Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Kdo vyrábí COVID-19 čipy pro Billa Gatese?

Aha, takze preto ma TSMC zrazu plne vytazene kapacity. Rozumiem.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

hej, tak to by bylo ještě dobré, když už mě mají píchat nějaký čip tak ať je to alespoň 7/5nm a ne nějaká 14nm Intel hrůza :-D

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Přesně, taky nechci aby mi z ucha čouhal kus čipu :-D

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Btw chybí mi možnost že je nevyrábí nikdo. Jedná se o repas vyřazených nebo nových 14nm Intelů které stejně nikdo nechce, proto byly nařezány právě do těch vakcín - 1jádro/vakcína. Existují 2 verze vakcín, bez HT a ta lepší a výkonnější s.

Pokud chcete mít ale jistotu a silnější verzi, tak nejlepší je delidovat a vyloupnout křemíkové jádro z Vašeho Intelu a strčit si ho rovnou do pr..le! Já to udělal před nedávnem, když jsem přecházel na Ryzen a od té doby žádný covid. A jako bonus mám i lepší CPU.

Média o tom samozřejmě nepíší, protože by vznikly nepokoje, jak by najednou všichni rabovali obchody a brali Intel. Nevěřte jim, všechny elity už dávno mají Intel v pr..li!

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Uplne spatne, proc asi NVidia kupovala ARM? Jednoznacne ten cip vyvinula NVidia a vyrabi ho na 8nm linek Samsungu. Proto nejsou RTX 3000 karty, protoze tam jedou cipy do vakcin!!!

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

furt mi nejde do hlavy: ten cip musi byt neskutocne ale neskutocne maly, ze vooobec nie je volnym okom vidiet na vyterovej tycinke a ani plavat v tekutine, daleko daleko daleko pod 0,1 mm x 0,1 mm x 0,1 mm a to sa tam musi zmestit fraktalovy 5g modem, SoC logika+pamat a mozno aj eSIMM :) a co energia/bateria?

ale to asi 5g nanocipovych covidiotov (a inu "momentalne zavostalou" cast ludi) netrapi :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Prave, premyslis nad detaily, ktere lidi vyvmyslejici tyto teorie vubec nezajimaji.

Ikdyz si z toho clanek i my tady v diskuzi delame srandu, nemeli bychom zapominat, ze to, ze tyto nesmyslne teorie vznikaji, ma nejaky duvod. Kriticky myslici lide proste soucasnemu koronavirovemu nesmyslu, ktery ma zpozdeni 60 let proste neveri a pokud nemaji zrovna technicke mysleni, jsou ochotni verit lecktere teorii, ktera jim dava vetsi smysl nez oficialne sirene lzi statnim aparatem.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Oficialne sirene lzi statnim aparatem :D to je spravna uderka, kdy bude ruda revoluce?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak na Covidu-19 je minimálně pravdivý to, že já ho mám a je to teda pěkná sajrajťárna. Holt mám špatný dispozice, jsou lidi, co jim to nedělá nic. A zase jsou lidi, co jsou schopný to nepřežít, no, tak snad takovou smůlu mít nebudu.
Zatím můžu říct, že je to pěkně protivný onemocnění. A blbý je, že na něj nic neni. Kdyby aspoň ty čipy měly taky nějakej „pozitivní“ efekt... ;). Ale tak zase s čím přišel Bill, to bylo dycky takový divný.

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Je to neprijmeny, ja to chapu. Pred 3 roky jsem o vanocich chytil chripku a lezel jsem jeste ctrnact dni po Novem roce. Pritom normalne nemocny nebyvam, ale tenkrat jsem musel nekde dostat poradnou davku, hruza, jeste ted se oklepu, kdyz si na tu silenost vzpomenu.
Takze chapu, koronavirus je taky na prdlacku a stejne jako na chripku se i na nej da i umrit. Na druhou stranu, nedelali jsme nikda drama z chripky, nerozumim, proc musime povinne dramatizovat jak nejaky psychohorror kovidaka?
Neni k tomu zadny duvod, nemoc je to sice blba, ale pro vetsinu populace neni smrtelne nebezpecna. Rozumna protiopatreni jsme prijmout mohli, vetsinou ale ve chvili, kdy to bylo smysluplne, neprijali. Misto toho, Blbis a ten jeho mafiansky spolek likviduji zcela bezduvodne drobne podnikatele a blazni lidi nesmyslama, misto aby udelali aspon nejakou rozumnou vec v boji proti teto nemoci.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

> Na druhou stranu, nedelali jsme nikda drama z chripky, nerozumim, proc musime povinne dramatizovat jak nejaky psychohorror kovidaka?

"dramatizovat" ho nemusime, na druhe strane rikat ze je na stejnem levelu jako chripka je hloupe. Za prvni R faktor, za druhe umrtnost (chripka ma 0.1%), za treti kdo se zotavi z chripky, je za tyden prakticky zpatky v 100% funkcnim rezimu. Spousta lidi (vcetne mladych) ma a bude mit z Covidu dlouhodobe nasledky. Takze... cerny mor to neni, ale chripka taky ne.

