Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k KiSS DP-1500 - recenze (CD/DVD/MP3/Divx stolní přehrávač s WiFi)

Aka je cena? Nech na nu nemusim cakat do posledneho dielu :-)
(Na nete cca 400$, takze predpokladam okolo 15000 Kc)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

HEC: Pokud chceš originál jazykovou verzi, pak to není nejmenší problém, stačí jeden jednoduchý flash firmwaru a máš ji tam!
 
Co se recenze týká, mám pocit, že první dvě části byly o rozmnožování chroustů ve střední americe. Měl jsem co dělat abych u toho neusnul. poslední část už je lepší a k věci. I když má velké mezery. Přístroj je primárně určen pro přehrávání DivX a XivD. Velmi mi tak chybí například maximální bitrate, který přístroj ještě zvládá bez cukání. To že podporuje několik zvukových formátů v DivX souborech zmíněno také není a pokud máte audio stopu ve formátu DivX audio, že si tenhle formát zatím nepustíte. Přehled různých verzí DivX a XivD (řekněme i s různým nastavením) apod.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdo nevydrží čekat, k dispozici je mail kiss@kiss-technology.cz . Všechny dotazy můžete směřovat tam.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zaujimalo by ma ako je na tom pri prehravanie zvuku pri formate SVCD Multichanel 5.1, vie to prehrať alebo len SVCD 2.0?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Papuca: jsi uplne mimo, DivX/Xvid neni mrtvi, protoze u nas na DVD bohuzel nevychazi vse. Spousta art filmu, hororu, kung-fu filmu... proste na DVD s ceskou podporou nesezenes. Kdezto v Divxu/Xvidu filmy sehnat jdou a ceske titulky si stahnes nebo prelozis. Proto DivX/Xvid prehravac! O cenach stolnich DVD prehravacu nemas ani potuchu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když jsi narazil na Mariáš, tak přes KiSS se dají po internetu hrát nejen karty, ale i další (zatím jednoduché) hry :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Koukni se na www.kiss-technology.cz, tam je to krasně vidět, jaký je v nich rozdíl. DP-500 je klasická komponenta do "věže" tedy šířka 43cm, zatímco DP-1500 je prcek o velikosti A4. DP-500 nemá PC slot pro WiFi kartu, ale síťovou kartu má stejně jako DP-1500. Zatímco DP-1500 je z plastu, tak DP-500 má celokovovou konstrukci. A konečně u každého modelu je použita jiná mechanika. U DP-1500 je to nějaká slim viz recenze. U DP-500 je to klasika. Jinak funkce a například ovládací software, dálkové ovládání jsou velmi stejné a firmware je také prakticky stejný.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

2HEC: a sakrys :) Google najde oboje :-( Ale vypada to, ze oba mluvime o stejne veci :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zaujimalo by ma ako je na tom pri prehravanie zvuku pri formate SVCD Multichanel 5.1, vie to prehrať alebo len SVCD 2.0?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud jde o firmware, je zde jedna dobrá polská stránka s firmwary. Zobrazuje to i české znaky a je na výběr font písma běžný a tučný /dobré u titulků/. Příjdete sice o české menu, ale mně to nevadí.
Je to na
http://www.jacek.it.pl/kiss/
 
a pro ČR je to verze WIN 1250
 
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak, jednou tu máme standart DVD, tak se ho držme! Přičtuli k tomu ceny DVD vypalovaček a pár korun za DVD+-R tak si myslím, že v celkovém objemu prodaných DVD přehrávačů budou podobné výstřelky jen velmi okrajovou záležitostí. Přijít takovýto přehrávač na trh před dvěma roky, mohl to být trhák, ale dnes?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Rád bych podotkl, to co se v recenzi nikde neuvádí a je to docela důležité. Firmware, který je součástí testovaného přístroje totiž není volně ke stažení a lze ho získat pouze s nově zakoupeným přístojem ze stránek www.kiss-technology.cz nebo některého z partnerů. Takže pokud koupíte tento (nebo jakýkoli jiný KiSS) jinde než na uvedených stránkách, tak v přístroji nebude české menu, titulky budou podporovat pouze jednu českou znakovou sadu (Win-1250), budou stejně veliké jako v originálu a pravděpodobně nebude ani odstraněna ochrana MacroVision. Takže před koupí si to pro jistotu ověřte.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to papuca: omyl - právě dvd video se stává mrtvým formátem a právě dvd vypalovačky nám dnes umožňují pálit kvalitnější (při dostatečném bitrate) video v kodecích divx/xvid/mpg4 na dvd média. a k tomu jak dostat zvuk do televize ty lamo, přečti si znovu recenzi a prohlédni si zadní panel (cinche, scart)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

