Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Ještě jednou k novým Detonátorům

diit.cz logo na CD-R serveru 1. dubna 2009

Několik čtenářů mi poslalo informace s jejich zkušenostmi s problémy poslední verze Detonátorů. Projevují se nejen ve Windows XP, ale i ve Windows 98 a ME (a tedy pravděpodobně i v 95) a to na různých chipsetech. Všem za námahu velmi děkuji a pro ostatní snad bude dostatečným varováním jeden email, který asi nejlépe popisuje, co se může stát:


Mohu jen potvrdit problémy s novými detonátory a to v systému WinME. Protože u mne došlo díky nim k totální destrukci systému, udělal jsem novou, čistou, jinými drivery nezatíženou instalaci a výsledek byl téměř totožný. Po nainstalování detonátorů a následném restartu dojde k zablokování grafiky. Modrá podkladová obrazovka a v levé straně zelený pruh. Při pohybu myší se občas objeví svislý černý pruh, který se pohybuje v závislosti na myši. Tyto problémy měl již detonator 22.50. Poslední, který ještě fungoval byl 21.88. Co se hardware týká mám P III., chipset 815EP, grafiku GeForce 2 MX, zvuk SB Live. Ve Win2k jsem s nimi naprosto spokojen. Žádná nestabilita se mi neprojevila, a velmi mile překvapila i česká lokalizace. Sice jsem asi ve čtvrté úrovni narazil na nepřeloženou část, ale i tak překvapení bylo velice milé. Ještě na závěr - samozřejmě jsem použil příslušný detonátor pro Win2k a jiný pro WinME.


Ještě doplnění. Celé je to o tom, že to problémy nedělá každému, ale jen někomu v některých systémech. Pokud máte štěstí a vše vám šlape jak má, buďte jen rádi. A všimněte si, že stejné problémy má nejen poslední verze, ale i 22.50 (to mám ověřeno od několika z vás, ještě jednou dík).

Diskuse ke článku Ještě jednou k novým Detonátorům

Žádné komentáře.