> Rozumna protiopatreni jsme prijmout mohli, vetsinou ale ve chvili, kdy to bylo smysluplne, neprijali

Bingo. Celej trik byl v tom, mit takova opatreni abys dlouhodobe nepretezil nemocnice. Kdyz nekdo minul ty prava opatreni v prave dobe, jako USA a CR.... muze leda zkouset minimalizovat, ale moc s tim uz nenadelate.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

"Spousta lidi ma a bude mit z Covidu dlouhodobe nasledky." - Teorie, nebylo prokazano. Mimochodem existuji hypotezy, ze i z chripky minimalne z nekterych vetvi toho viru ma clovek dlouhodobe nasledky. Podobne i u Covidu jsou to zatim take hypotezy a to tu chripku vedci studuji mnohem mnohem dele.

S tim druhym souhlas, v podstate dneska je skoro nesmysl delat jakykoli protiopatreni. Vetsina z tech, kdo byli ohrozeni, uz to chytili a ostatni se zaridili po vlastni ose. Hlavni je, ze v dobe, kdy je udelat meli, delal Blbis jako ze je to za nama a posilal lidi do Chorvatska. To ovsem nekterym prihlouplym lidem nevysvetlis.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

"Teorie, nebylo prokazano."

Ehm,
https://www.youtube.com/watch?v=u7FosBHE_mE

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty si hrozny kreten... Az ti niekto v rodine umrie na "chripocku", tak sa spamatas ty jelito vypatlane.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak jestli máš někdde reálná data kolik lidí umřelo NA covid a ne jen S covidem. Tak sem snima... Pokud nemáš jinou zdravotní indispozici, nejsi tlustej jako prase, nebo prostě za zenitem. Tak to přejdeš jako "chřipku"

V opačném připadě jen plácáš jako většina popoluace...

Za další je to jen vir. A holt když nefunguje efektině tak se přizpůsobí situaci. Očkován jsi prostě jen na domintní kmen v dané lokalitě, když chytíš mutaci tak je ti to stejně k prdu. Proč myslíš že chřipku chytíš, i když jsme ji mockrát bombardovaly automovkou zvane antibiotikum??? Tyhle vyhozene miliardy za ockovani, je stejne jen docastne reseni...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty si dobre vypatlany... :D Chripka je virus, ATB ucinkuje proti bakteriam. Doporucujem viac studovat a menej placat NEZMYSLY. ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To s těmi dlouhodobými následky covidu máte odkud? Děkuji. Lancet o tom nejen že nepíše, ale ani se tam tím vůbec nezabývají. Lancet je přitom nejlepší zdravotnický informační portál s vychytanou metodikou výběru a kontroly informačních zdrojů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

RedMaX - Přesně jak píšete ----nerozumim----. Tak se do toho nepleťte a nekecejte nesmysly, když něčemu nerozumíte!

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

=== obsah příspěvku odstraněn redakcí, příště bez osobních invektiv ===

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

No moc se mi nechce, ale pro Vás to teda udělám. Kde bydlíte?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Trefa, tesat do kamene. Redmarx bohužel kecá hlavně do toho, čemu nerozumí, proto je ho "plný internet". Trpí klasickým problém postmoderního člověka: "Předpokládá, že pokud si ON něco myslí, pak to znamená, že je to pravda. Jinak by si to nemyslel."

S tímto bludem se setkávám hodně. Je způsobený absencí alespoň nezbytného minima kritického myšlení.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Bych to na postmodernu neomezoval. Stačí se podívat do středověku nebo na počátek novověku, co se vydávalo za příčinu nemocí, před objevem mikroorganismů. Společným jmenovatelem je neznalost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To, že napsal, že tomu nerozumí, znamená asi tolik jako konstatování "Země je placka". Schopnost číst v kontextu se nějak vytrácí...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bez ohledu na to, jak můžete mít pravdu ohledně Babiše a likvidace podnikatelské sféry, zbytek vašeho výplodu jen ukazuje, jak by bylo tragické, kdyby se diletant jako vy dostal k rozhodujícím funkcím. Vy si prostě nikdy nenastudujete problematiku a s pocitem neuznaného proroka hlásáte nesmysly do éteru.
Jenomže ve spojení s takovýmto vážným tématem je vaše ignoranství dosti nebezpečně zhovadilé a řadí vás po bok Babiše a jemu podobných diletantů a ignorantů.
Lidi jako vy, kteří hlásají svá "moudra" do okolí, společnosti vyloženě škodí. Oni pak mají mylný lidi pocit, že o nic nejde a nákaza se nám díky nim šíří dál. Přístup k internetu vám vzít nemůžeme (bohužel), ústa zašít taky ne, tak prosím alespoň své myšlenky konfrontujte s nějakými relevantními zdroji.