HEC: Jo, vypadlo mi tam, ze na prehravacoch zalozenych na Mediatek chipsete si tie SVCD titulky naozaj nespustis :-) ESS to podporuje..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Petr: QPel, GMC nemoze zvladnut preto, lebo to sigma chipset nezvlada.. a obavam sa, ze aj DivX 3.11 s vyssim bitrate bude robit dost velke problemy (dekodovanie prebieha softwarovo, a vykon CPU uz nestaci).. jedine plus pre Kiss je v sucasnosti bezkonkurencna podpora srt/sub/etc. titulkov s cz/sk diakritikou..
Mimochodom, DSL 710 mechanika je hojne pouzivana v mnohych DVD prehravacoch - Denon, Grundig, Samsung, atd.. kedze ma flashrom, da sa upgradovat jej fw (a na internete su k dispozicii aj nove verzie fw)..
Osobne by som radsej mal kvalitny prehravac zalozeny na Mediatek 1389 s podporou titulkov - kvalita obrazu aj progressive scanu je o dost lepsia ako ma sigma, nehovoriac o podpore DivX/XviD Pro veci ako QPel, GMC atd.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Pozn. Martin: Já měl v ruce DVD filmů už hodně přes sto ale také jsem to nikde nezahlédl. Nevíte někdo o takovém?"
Jo, většinou to bejvaj koncerty: např. Metallica S&M u některejch písniček, nebo třeba celej druhej disk u U2:Elevation. Párkrát jsem to taky zahlíd někde u bonusů k filmům (jak se točil...).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Maik: diky
2HEC: "2 GB limit není zjevně problémem pouze tohoto přístroje ... vyplývá to z omezení souborového systému" - z jakeho souboroveho systemu to plyne ? Neni problem si na DVD smahnout i vetsi jak 2GB soubor (kdyz uz bych nechtel riskovat, tak ho dam do OGG ci MKV a ne AVI).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ma tento prehravac sleep?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Me by nejak zajimalo, jak zduvodnit nekvalitu zvuku pri prehravani CD nahranych GigaRecem... Vzdyt se prece jedna o D/A prevod, tak nejaky sum nevim nevim... Spis bych bral, ze se sem tam ozve praskani (a to moc caste), preskakovani, ale konstantni sum od zacatku do konce CD? Ale taky se divim, ze neco takoveho prehravac vubec prezvyka...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Možná je to Off Topic, ale když už je řeč o HDTV, tak by mne zajímalo na čem tento režim zaobrazovat (konkrétně myšlena obrazovka)? Na tom šrotu (rozlišovací schopnost), co je v současných TV? Nebo na PC monitorech? Monitor je OK, ale to už zase je snad lepší rovnou to přehrávat z PC. Budu potěšen, vyjádří-li se k tomu někdo, kdo do toho vidí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud budeme chtit dokonaly DivX prehravac, pak KiSS neuspeje, ale v soucasne dobe se jedna o nejlepsi a nejvybavenejsi DVD/DivX prehravac na trhu. Uvidime jak si poradi s HDD recorderem a dalsi radou DP-6xx, ktera by se mela posunout jeste blize ke komplexnimu multimedialnimu centru.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

martin: "Nechceš si zkusit napsat něco sám" rozhodně nezní jako nabídka ke spolupráci. Minimálně by se slušelo v takové nabídce vypustit to zvratné zájmeno. Takže "nechceš zkusit napsat něco sám" je určitě lepší. To první zní spíš jako "nechceš si políbit (_|_) ?" :-). Na druhou stranu je pravda, že lidi, kteří to tu čtou častěji, by už měli umět si vaše texty přeložit do češtiny. Nic ve zlém :-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ad cena - www.idealo.de hlasi jako soucasne cen. minimum za tenhle Kiss 258 Euro...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

K poznamce Martina u kladu prehravace:
Autor na to nezapomnel, zminuje to hned ve druhem dobu kladů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj, mam otazecky na recenzenta:
Bezi na tom telnet, ftpd, httpd ci jiny server, jako treba na Dremboxu?
Lze si prekladat vlastni firmware (jako na Dreamboxu... :-) )
Pripadny odkaz na tomu venovane stranky?
Jake je tam jadro?
Kolik to ma pameti?
Jake je CPU? PowerPC?
Mam starost, aby na tom sel hrat DOOM (jako na Dreambozu... :-) )

P.S. Ty slovy ale nesetris! :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kiss:  Nedá se to info o firmware ještě nějak rozvést? Tj. nebyl tam 2.8.4-A1CZ, nebo něco jiného/novějšího?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Corwin78: Zvládne přehrát MP3 na jakémkoli médiu (CD-R/RW, DVD-R/RW i DVD+R/RW), může jich tam být kolik chceš, ale je tu omezení 1024 souborů na jeden adresář, takže rozdělovat do více adresářů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

O-ou...omezeni na 2GB (a ten Qpel) je neprijemne :( Nevi nekdo jak jsou s tema 2GB souborama ostatni vyrobci ?

2autor: zkousel jsi AVIcko s dvema zvuk. stopama ? Pokud ano, byla jedna AC3 5.1 a druha MP3 stereo ?? Pokud ano, jelo prehravani korektne ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Test me pripada amaterksy jako by ho testovala moje babicka. Tester nezna nejen zakladni technicke veci (zminuje se o nich), ale ani nema dost prostredku k testovani (titulky k divx). Navic pokud to testuje na stare TESLE 30 let stare, tak je to taky sila.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Zajímalo by mě, jak autor recenze vidi prinos site (klasicke i bezdratove) ma to cenu  ? nebo je to jen vlastnost ktera ma sporadicke vyuziti ?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Zjavne to server odsekol..
Ziaden hw prehravac nezvlada >2GB AVI (OpenDML), vacsina ich sice otvori, ale seknu prehravanie pri hranici 2GB.. okrem toho mam pocit, ze v ISO 9660 filesysteme je limit suboru 2GB, to sa da obist UDF..
Zatial ziaden DivX prehravac nevie prehrat SVCD s titulkami, mnohe nevedia ani zvolit druhu audio stopu v SVCD :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

