přehrávači, pak D/A ve zvukovce. To určitě nějakou kvalitu ubere. Oproti tomu, když to děláš v PC, dochízá k tzv. digitální extrakci a je to stále v digitální kvalitě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Corwin: PlexTools jistě pomohou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.