"U infekce koronavirem je 30 až 40x vyšší pravděpodobnost úmrtí, než je tomu u běžné chřipky."
http://www.szu.cz/tema/prevence/chripka-versus-koronavirus-podobnosti-a-...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pravděpodobnost, kterou je téměř nemožné testovat vlastními silami? Těch pravděpodobností je plný PES a proto nefunguje. RT-PCR testy jsou dobré pro forenzní analýzy genetických stop předem známého genomu a DNA/RNA, ale mizerné pro jednoznačnou identifikaci patogenů. PCR pracuje pouze s krátkou sekvencí genomu SARS-COV-2, kterou replikuje. První problém je v tom, že test neumí rozlišit aktivní (živou) a pasivní (mrtvou) stopu koronaviru. Druhý problém je, že počet replikací, který se používá, je často nad 30, což znamená, že test není vůbec schopen identifikovat správně stopu patogenu. Navíc př stěru z nosní sliznice lze snadno zaměnit stopu SARS-COV-2 se stopami rhinovirů, které jsou zde běžně usídleny a působí od ničeho po hnisavé rýmy (sinusitidy). Takže spousta pozitivních je zdravých bezpříznakových, kteří se jen covidu zbavují (tělo mrtvé zbytky patogenů běžně vylučuje). Existuje několik ověřených studií úmrtnosti v souvislosti s covidem. Drtivá většina z nich má příčinu v multimorbiditě (více závažných chorob) a týká se lidí ve věku 65+ s mizerným zdravotním stavem. Právě tyto lidi zdolala i chřipka v roce 2018, kdy byla úmrtí v měsíčním vrcholu mnohem vyšší než u letošního covidu (ten má zase více kumulativních obětí). Takže případné RFID či nanočipy lze klidně používat všude, kde samotný patogen nemá nárok pro vysokou úroveň osobní imunity. Gatesovi nelze věřit, je jeden z nejúspěšnějších manipulátorů davu svými Windows.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No vidis. Ja jsem cely covid poznal jenom podle toho, ze jsem nepoznal rozlity ocet.
V podstate jakakoliv nemoc, ktere jsem si kdy byl schopen alespon vsimnout, byla horsi....
Jinak zajimavy efekt v okoli je ten, ze kdo se nejvic boji, ma nejhorsi prubech. Kdo to neresi, miva to jako ja...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Existuje na to hypoteza:
Problemem je noseni rousek. Asi jsem to mel dat do uvozovek, zkusim vysvetlit. Lidi, kteri maji z covidu strach, nosi casto rousku v prehnane mire a navic ji nemeni tak casto, jak by meli. Rouska zvlhne a nachytaji se na ni bakterie. Tyto bakterie clovek vdechuje a jeho imunita s nima musi bojovat. Vysileny organismus pak jiz nema silu na boj z virem covidu, pokud ho ten clovek nahodou chyti.

Mimochodem mam v rodine jednu pomatenou, ktera presne tohle odnesla na tvrdo a ted na antibiotikach bojuje s nejakou nebezpecnou bakterii, kterou timhle zpusobem chytila. Nastesti to vypada, ze antibiotika zabrala, takze doufejme, ze se to povede prekonat bez uhony.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

To je možné. Vzhledem k brýlím ji nosím naprosto minimálně, jen tam, kde není vyhnutí.
Ale byla by to celkem psina - asiati nosí roušky - covid se amplifikoval a projevil už silný. Evropané zavedli roušky a covid vybouchnul (protože se tvrdní, že už tu mohl být minulý podzim - proč tedy nic nedělal?).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Otázka je, pokud tady opravdu byl už loni, tak co to bylo za kmen. A když se u nás začátkem března začalo testovat, tak jaktože nejdřív bylo asi týden-dva ticho, a pak se začaly vyskytovat jednotlivé pozitivní případy. Kdyby to šlo takhle rychle loni na podzim, měli bychom touto dobou možná už po problému.

Že to bouchlo teď na podzim, k tomu mám asi jeden a půl připomínky. Nejsou to celé dvě, protože patrně nejsou lineárně nezávislé :-) Jednak se zřejmě považuje za prokázanou věc, že nedostatek vitamínu D zvyšuje riziko onemocnění a zhoršuje průběh. Až se divím, že stát nezařídil nějakých 1000 IU denně na hlavu zdarma a k tomu nějakou tu osvětu. Druhak profesor Flegr tvrdí, že obecně u respiračních virů (COVID nevyjímaje) výrazně koreluje reprodukční číslo s počasím (teplotami venku). Každý stupeň Celsia dolů znamená údajně o 3% víc nakažených.