predbezne se ptam - mozna to bude v dalsi CASTI (pekne blbej napad to rozdelovat :-( ) a mozna taky ne.
Zvlada ten prehravac DVD disk na kterem je cca 6 adresaru a v kazdem AVIcko ?
A toto: "XviD (bez podpory QPel (Quarter Pixel) kódování)" je mi dooost k nicemu, pac vsechny nove filmy ktere mam jej pouzivaji. By me zajimalo zda Yamaha 6600 to uz zvladne :-/
Nakonec: pri takove cene by ten dekoder AC3/DTS byt integrovanej mohl :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám několik výhrad k autorově hodnocení:
Nechápu co je to za zápor, že má přehrávač na předním panelu málo tlačítek. Které by tam ještě měly být ? Osobně mám DP-500 a ta má tlačítek osm, používám jediné (eject).
Absence síťového vypínače je jedním z velkých problémů, který neodstraní žádný firmware :-(.
Ovladač se mi zdá velmi dobrý, reaguje ze slušných úhlů a dobře se drží v ruce, jen je trošku delší, ale to je opravdu detail.
Pokud by byly k přehrávači ještě další kabely (např. SCART - VGA nebo Scart - Component) pak by to zbytečně prodražilo přehrávač zákazníkům, kteří tento kabel nikdy nepoužijí.
Kdyby se autor informoval, zjistil by že QPel se firmwwarem nevyřeší. Sigma EM85xx podporuje standardy ISO mpeg 4, kde toto nastavení není. Qpel také odporuje DivX certifikaci (Home Theatre Video).
Titulky, zde bych se chvilku zastavil. Na mé DP-500 a Televizi 72cm (dnes myslím celkem běžné) jsou titulky velmi dobře čitelné i z větší vzdálenosti. Pokud by autor viděl jakýkoli jiný přehrávač DivX, zjistil by, že právě Titulky u DivX jsou u KiSSu jeho největším kladem ! Na všech ostatních DivX přehrávačích, totiž jsou titulky jednak menší, bez češtiny a mnohdy žluté bez pozadí, takže na světlém pozadí se ztratí úplně. Nicméně uznávám, že na menších televizích by to přeci jen chtělo ještě o fous větší.
Nějak jsem nepochopil nelogické umístění nastavení IP adresy. Kde y ho autor čekal když ne u nastavení sítě ?
 
Celkově mám pocit, že chce autor po přehrávači trochu příliš. Určitě se dá mnoho věcí zlepšit a pravděpodobně se zlepší (DP-1500 je co já vím na trhu asi měsíc), ale mám pocit, jako by autor chtěl po mlýnku na kafe, aby mu jí i uvařil a ještě vyfoukal.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ad: DVD s více úhly pohledu: Moulin Rouge (na druhém DVD - taneční scény), StarWars Epizoda 1 a 2 (opět druhé DVD). Dále jsem to viděl na několika dalších DVD (ale už si nevzpomenu kde). Obecně ale mohu tvrdit, že vždy to bylo u bonusů. :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

chci se jen optat jakej je rozdil mezi timto polibkem a polibkem s oznacenim 500
 
je tam nejaky vyrazny rozdil? v cene sem zhledl ze neni cili co je u tohoto kousku navic.
dik

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Test me pripada amaterksy jako by ho testovala moje babicka. Tester nezna nejen zakladni technicke veci (zminuje se o nich), ale ani nema dost prostredku k testovani (titulky k divx). Navic pokud to testuje na stare TESLE 30 let stare, tak je to taky sila.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

2 Wift: Ve clanku pisete, ze nedisponujete zadnymi AC3 soubory. Jestli mate zajem par Vam jich muzu dodat :o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To Petr: vice audio stop funguje bez problemu. Viz. rozsahla recenze na DP-508
http://www.puschpull.org/kiss_dp_508.php

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro autora článku:
 
Na www.dvdrhelp.com lze stáhnout ISO image speciálně připravené pro testování kompatibility s VideoCD2.0 a SuperVideoCD1.0. Vypálíte jen na CD-R médium, např. pomocí NERO, a můžete testovat kompatibilitu s (S)VCD.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Prophet: ten Mediatek by mela mit (snad) Yamaha 6600, ale u ni jsem slysel (psal mi nekdo v diskusi), ze QPel a QMC zvlada jen pro DivX a pro Xvid asi ne. Bohuzel nevim co je na tom pravdy.
2Martin: ok, ok, pockam. Ja jen abych pak nezapomnel se na to zeptat :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Test me pripada amaterksy jako by ho testovala moje babicka. Tester nezna nejen zakladni technicke veci (zminuje se o nich), ale ani nema dost prostredku k testovani (titulky k divx). Navic pokud to testuje na stare TESLE 30 let stare, tak je to taky sila.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Papuca je total hlupák ale časem na to příjde.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ziaden divx prehravac nezvladne >2GB AVI subor, lebo vyrobcovia nepodporuju OpenDML rozsirenie (normalne AVI ma

