Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Jaký je výkon Ubuntu pod Windows 10?

Tož když jsou ty Widle tak strašně super rychlý i na tyhle linuxový věci jako je kódování videa a zvuku (na což se jistě musí používat emulace linuxu) -- to je přece jasný, když po 15 (?) letech zvládli implementovat už i virtuální plochy a po 25 letech dokonce BASH a s velkou slávou se i v Power's Hellu objevila historie a tab, který uměl už blahé paměti Unix -- tož to hned začnu používat!

Hned nahradím linux na svém počítači, který nevyžaduje žádné antiviry a odvšivování co dva dny a který i na starém železe šlape stále stejně svižně, výrazně svižněji než prakticky nepoužívané leč aktualizované rok staré Widle 10 v dualbootu...

Sorry za ten emocionální výbrk, ale dneska jsem se zase s*** s jedním netbookem s W7, který jel jak s hnojem, protože ho vlastník zas* takovým neuvěřitelným množstvím svinstva, zrychlovačů počítače, antivirů a virů (nevím kam patří ten McAffee). Vrcholem všeho pak bylo řešení zaseknutých aktualizací...

Ne, děkuji, nechci.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

V H264 se vysledky lisi max. do 5 %. V gausove rozlozeni cetnosti se takovy vysledek zanedbava. Nicmene je to podruhe(poprve pocin win3.11) co MS odvedl nejakou praci.

Zatim to vypada ze win10 budou nejdrazsi distribuci ubuntu. :D

V praci jsem jediny kdo pouziva linux(mam prava root). Jediny komu nejede napozadi smirovaci SW pro vykazovani vykonu a ruznych blbosti, nekteri blbci dobrovolne nafasovali fi. notebook s moznosti medialniho smirovani. Nutno priznat ze jsem tomu obetoval nejakych par hodin osobniho volna (MSoffice proste ty otevrene formaty nema rad). Sem tam se zadari nejakemu blbovi infikovat vetsi pocet woknaru na siti (mimo mne).

Me tedy MS nepresvedcil o vyhodach subsystem linuxu na windows :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.