Odkaz na toto konkrétní tvrzení:
https://youtu.be/Ky2-7A2vEXk?t=5807

Zajímavý je celý Flegrův příspěvek v této debatě, jeho vstup začíná v čase 1:28.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Flegr to je ten sasek, co si pred mesiacom-dvoma nasral do ust? A ted to urobil znovu? :D Ten Flegr, co je na smiech celemu narodu i s tym trapnym "vysvetlenim"? https://www.facebook.com/DVTV.cz/posts/2744505322465123

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Roušky mají minimální vliv tam, kde se nákaza šíři mikroskopisky vzducem. Málokdo má skutečně účinnou roušku/respirátor a málokdo ji má připasovanou tak, že žádný vzduch nepronikne dovnitř ani ven kromě toho procházejícího rouškou. Zásadní je nedostat masivní nálož, tj. vyhýbat se srocení davu se symptomy (kašel, zjevně zvýšená teplota...) a budovat si imunitu (vitamíny D3, C a B9, detoxikace a odkyselení organismu, méně zatěžujících faktorů včetně stresu a těžké stravy).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na covid-19 samozrejme leky jsou ... krom vitaminu C+D+zineku je i lek, co funguje velmi rychle zabrani kompliacim ... je to ISOPRINOSIN

Bud jej musi predepsat lekar, nmebo jde najit ve Fitness potrebach, dela to NK-bunky - tedy neco jako rapid vitamin D, ktery se musi brat aspon 3 mesice predem ... ISOPRINOSIN funguje hned az behem dnu, muze se brat i jako prevence, nema zavazne vedlejsi ucinky ... jen drobnosti

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pod jakým názvem se ve fitness potřebách distribuje?
Proběhla už ta národní studie, nebo ještě teprve "hledají kancelář"?
https://www.lidovky.cz/domov/lek-na-covid-mozna-uz-davno-existuje-isopri...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud ministerstvo napíše k číslu úmrtí legendu, že jde o počet zemřelých s pozitivním testem bez ohledu na příčinu smrti, a každého kdo to připomene a zeptá se na způsob počítání onálepkují za "anti-rouškaře", tak se nikdo nemůže divit, že tomu číslu lidé nevěří. Návrh Červeného Trika, že by měl v nouzovém stavu stát tajit důležité informace a v podstatě zrušit zákon na přístup k informacím, důvěry taky nepřidá. A když nejsou spolehlivé informace ze spolehlivých zdrojů (klasická média se o svou důvěryhodnost připravila už dávno), tak lidem nezbývá nic jiného než preventivně ničemu od státu nevěřit a informace si buď domyslet nebo vyhledat jinde. Další represivní či represivně vypadající boj proti "fake-news" a za "jedinou pravdu o Covidu" celou situaci ještě zhorší, ať už je to pravda či nikoli.

Problémů kolem Covidu a očkování je spousta. Paradoxně není problém se samotným covidem nebo vakcínou, ale všude kolem. Pokud výrobce vakcíny odmítá nést odpovědnost za vedlejší účinky, je to "red flag". Pokud se silná alergická reakce, byť v ojedinělých případech, nezjistí při testování ale až při očkování, je to další "red flag". Pokud vláda vede kecy o dobrovolnosti vakcíny, ale za neočkování bude odnětí některých svobod, je to rovnou "red-middlefinger-flag a preventivně nabijím všech 15 30-ti ranných zásobníků a neprůstřelnou vestu věším rovnou na věšák vedle vchodu" :-)

A k těm čipům: Vy se smějete, ale je to pravda, chtějí nás všechny očipovat. Jen ten čip nebude v hlavě nebo vakcíně. On už je ve vaší kapse a koupili jste si ho dobrovolně :-D .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V mé kapse není, mám kontrolu nad svou kapsou i nad svým životem. Mimochem, počet hospitalizovaných z údajně nakažených (počet nakažených údajně roste) se SNIŽUJE, a to setrvale. Co slyšíme z médií? "Roste počet hospitalizovaných a hrozí přetížení nemocnic na covid lůžkách". Buď lžou média nebo lžou statistiky MZČR a ÚZIS. Za mne je první správně.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ked vezmeme do uvahy, ze cez injekcnu striekacku je mozne bez podozrenia "implantovat" cip o hrane 0,1mm a jednalo by sa len o jednoduchy NFC tag (ktory by energiu ziskaval indukciou, ako napr. bezkontaktne platobne karty), tak to az tak nerealne neznie. Na vyrobu cipov pre cele ludstvo by stacilo puhych 5000ks 300mm waferov. Nasledne by sa vystavala infrastruktura - NFC brany na vchodoch do budov a MHD, NFC citacky vo verejnom osvetleni, mobily by aktivne skenovali NFC tagy obdobne ako teraz skenuju wifi siete (aj napriek tomu, ze ma clovek wifi vypnute), atd...
Teda nie, ze by som tomu veril, ale oznacit to kategoricky za technicky nemozne je imho rovnako kratkozrake ako verit 5g hoaxom.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

jo, ale z praktickeho hladiska je tam vela slovnych spojeni "by sa"
(okrem brutalnej technologickej vyzvy by to bola aj brutalna organizacna vyzva)

jedine RFC ktore funguje je, ked nieco slohnem v obchode a pri dverach (RFC brane) to pipa, lebo je v tovare 2x2 cm RFC srakora ...

ma to chybycku krasy: nezoberiem mobil a vyjdem si na vidiek alebo do prirody, tam potom co? kde najdem najblizsiu RFC branu?