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Papuca: Se do tebe pěkně pustili. Já s tebou souhlasím. Jsou to vyhozený prachy a raději bych těch 12 tisíc investoval do upgrade počítače :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Test me pripada amaterksy jako by ho testovala moje babicka. Tester nezna nejen zakladni technicke veci (zminuje se o nich), ale ani nema dost prostredku k testovani (titulky k divx). Navic pokud to testuje na stare TESLE 30 let stare, tak je to taky sila.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Za takovou sračku bych nedal ani 3000 kč. Podle mě je to hruza třeba to že si musím vybrat jeden z výstupu pro obraz i zvuk. Dobrá zvuk vyvedu z coaxu nebo optiky a jak dostanu zvuk do televize ? Co to je ten progressive scan, má to něco společnýho s progressive out ? YUV výstup to nemá ne. Co dál Divx. Podle mě mrtvej formát v době DVD vypalovaček. Nemám doma jedinej film v tomto formátu. Jediná novinka je ten Ethernet ale nevým zda bych to použil, jediný co mě napadá tak přehrávaní mp3 z počítače. Ale to je přece taky nesmysl proč to tak komplikovat. Dneska zvukovka z digital out moc nestojí, propojovat PC a zesilovač analogovou cestou je hruza. Nic proti recenzi, ale jak autor posoudí obrazovou a zvukovou kvalitu o to jde u přehrávače především ne ?. Vždyt Ani nevlastní zesilovač z DD/DTS nebo ta televize, ta už hodně pamatuje, soudim podle obrazovky ta asi nema progressive vstup na YUV konektorech atd.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

zmenu uhlu pohladu ma napr. koncert Rammstein - Live aus Berlin. Len je problem ho nejako rozumne zkopirovat. 4,7GB proste na koncerty vacsinou nestaci.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

wifi/ethernet pripojenie vitam, no chcelo by nejaky prahravac s moznostou pripojit nanho usb disk..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kiss = zlodeji zlodejski (vid mplayerhq.hu)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2HEC: omlouvat se nemusis, ja opravdu nemel ani tuseni, ze by takova banalita mohla delat tomu prehravaci problemy.
2prophet: mohl by jsi dokoncit tu myslenku.

Pokud to nezvlada opravdu zadny, tak muzu na tyto hracky zapomenou :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Cena je 11 334,00 Kč s DPH a tady je odkaz na prodejce a veskere informace:
http://www.kiss-technology.cz/kiss/cz/dp1500/index.asp

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

NIKDY bych si od téhle firmy nic nekoupil. jsou to ZLODĚJI! Vykrádat open source programy, to se fakt nedělá!!!
http://www.mplayerhq.hu/ úplně dole...
(V Linuxu je MPlayer jeden ze dvou the best přehrávačů...)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

HEC: Oni jsou sice géčkové wifiny schávelené, ale když je pak chcete ve firmě zavést, tak je najednou nikdo v ČR neumí dodat!? A stejný nedostatek možná bude všude :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

@mirecek: nemyslis tu synchronizaci, jako ja na tomhle obrazku ? Tady to je redukce primo pro KiSS ...
http://www.pcforum.cz/kiss-rgb-scart-layout2.jpg

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Wift: Koukám, že sis opět nenechal ujít příležitost a i v této recenzi jsi nám připomněl, že jsi vlastníkem skvělé, špičkové a krásně modře podsvícené Yamahy F1, přestože to s testovacím subjektem vůbec nesouvisí?!
 
Blahopřeji ti :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>sss: Ještě, že není profík jako ty, nechtělo by se mi číst recenzi 4×.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemohu nezareagovat a nechat vzkaz pro PAPUCA: ....prosim te zorientuj se v cenach a vybaveni DVD prehravacu, zorientuj se v terminologi a pak pis sve nazory jinak je to pouze ztrata tveho casu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Juuuu, ale ty diody... Jako s kompem by mi ladili, ale s TV asi uz mene :)))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Omlouvam se za pravopisne chyby... jsem to ale idiot :)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Omlouvam se za pravopisne chyby... jsem to ale idiot :)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A ted se omlouvam za spamming  :)))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jj, WIFT zhusta offtopicuje :) Necudo, ze ta recenzia je taka dlha :) Tiez vetam ako "(Nebo myslíte, že bych ji sem měl doslovně opsat? To snad ani nemá cenu, ne?)" (ku specifikacii) mi pride zbytocna... ale zase niekomu menej strohy styl mozno vyhovuje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jé, to rozdělení recenze mě sakramentsky zaskočilo, já už myslel, že to Martin vystavil jen napůl :-)))

>> Krozyk:
Na jednu stranu je fakt, že rád přiznávám, že mám tento skvost doma, na druhou stranu - ono to není až tak úplně od věci. Prostě jen nabízím srovnání vzhledu modrého podsvícení. Zatímco u efjedničky to téměř nemá chybu, u KiSS přehrávače je to nechutně přehnané.

>> Papuca:
Na jednu stranu je fakt, že nemohu porovnávat jednotlivé DVD přehrávače, neb jsem měl v rukou pouze tento. Na druhou stranu: Neobviňuj televizi, protože to byl jen ilustrační obrázek. Po většinu času jsem měl puštěný obraz do PC v All-In-Wonder kartě (což by ses dozvěděl v dalších částech recenze). A tam mám možnost přímého srovnání s přímým přehráváním DivX v PC. A můžu říct, že je to hodně podobné, pokud bych ti neřekl, že "to a to" jde přes S-Video vstup na kartě, nejspíš bys nepoznal, že to hraje přehrávač přes analogový video vstup (při použití FullScreen jak u DivX, tak u ATI MMC, přes který jsem si obraz z přehrávače pouštěl).
A co se týče zvuku: Nevím, co bys chtěl sledovat ohledně kvality u digitálního přenosu zvuku. Tam je to vše výhradně o tom, jaký bude zesilovač/dekodér a jak je nahrané to video (tedy to audio u něj). Zde přehrávač nic neovlivní, protože nedekódovaná data posílá rovnou do zesilovače a je na něm, jak si s tím poradí.

