Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Kde můžete získat velké stroje, když je potřebujete jen na pár dní?

PR článek

Zdroj: Boels

Ať už patříte mezi malé, střední nebo velké stavební firmy, už jste pravděpodobně zažili situaci, kdy jste neměli k dispozici patřičné nářadí nebo přímo velké stavební stroje.

Ať už se vám nevyplatí tyto stroje pořizovat nebo je vlastníte, ale byly zrovna v servisu kvůli závadě, stála před vámi otázka, kde velký stroj rychle sehnat. Ideální volbou jsou v tomto případě kvalitní půjčovny stavebních strojů, nářadí a další velké techniky. Podle čeho si partnera vybírat, jaké výhody vám půjčování přináší a co všechno kvalitní půjčovny pracovních strojů nabízí?

Kdy je výhodnější si půjčit pracovní stroje, než je kupovat?

I když patříte mezi špičku ve stavebním oboru, jistě nemáte zakoupené všechny velké stavební stroje ani některé typy nářadí, protože je při svých zakázkách použijete jen několikrát do roka. Abyste pak nemuseli odmítat zajímavou zakázku, je vhodné si pracovní stroj nebo dané nářadí zapůjčit.

Kromě toho, že ušetříte pořizovací cenu takového stroje, nemusíte pravidelně vynakládat nemalé částky za jeho pravidelný servis, revizní kontroly apod. Všechny zapůjčené stavební stroje z kvalitní půjčovny toto všechno splňují a jsou připravené pro vás k okamžitému použití.

Další výhodou půjčení pracovního stroje je i skutečnost, že nemusíte řešit, kde stroj bezpečně skladovat. Po dokončení prací je stroj prostě vrácen do půjčovny a vaše starosti tím končí.

Pokud si nepůjčujete pracovní stroj, ale nářadí, máte s kvalitní půjčovnou jistotu, že bude mít i potřebné doplňky a další vybavení.

Podle čeho si půjčovnu stavebních strojů a nářadí vybírat?

Při výběru půjčovny stavebních strojů byste kromě ceny měli zohlednit několik základních faktorů, mezi které patří počet a vzdálenost poboček, možnosti zprostředkování dopravy na místo stavby, otevírací doba a nabízený sortiment strojů a nářadí k zapůjčení.

Vhodné je také věnovat patřičnou pozornost recenzím, tak jako v každém oboru i zde můžete narazit na nespolehlivé společnosti, kvůli nimž pak vznikají na stavbě prostoje a vám stále více hrozí sankce z prodlení dokončení stavby.

Kvalitní společnosti, které se zabývají pronájmem stavebních strojů, vám zajistí požadovaný stroj na předem smluvené datum. V případě poruchy vám pak poskytnou kompletní servis. Pokud nebude možné vzniklou závadu opravit na místě, zapůjčí vám náhradní stroj. Vy se tak můžete věnovat své práci velmi brzy.

Velké stroje nejsou potřeba jen na stavbě

Samozřejmě, že velké stroje nejsou potřeba pouze na stavbě, ale i v průmyslových halách, při opravě veřejného osvětlení a v mnoha dalších situacích. Velmi oblíbené napříč obory jsou vysokozdvižné pracovní plošiny, které se hodí při řadě činností.

Společnost Boels nabízí pronájem různých typů vysokozdvižných pracovních plošin, a to plošiny sloupové, nůžkové akumulátorové i naftové, teleskopické, teleskopické i kloubové teleskopické, pásové, vlečné i automobilové.

Vybírat si tak můžete na základě plánované činnosti, ale i skutečnosti, zda práce budou probíhat z vnitřní nebo vnější strany. Pokud se jedná o práci ve vnitřním prostředí je vždy vhodné používat akumulátorové plošiny, respektive bateriové apod.

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Kde můžete získat velké stroje, když je potřebujete jen na pár dní?

Žádné komentáře.