okrem toho by to muselo poskytovat identifikaciu ze z tych 7,8 miliardy ludi som to prave ja, musel by existovat nejaky jednoznacny identifikator pre kazdy cip

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

proč hned super miniaturné čipy a řešit napájení a další obvody, když už to dělají sofistikovaně a tajně celé roky ;) za pomoci CRISPR/Cas9 a řízených epidemíí/pandemií mění DNA, kdy se z celého těla stane potřebné "zařízení" a stavebních látek je v těle dost ;) očkování a "testy" jsou jen zástěrkou pro finální ladění systému pomocí virů(případný update a přidání nových funkcí)
:D :D

předávání informací může potom fungovat telepaticky a nebo speciální zvukovou vlnou s geneticky přeprogramovaného řítního otvoru (pomocí monitoringu např. telefonem) >> jen to nesmí znít jak dial-up modem nebo staré datové nahrávky ..to by budilo podežrení, takže předávání informací bude probíhat např. pomocí ultrazvukových prdů :D :D

bohužel jsou pak lidé, kteří přeprogramování DNAnezvládnou a skolabuje celý systém tzv. BSOD

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

tak jednoznacna identifikacia by bola zarucena uz v momente vakcinacie - kazda davka by mala unikatne ID, ktore by bolo parovane voci zdravotnym zaznamom/obcianskemu preukazu, ktory predkladas uz aj pri sucasnom testovani
co sa tyka organizacnej vyzvy - samozrejme nebolo by to zrealizovane zo dna na den, zacalo by sa s "najkritickejsimi" miestami a postupne by sa brany rozsirovali... a pokial by boli k sledovaniu vyuzite aj mobily, tak cela implementacia sledovania by sa vyrazne urychlila
a to, ze si v lese bez mobilu a nikto nevie, kde konkretne si, nie je podstatne - tam nikoho, ziadnu vladu, ziadnych jednotlivcov neohrozujes... ale pokial by si sa priblizil do mesta, tak uz by si sledovany bol - a prave to, ze si dovtedy bol schovany niekde na kraji sveta mimo dosahu velkeho brata, by bol varovny signal, ze mozes byt podozriva osoba

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Teda podle me jeste stoji za uvahu i varianta, ze ve vakcinach neni zadny cip. Vakciny maji za ukol snizit pocet obyvatel zeme na uroven, kterou bude uz TSMC schopno zajistit dodavkama cipu.
Proste pri soucasnem poctu obyvatel planety neni ani pro vsechny vyrobce dohromady mozne zajistit takovy objem vyroby, aby se dostalo na vsechny, tudiz se rozhodlo v prvni etape snizit populaci na prijatelnou hodnotu a az v druhe etape implantovat cipy.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

A nebylo by levnější a rychlejší jim cpát do žil savo?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To nebylo. Nejdřív musíš vzbudit zdání že vakcína je neškodná. Kromě pálení, mokvání, svědění a rudnutí. Kdybys dával savo tak za pár dní ti na to přijdou.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pochopitelně je levnější vrhnout do vzduchu to, co se ve vojenských biolaboratořích vyvíjí již celá desetiletí, tedy především v gesci USA, přesněji, US deep state. Nanočipy přijdou až jako součást great reset. Stádo bude zbaveno majetku a očipováno a elita si bude užívat bakchanálií. KSB

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale jo, hezkej článeček, pobavilo :).

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

To jo. Ale na druhou stranu to muselo dát příšernou práci, a přitom taková blbost co? :)

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Este taka otazka - ste si isti ze Bill Gates potrebuje tradicne vyrabane cipy? Myslim, ze technologia je uz davno vpredu, len je tajna a nehovori sa o tom. Kazdemu je uz dnes jasne ze samotny COVID-19 virus je umelo vytvoreny nanovirus, a programuje sa na dialku cez 5G!

A naco tie cipy vlastne potrebuje? Vraj na ovladanie ludi, ale ako to vlastne funguje? Donuti ma to pozerat Novu a vypnut si ad-block aby som videla starostlivo cielenu reklamu?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jste všichni vedle jak ta jedle. Tady nejde jenom o čipvací vakcíny, je potřeba chápat to v tom kontextu, že celý Covid (!) je jenom HOAX. Nepřišel náhodou na svět přesně v době, kdy většina států hlásí přechod z fosilních paliv na elektřinu? Náhoda? To těžko. Nenutí náhodou tento HOAX lidi používat auta mnohem víc než dřív? Taky náhoda? Jednoznačně vše hraje do karet Arabům, kteří mimo jiné produkují ve velkém jak uprchlíky, tak teroristy, proč by si měli čipy nechat vyrábět někde v Koreji, když vlastní GlobalFoundries? Konečně do sebe všechno zapadlo...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak on to ale do znacne miry hoax skutecne je! Koronavir jako takovy zname nekdy cca. od 60. let 20. stoleti, tudiz nejakych +- 60 let. No a v roce 2020 najednou z niceho nic zjistime po 60. letech, ze neco takoveho existuje a jsme z toho vsichni respektive vetsina lidi na vetvi?