>> VŠEM:
Prosím, nedělejte ukvapené závěry, protože to, co obsahuje tento článek, je jen zlomek recenze. Napsaná už je celá, jen bude vycházet po částech (což mě zarazilo možná stejně, jako mnohé z vás).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

WIFT> no hej, ale to potom vyzera ako "KiSS je sedocierny, co je pekna farba, ale moj toastovac Moulinex je este krajsie sedocierny" :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> OLE:
Kdybych to porovnával s podsvícením HP DVD Movie writeru dc3000, tak bych moc rozdílu nenašel, obojí je podsvíceno extrémně (i když u dc3000 míň a asi by to i míň vadilo, ale jinak je to stejný). Taková srovnání nepreferuju.
Ale jinak máš pravdu, s tím zbytečným okecáváním mám nepřekonatelný problémy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

WIFT: Sorry, že jsem tě neinformoval, ale sám asi uznáš, že najednou se to vystavit nedá. Já to s vkládáním obrázků četl celý den a tolik času asi žádný čtenář nemá. A pro ostatní jen vzkaz: Věřte, že toto ještě není ani ani třetina! Takže hodnocení si nechte až na čtvrtek, kdy vyjde (snad) posledni díl. Až pak asi pochopíte, proč jsem to takto rozdělil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Re Preemfaze a HDCD: Na digitalnim vystupu by mel byt flag deemfaze zachovan, stejne tak HDCD pokud prehravac nijak zvukova data nepresamplovava. V analogu asi ani jedno fungovat nebude, protoze preemfaze uz se davno nepouziva a nevidel jsem softwarovy prehravac, ktery by ji mel, a HDCD ted vlastni Microsoft, takze nic jineho ne Windows Media Player si s tim softwarove neporadi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Petr: Nema cenu zde klast otazky. Pockejte ty dva dny, uvidite sami. Prece to tu nebudu kazdymu louskat zvlast! Bude proverene opravdu vsechno.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemá se smysl s váma hádat, jsou zde samí PC maniaci. Prostě s vámi nesouhlasím. DVD video preforuji proto že je to standart. Když vložím DVD do přehrávače mám jistotu že to bude hrát. Nemusím mýt strach že mi chybý zase nějakej novej codec. Díky bohu za AC3  aspoň zvuk trochu standartizoval narozdíl od obrazu. Kterej si udělá každej jak chce. 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ta ukecanost ozaj dosahuje mamutie rozmery :-)
Ale k veci: ako je to zo zabezpecenim? Ked je ten KiSS viditelny v sieti... len ma tak napadlo, mozno je to blbost, ci sa neda nejako napadnut zvonka.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tato diskuze je nyní společná i pro článek KiSS DP-1500 - recenze (CD/DVD/MP3/Divx stolní přehrávač s WiFi) II..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hmm - jen obávám se, že pro většinu lidí, hledájící DVD přehráváč s možností "navíc" tu a tam přehrát i nějaký den DivX / XviD / a pod. bude odrazující především ta cena, obzvláště pokud je již delší dobu možné pořídit DVD přehráveče s podporou DivXu v cenách od 76,- EURo ... :-))
A dále mne celkem zaráží, že když už tam je ta Wi-Fi karta, tak proč není aspoň 802.11g ... ?? Né, že bych měl tak rychlý internet ... :-)) ... ale přeci jen ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>Petr: Nevím jak "Yamaha", ale Yamada DVX-6600 má opravdu Mediatek Chipset ... :-))
 
Co se ASP (Advanced Simple Profile = GMC + Q-PEL + B-Frame + Bitrate up to 10 Mb) - je opravdu dle specifikace uváděn POUZE u MPEG4 a nikoliv u XviD ... to se ale může v budoucnu i změnit, neboť Yamada pravidelně uvádí nové firmware ke stažení ... Sám mám Yamada DRX-6000 a jsem s ním maximálně spokojen (za tu cenu ...), v současné chvíli to sice umí diakritiku pouze v ISO 8859-2 (t.j. pouze "západoevropskou", naše háčky tedy stále chybí ...), ale pořád lepší, než drtivá většina ostatních přehrávačů, které neumějí ani to ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tahle recenze ma sve kvality i zapory. Zaprve supluje manual (k cemu)? Proc tolik podrobnosti? Navic autor priznava, ze nerozumi komponentnimu vystupu a progressive scanu. Toto priznani ho sice slechti, ale nechtel by to dat nekomu, kdo tomu rozumi? Jen pro upresneni,  progressive mod 1080p neexistuje (zatim), jen definovany mod pro 1080 radku je interlace, tedy 1080i. To "p" znamena progressive, "i" interlace a cele je to o HDTV rezimech.
Zajimave by bylo take uvest, ze vetsina techto pristroju, ktere nemaji samostatny komponentni vystup na 3 cinche (alternativne digitalne pres HDMI nebo DVI), jsou pro YUV/komponent nepouzitelne, maji-li tento vystup pouze na scartu. Ve scartu jsou totiz synchronizace pritomne pouze na stejnem pinu, jako kompozitni video, a to se zelenou, potazmo jasovou slozkou, ktera na scartu synchronizace nema a plasma nebo projektor ji tam potrebuje. Znamena to, ze vidochipset pristroje to umi, pouze se nekdo vyflaknul to dodelat analogove do komponentniho vystupu. Na RGB vystupech scartu pak dostanete YUV rozdilove slozky, ale co je to platne, kdyz tam nebudou synce.
Touto necnosti bohuzel trpi i muj nejoblibenejsi pristroj na svete, Linuxovy Dreambox 7000S (a i 56x0).
 
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mirecek: Jestlki máš chuť, můžeme příště svěřit recenzi podobného zařízení do tvých rukou, co říkáš?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja si nemyslim, ze ta recenzia je zla; ale napriklad miesto par riadkov na temu "tomu, co presne je YPrPb, uplne nerozumiem" by to stacilo za par sekund vygooglovat, profesionalita recenzie by len stupla.
Nic proti WIFT-ovi, dufam, ze to neprekracuje mantinely "konstruktivnej kritiky" :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To: Martin
 
Nerikam recenzi celou. Jak jsem uvedl, tato ma i sve klady. Ale co se tyce videoobvodu a dalsiho zpracovani digitalniho zvuku, jsem pro, a budu se na tom podilet, chcete-li, i u dalsich podobnych zarizeni v budoucnosti. Autor stavajici recenze jiste vice vidi do MPEG-4 komprese atd.
K dispozici mam i LCD a DLP projektory, vybavene HDTV/YUV, HDMI/DVI i dalsimi technologiemi a take DTS-ES i DD-EX zesilovace a prislusne zdroje signalu (DVD-HDMI progressive, DBV-T, DVB-S apod)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To: RADIM
HDTV je mozne prehravat na ruznych zobrazovacich jednotkach, ovsem VGA -CRT monitor k nim nebude patrit (nebude-li opatren dalsimi jinymi vstupy). Pro HDTV lze pouzit projektory, jsou - li vybaveny prislusnymi vstupy (i v multifunkcnim VGA-15pin konektoru Canon), dale lze pouzit napr. DVI vstupy na projektorech, plazmach, nebo i pocitacovych monitorech. Zdroj signalu musi byt ovsem vybaven DVI nebo HDMI (s pasivni HDMI-DVI redukci). Nativni HDMI rozhrani se jiz na plazmach a projektorech objevuje.
HDTV ovsem neni vazano na komponentni vystup (YUV), lze ho provozovat i na RGB nebo digitalne na DVI/HDMI. Neni to totiz jen o slozkovem signalu, ale predevsim o rozkladech televizniho obrazu a synchronizacich (zakladni TV 480i - 16kHz, 575i - 15kHz, vyssi pak od 480p/575p - 31kHz apod). Vzhledem k tomu, ze u progresivniho zpracovani obrazu nedochazi k prokladani pulsnimku, mizi zde problem klasickeho TV obrazu - viditelne cerne radky od prokladu a zatemneni. Jedinou vyjimkou je upsample do 1080i, ktery je prokladany.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mirecek: A jak říkám já. Nechceš si zkusit napsat něco sám? To ne abych se snad urážel za kritiku, ta je asi oprávněná, za těch pár minut s Googlem to asi stálo, ale proto, abys viděl, že ne vždy třeba na všechno při psaní myslíš. Tím nechci ale text nějak omlouvat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No vzdyt uz jsem napsal. Casopisy VideoPlus, Mikrobaze Hobby atd. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To NO: no a to je presne ten problem. Synce jsou pritomny krome kompozitniho videa jeste tady na techto nestandardnich pinech. Je potreba jeste doupravit to tak, ze se z obou separatnich syncu slozi kompositni synce, a ty se pak namichaji jeste na jas (v pripade YUV), nebo na zelenou (v pripade RGB). Primo na zelene nebo jasove totiz pritomny nejsou.
 
To Martin: Jo, takze to nemela byt nabidka na spolupraci. Mel to byt pouze odseknuti typu "tak si to napis sam, kdyz ses tak chytrej". Vyborne. Ze ja sem vubec lezu a ctu to (viz recenze Sony DRU-530 apod, ze jo?!) No nic, ukazali jste se ve stejnem svetle jako vzdycky, a to jsem doufal ve zmenu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mirecek: NE! Tos pochopil přesně opačně. To BYLA nabídka na spolupráci. Že bych to napsal tak blbě?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

martin> ale ved mirecek tu tvoju ponuku hned akceptoval, este pred tym, ako si mu ju ponukol druhykrat :-))) nie, ze by som sa do toho chcel miesat, ale zacina to nadobudat komicke rozmery :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To Martin: Cece jak delas ty barevny pismena? Jo uz to vidim, je tady "Barva textu" Dobry...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To WiFT, k prvni casti recenze - opravdu tu smesujes pojmy a mylis se v nekolika vecech:
 
Dolby Digital MPEG 5.1 (digitální výstup na optickém nebo koaxiálním konektoru)  - Dolby Digital a MPEG2Audio jsou odlisne normy zvuku. Jak kompresi, tak potencialnim mnozstvim kanalu. (DD - max 6.1 matrix, tedy 5.1, MPEG2Audio az 7.1, DTS az 7.1 resp. 6.1 matrix tedy 5.1 nebo 6.1 discrete tedy real 7.1) 
 