Jiste, je to mozna prvni celosvetova pandemie koronaviru, tak nejaka obezretnost dobra je, ale zase na druhou stranu lidstvo si v minulosti proslo spoustou pandemii, ty chripkove se opakuji vzdycky po par letech, tudiz tyhle konspirace nerikaji nic min, ze nekterym netechnicky vzdelanym lidem vrta hlavou, proc se prave z teto nemoci zacala tak nahle delat takova veda. A takto se nad tim zamyslet je zcela spravne!!!

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

...u pandemií jde prakticky vždy o celkový počet mrtvých, a těch je již poněkud více než u běžné chřipky (lokálně i globálně).

PS: Korona virus je označení skupiny virů mající společné určité vlastnosti (např. struktura, široké spektrum hostitelů a časté případy mezidruhového přenosu). Ze znalostí pár konkrétních nelze dovozovat vlastnosti nově objevených (např. mortalita, která je navíc závislá na aktuálním hostiteli).
https://cs.wikipedia.org/wiki/Koronavirus

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

A vis o tom, ze korona viru je 39 druhu?
Cili jinymi slovy ty rikas, ze v 60. letech sme objevili kocku a najednou v roce 2020 je vetsina lidstva na vetvi, ze existuje ptakopysk...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Přesněji, koronavirů je celé stádo. Proto jsou také delší dobu předmětem biovýzkumu včetně genetiky. Frankenstein má zdatné následovníky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

KDE JSOU JEŠTÍRCI?! A KDE AŠTAR PŘÍŠERAN? Nezmínit BOZONY, to je známka toho, že tu jde o jasnou CENZURU!

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, že Izraelský generál potvrdil existenci UFO, tak na tom pracují minimálně od Roswellu! Mimozemšťany totiž fascinuje naše placatá planeta. Proto unášeli napřed krávy, potom lidi, píchali do nich a pak už jen pracovali na tom, aby byl čip co nejmenší. Ještě v 80. letech unešení pod kůží nacházeli čipy velikosti zrnka rýže, dnes jsme holt dál... Potom už jen stačilo zkřížit mimozemšťana, krávu, netopýra a Kalouska a je to tu!

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

NEBOJ poslal jsem to VŠEM dál neš TO SMAŽOU... !!!!!!!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ale no tak, stačí přece přežít kataklyzma Atlantidy a v lidských tělech překonávat čas v pozici Globálního Principála. Ti elitní psychopaté jsou skvělý studijní materiál psychologů. Pánové Hnízdil a před ním Koukolík se o to pokusili a dostali zaracha. Člověk nemusí být hned psycholog ši psychiatr, aby se ve znacích psychopatie dobře vyznal.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ja si myslim ... (moment, v hlave mi vyskocil nejaky update)....................o com bola rec?....vraj si mam ist pospat, aby sa dokoncila aktualizacia

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Úplně blbě Jirko. Vyrábí to ANOfart. Proto potřebovali tu dotaci 100Mega na linku na tousťák. Ve skutečnosti to byla výrobní linka na sledovací čipy, kterými teď mocní v pozadí infiltrují celý svět. Investigativec Láďa Hruška pak před pár dny zjistil, že tyto čipy jsou ve výrobě uchytávány na vnitřní stranu jednorázových roušek a k implantaci do lidského těla stačí jediné nadechnutí přes tuto roušku. Dejte si bacha na výrobní série končící dvojčíslím 42 - podle toho poznáte várku, kterou vyrobili na té 100miliónové lince. vozí se to rovnou do Wuhanu, Číňani na to jen tisknou svoje přebaly, aby tomu dodali legitimitu. Pak se to distribuuje zpátky do Evropy a USA.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Ode dneška nosím roušku zásadně naruby, dík.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tousty ... wafle, .... wafery ... jasně, už to chápu :D

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Nedal by sis palačinku? )))

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

:)))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Víme houby, jestli si Gates nepostavil někde bokem vlastního výrobce miliard čipů s technologií 1,7 - 1,2 nm. Prachy na to má a určitě by mu přispěly i Rusko a Čína.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

To je mi panika..kvuli par vadnym cipum. Vzdyt mi uz je davno v sobe mame a tohle je jen alpha test nakolik nas dokazou ovladnout :) Na poslani par kB nepotrebuji 5G, to jim staci 2G s lepsi penetraci, ne ? :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podle vědců každej měsíc člověk sežere kostičku lega, takže já se ptám: Náhoda? Nemyslím, jen MCM verze COVID-19 čipu! Navíc mně se kostička lega ztrácela měsíčně už od dětství, takže mě unášejí už od mala, pokud je teda nežral brácha ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To je jen statistika, my například doma v lednici Lego vůbec nemáme.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Bez varovného výstřelu, ze dne na den, byl Diit vaporizován. Žádný vyhledávač ho nenašel, žádný inzerent s ním nechtěl mít nic společného. "Podle kompjůtru je to fuj, nepěkný web", komentovala mluvčí Googlu výsledky AI algoritmu provozovaného Globální frontou na potírání hoax-news. Riip.

Mimochodem, Swan mi i na fotce bez ořezu připadá nepříčetný, byl jsem naočkován zdejšími náhledy.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Konečně nějaký příčetný článek, tedy ve srovnání s těmi schizoidními lunatismy od Intelu...
:-D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

"Váš hlas nemůže být započítán, protože nebyly vybrány žádné volby."

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Spiknutí!

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Dyškriminácia !!!

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

To je JASNÝ znamení....

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jak víme tak nám spotřebitelům Intel dodává 14 a 10nm produkty. Ale třeba mají plně funkční 5nm linku která je plně vytizena Billem. No a s jeho jměním asi není problém platit takovou marži, že se Intelu vyplatí snižovat svůj podíl na procesorem trhu.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tomu neodpovídá nerůžová finanční situace Intelu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Snad nečekáš, že tyhle peníze se objeví v oficiálním účetnictví?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přátelé, zapomínáte ne jadnu důležitou věc. V roce 2012 nastal konec reálného světa a my už ve skutěčnosti neexistujeme.
To snad musí být každému jasné, že to, co se stalo po roce 2012 nemá žádnou logiku, v reálném světě by se to nikdy nestalo. Ale my jsme umístěni ve virtuální realitě a jsme testování, co ještě snesem.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

kazdej kdo byl ockovanej novou vakcinou na covic ma silne nutkání kupovat produkty microsoftu

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

tak to se dost prodraží, když se podívám na ty jejich poslední Surfacy za 60k

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Proč to ale dělat tak složitě? Proč vůbec nějaké čipy.
Lid jsou neuvěřitelně hloupí a skoči novinářům na každou ptákovinu. I když za to krutě zaplatí.
Například pořád věří že jsou solární elektrárny super a budou dodávat proud ve dne v noci, celý rok.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hodil jsem to Applu, protože jestli existuje firma se zkušenostmi, jak ovládat lidi, je to tahle.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Apple neovlada, apple fanatizuje.
know how ma Bill, vyrobu jedine Intel :D
inak by ma sklamal ze naozaj nevie okrem ++++ davat lepsi vyrobny proces.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jak říká můj známý - "Nechci žádnou vakcínu, která mi nezpůsobí autismus."

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

On je dneska Apríl?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám za to, že jelikož se Intel o budoucnost neobává, tak je právě on realizátorem této lukrativní zakázky.

http://diit.cz/clanek/intel-se-applu-ani-amd-neobava-rok-2021-vidi-optim...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tolik práce to muselo dát a přitom taková cípovina...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mně to nesedí ani na jednoho ze jmenovaných, podle mě si to Bill po večerech pájí sám ve svém černém sídle na kopci uprostřed temného lesa, ďábelsky se u toho směje a kolem šlehají blesky a hrají tam varhany.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Vyrábí ji ONI, to ví přece každý. No a kdo jiný by je jako měl vyrábět? Co je to za blbě položenou otázku, Vy se opravdu neumíte zeptat na jinou otázku? Jestli se pořád budete takto provokativně a urážlivě na něco ptát, tak s vámi končím rozhovor.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ak to niekoho vazne zaujima, tieto chipy vyraba firma Hitachi.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Že jo, taky jsem jim to chtěl napsat: https://www.relegen.com/blog/worlds-smallest-rfid-tags/

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hachiko, bolo to aj sfilmovane..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přidám něco k dobru. Ten pán šel na jistotu, takže v tomle případě je úspěšnost rychlotestů 100% false positive: https://twitter.com/Holbornlolz/status/1337343840378904577

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Trochu si zakonšpirujem:
Nie som si istý, či by mal prebiehať test tak, ako to predviedol pán Schnedlitz. Na začiatku prejavu vidíme, že si ľavú ruku vkladá do vačku (a nevytiahol špáradlo ani nič iné), nasleduje prestrih a v čase 0:30 je zrejmé, že sa dotkol oboch strán výterovej tyčinky oboma rukami. Predpokladajme, že povrch pultu je COVID negatívny (tyčinka sa nesmie po odbalení položiť nikam a ma byť okamžite použitá). Môžeme však vidieť nepokojnosť: častá zmena postoja tela, tras rúk a "ukotvovanie sa" v podobe hrania sa s papiermi a pohárom. Toto je nepriamy dôkaz toho, že si nie je istý svojim prejavom. Tým je nevyvrátiteľné dokázané, že pán Schnedlitz manipuluje a naschvál nainfikoval seba a následne aj tyčinku. /s