DTS Audio CD (až 5-kanálový zvuk) - DTS Audio CD (i DVD, ale tam s vyssim datovym tokem) muze nest vice kanalu nez jen 5. U DTS Audio navic byva (na rozdil od DD5.1) nejaky ten zvuk v subwooferu skoro vzdycky na 99 procent. Mate nejake DTSkove CDcko (ne DVDcko, opravdu CDcko) vubec k vyzkouseni? Nepredpokladam, ze by "az 5 kanalovy zvuk" prehravac slozite rozebiral DTSkovy bitstream a umyslne vypoustel subbasovou slozku :-)
 
Progressive Scan Video Out (údajně vyšší (až dvojnásobný) počet řádků) - viz predchozi prispevky - maximalni pocet radku je 1080i, obejvuji se sice  i evropske specifkace pro 1150(1152), ale prakticky se neaplikuji.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Big Vont: Procesor je ARM. Jadro je uCLinux-2.4.17. Existuji upravene firmwary s telnetd, mozna i s ftpd. Dost veci se da najit ve forech na: http://www.gooddvdstuff.com/kissdvd/
Zajimavy je pokus o dekompilaci firmwaru:
http://user.it.uu.se/~alse7905/EM85xxDVD/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To Big Vont: Dooma na tom asi opravdu nespustis, ale co takhle napsat nejakej plug-in na mariasovej server, abychom propojili Dreamboxaky s Kissaky?
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mirecek: Takovy lxdoom je na ARM portovan, takze uplne beznadejne to neni:-) A jaky marias myslis? URL?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

michich:
satellite.center.sk, sekce dreambox

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Samozrejme nejde o zadne hrani mariase, jde jen o sdileni karet. A v pripade Kissu by mohlo jit o sdileni souboru, to jsem mel na mysli. Ne hrani her :-) Tak mi sorry za april, chapu ze tady zase tolik lidi s dreamboxem na navsteve neni....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tato diskuze je nyní společná i pro článek KiSS DP-1500 - recenze (CD/DVD/MP3/Divx stolní přehrávač s WiFi) III..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nejdříve bych rád poděkoval WIFTovi, za jeho pěknou recenzi a zvláště pak za (v mé "sbírce" dosud chybějící) slovní spojení o "zavzdušněných drátech" ... :-))) 
 
Co se přepínání analogog / digital výstupů týče - já to naopak (na rozdíl od Martina) za dost nepříjemné považuji, neboť můj DVD přehrávač se chová obdobně, tedy pokud navolím digital výstup, umlčí to jednou provždy všechny ostatní analogové audio výstupy ... :-((  No a vzhledem k tomu, že tentýž přehrávač používám jednak "přímo" v místnosti, kde je nainstalován, spolu se zesilovačem s digitálním vstupem, a zároveň také jindy i "nepřímo" v dalších pokojích, kde pak k rozvodu signálu používám "pouze" analogového stereo výstupu, musím s tímto výstupem fidlovat velmi často a mohu tudiž potvrdit, že to není právě nejpříjemější ... :-(((
U takovéhoto "nadupaného" přístroje nych také mimo jiné ocenil i "přímý" výstup VGA - tak, jak se to již dnes občas u některých přístrojů také objevuje (myšleno tedy osazením "klasického" VGA 15-pin konektoru přímo na zadním panelu přístroje, zamezujíce tak nepříjemnostem a případným komplikacím, se sháněním či dokonce výrobou různých "exotických" redukcí a přechodek).
Ochrany Regionu a Macrovison pomalu - ať již oficiálně či alespoň neoficiálně - z nových přístrojů mizí ... v některých zemích (tuším v Austrálii minimálně) je dokonce již prodej přístrojů s Region ochranou nelegální ... :-))
"Chybějící" kabely - opravdu jen zřídka je u přístroje dodáván optický kabel, SCART také není pravidlem, běžné jsou kromě nutného napájecího kabelu (není-li pevnou součástí přístroje) zpravidla jen CYNCH kabely ...
Co se vypínání přístroje týče - stává se bohužel poslední dobou velkým nešvarem nevybavovat přístroje buď "mechanickým" vypínačem vůbec a nebo jej alepoň dávat na obskurdní místa - např. zadní panel a pod. Stále je to však ještě menší zlo, než případy opačné, kdy je přístroj vybaven POUZE mechanickým vypínačem a nelze jej tedy ani z přístroje a ani z dálkového ovládání uvést do Stand-By a především tedy dálkově vypínat ani zapínat ... :-((( A nejvíc mne vždy vytočí poznámky v návodu v duchu "úspor elektrické energie" ... že se jedná o naprosto jiné úspory, je asi každému jasné ...
K vybavení tlačítky přímo na přístroji - dle mého názoru - přístroj by měl umožňovat všechny základní funkce obsluhovat i přímo z přístroje - tedy např. u DVD alespoň obsluhu menu ... důvodů může být spousta - např. "ztracené" / nefunkční / psem sežrané dálkové ovládání, příliš "velký" pokoj a nechuť neustále např. běhat pro dálkové k pohovce a zpět ... každý si dozajista najde dost důvodů sám. ROZHODNĚ by však měl mýt přístroj síťový vypínač - a to nejlépe jak mechanický tak i ten Stand-By ... !!
 