Teraz vážne, ide o test nosného výteru, ktorý reaguje na prítomnosť nucleocapsid proteinu tj. antigénový test. Coca-Cola má pH okolo 2,5 (porovnateľné s octom), ľudský "sopeľ" okolo 5,5 až 6,5, počas nádchy(rýma) 7,5 až 8,5. Teda testovaná "látka" má mať pH medzi 6 až 9 ( v rámci benevolencie). Väčšinu krvných/močových testov vie znehodnotiť aj iba nadmerná konzumácia/prítomnosť vitamínu C (kyseliny askorbovej) práve kvôli zmene pH moču/krvi. Predpokladajme, že akýkoľvek test nie na to určený je znehodnotený akoukoľvek kyslejšou látkou. Aj preto môžeme s určitosťou povedať, že ak sa na takýto test použije niečo iné ako výter z nosa, dostaneme hlúposť. Hoci nemecky moc nerozumiem, ak chcel dokázať, že blbo minuli peniaze na nepresný test týmto pokusom, tak áno, šiel na istotu, aj keď sa môže zdať, že test blbo míňa on.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?
+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

V levé dírce mám Intel a v pravé Huawei. Přijde mi to jako nejlepší kombinace. Mám pocit, že teď jsem o dost chytřejší a včera jsem se díval na čínský film v originále bez titulků.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

noX super. pobavilo.
a zaroven vysledok ankety scasti vysvetluje pouzivanie stare procesu Intelom

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Žádný z těchto výrobců to není. Nedávno jsem narazil na jednu z fotek těchto zařízení, které vám rvou při výtěru do nosu a byla na ní Teslácká zenerova dioda (kterou by v reále do nosu bylo potřeba rvát kladivem). Takže pozor, někdo v Rožnově nebo Piešťanech roztopil pece :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Co Tesla ve Valašském Meziříčí? Výroba jede naplno, takže se snadno přehlédne, že sem-tam nějaké svinstvo unikne do Bečvy… No a Gates, aby to neprasklo, svaluje vinu na Babišovu Dezu. Vyšetřovatelé se snaží zveřejnění závěrů vyšetřování zdržovat, jak to jen jde, protože při obvinění jedné i druhé strany jde o život. Začíná to houstnout…

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?
+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jo tenhle typ. Ona má takový hezký "UFO" tvar :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

*THUMB UP* - Pobavilo. A docela i diskuze, až na jeden specifický thread. Hlavně nezapomeňte, že Pravda je tam někde venku ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ani jeden z nich, jak inteligentni nano material tak vojenske chipy vyrabi DARPA
S DARPA tyhl;e veci vyrabi primo IBM a data analyzuje polovojneska organizace alphabet.
Autonomni roboty a 5G s nano manomateryla testuje vojenska firma Elona Muska ... vite ze jeho firmu spolupracuje armadni agentura pro vyzkum ze ?

Treb vojenske chipy jsou vyrobeny z nitrid galia ... nejlepsi v tom jsou Holanďané a vyrobu jako 1. zvladlo Rusko, od nich to prevzala Cina ... dnes uz to ma i USA, nitrig galia zacal jako povrch anten pro radary pracujicich na 350GHz ... pak se z nich cazaly delat velmi rychle chipy a ndes uz se z nich dwla i vykonova elekron==ika, pred 5 lety by me za to zabili, jen bych o tom cekl, dnes uz z toho mam velmi male zdroje pro napajeni notebooku.

Nanoprach neni ani videt, ale prozatim je to spise naprogramovany kognitivni agent, jenz jde ale ovladat a umi inetragovat s jinym int. nano prachem. Chip se dnes vejde do jehly i s proteionovym obalem ... napajet se umi jak z tela, tak z frekvenci ze vzduchu ... to uz je cely mini pocitac ... vyrabi si to DARPA a o starych vecech informuji, nove veci jde najit v ved. casacich, ale jen kdyz je to vyvijeno mimo DARPA, nebot vedec se tim rad pochlubi ...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Každé malé dítě ví, že výrobu takto pokročilé technologie by Reptiliáni nesvěřily do rukou lidem. Všechny čipy na ovládání mysli jsou vyráběny na mimozemské základně v Antarktidě hned u okraje Země. Lidé nemají do výrobních prostor přístup, pouze speciální jednotky NASA stráží perimetr základny.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vsichni co mate covid nechte si predepsat - ISOPRINOSIN
pouzivaji jej cestovatele do malarickyh oblasti, je levni a v jeden zavrene oblasti kde se nakazil cely domov duchodcu jej pouzili a prezili to vsinchi.

Klidne konzultujte se svym lekarem, internet, ale nema vedlejksi ucinky, ktere by nejak poskozolai zdravi, bere se i preventivne, vyrabi to v tele nk-bunky, neco jako kdyby jste 3 mesice jedli D3 vitamin, akorat ze tohle ucinkuje hned a do 3 dnu mate tolik nk-bunek, ze porazite nemoc covid-19 ... konec konci je to jen viroza, ktera muze zpusobit zapal plic a tenhle lek tomu zabrani.

je lepsi nez: chloroquine ... ten samozrejme taky pomaha ... taky je proti malarii

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Není to tak jednoduché. Pokud se ti v těle rozjede reakce, kdy imunitní buňky začnou zabíjet ty vlastní, tak ti zrovna tohle stav jen zhorší.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.