Dálkové ovládání je podle mne naprosto "odfláknuté" - jde o "Generic" typ, stejný je k nalezení u mnoha jiných přístrojů, ze známých např. u široké řady trelevizorů Orava. Takovýto přístroj by si zasluhoval ovladač šitý na míru a především s výrazným hmatovým rozlišením důležitých funkcí a především logickým uspořádáním. Přiznám se, že patřím k lidem kteří jsou na kvalitní ovladače vysazení, a je to vždy první věc, kterou si u přístroje, o ketrý se zajímám, nechám předvést a ozkoušet. Je třeba si uvědomit, že ovladač je právě ta část zařízení, s kterou budete po celou dobu používání přístroje v "osobním" / přímém kontaktu, a že vám zmršený ovladač může snadno zkazit požitek z jinak i celkem vydařeného zařízení.
Hmm - nepřítomnost anglického jazyka v nastavení menu be mne asi opravdu odradila od koupě přístroje - první věc, kterou u svých "miláčků" dělám, je, že jim nastavím "nezmršenou" jazykovou variantu (tj. povětšinou bohužel pouze právě angličtinu), abych pak nemusel každou chvíli bádat nad tím, co že za tajemnou funkci se za tím či oním pochybným překladem asi skrývá ... :-(( Zatím jediný poslední dobou zakoupený přístroj, který měl bezchybný "překlad" funkcí, byl nový vařič na vajíčka, kde jsem ke svému milému překvapení našel u podsvíceného vypínače nápis "Zap. / Vyp." ... :-))))
 
Co se NTP týče - alespoň pokud je mi známo - za nastavování / přepínaní letního času je zodpovědný přístroj, nikoliv NTP server, tedy pokud v zařízení samotném není možnost nastavit platnost letního času od / do a nebo ji alespoň (de)aktivovat, nezbývá uživateli nic jiného, než dvakrát do roka "přesunout" přístroj +/- jednu zónu ...
Vypínání Zoomu / Full screen u DivX a spol. má samozřejmě svoji logiku, neboť jedině při skutečné velikosti nedochází k přepočítávání / zkreslení obrazu ... navíc múže být i rozlišení "téměř" zaplňující obrazovku a pak je právě vhodnější mít tuto funkci vypnutou.
 Wi-Fi + šifrování ... musí být samozřejmě nastaveno na obou stranách stejně - t.j. délka klíče, samotný klíč a způsob šifrování / autentifikace ... samozřejmě také po změně těchto nastavení dojde k přerušení spojení a je potřeba jej opět navázat vyhledáním druhého zařízení ...
 
Počítání % u ZOOMu - alepoň podle toho, co jsem byl schopen u většiny přístrojů vysledovat - by mělo být takto:
100% = originální velikost (kupodivu ...)
200% = zvetšení u PLOCHY na příslušný počet procent, t.j. u strany zde cca 141% (100 x odmocnina ze 2)
300% = dtto, t.j. 173% strany nu a logicky
400% = 200% strany, neboli dvojnásobné zvětšení strany / popř., chcete-li, by měla být viditelná "půlka" na výšku a "půlka" na šířku ...
... což i zhruba odpovídá uvedeným obrázkům.
 
Multiangle DVD pár mám - jen tak z hlavy jeden z (před)posledních Bondů ... pokud by jste měli zájem, pokusím se vypsat, které další filmy touto "fíčurkou" oplývají ... :-))
Zpracování / zobrazení "pouze" JP(E)G obrázků je - obávám se - záležitostí chipsetu (stejně tak jako např Q-PEL a GMC), zde bych tudíž moc na upgrade firmware nesázel ... :-((
K "zvláštní" funkci lupy - jde zjevně o chybu (počítám že ne záměr) firmware a zobrazení nejsou nikterak "nelogická" ... "první" zobrazení zjevně využívá plnou výši / popř. šíři obrazovky (patrně se zachováním poměru stran - i když stává se se, že někdy ani to ne ...), další 3 jsou pak korektní ZOOMy tohoto zobrazní dle stejné "logiky" jako v případě ZOOMu videa. Dále po "přetečení" zpět na neZOOMovanu velikost dojde zjevně k použití buď originální velikosti (popř. nějakého celistvého násobku / podílu velikosti) a následné ZOOMy jsou již opět korektní ve vztahu k tomuto zobrazení.
Problémy při přehrávání (S)VCD bych spíše přisuzoval špatnému "authoringu" - zde bych opravdu pro testovací účely dokoručoval originál (či alespoň kopii) "profi" VCD - mám zde např. Tři ořísky pro popelku a Policajt z Beverly Hills I. + II. a zatím jsem nenašel přístroj, na kterém by neběhaly ... :-))
2 GB limit není zjevně problémem pouze tohoto přístroje ... vyplývá to z omezení souborového systému a obávám se, že vetšina současných přístrojů, pokud vůbec např. čtou MP3 / AVI / MPG soubory jakožto datové z DVD médií je na tom obdobně.
 
(Ne)synchronizace zvuku může být opět problémem "authoringu" - zde bych jako "závazné" doporučoval opět použít originál VCD a z nich vyextrahovat samotný MPG file a ten pak používat pro testování.
Popsané chování při přehrávání samotných VOBů je naprosto logické, neboť informace např. o poměru stran, času a pod. se v něm nenacházejí, k tomu slouží v DVD datové struktuře soubory IFO / BUP. Tidíž i zobrazené Info o souboru typu VOB bude logicky poněkud ochuzené. Samozřejmě dále není v tomto módu ani možno přepínat / volit zvukové doprovody či titulky ... !!
A s tím Wi-Fi - vždyť jsem hned meldoval, že by tam měla být alespoň ta 802.11g - od ZyXELu např. ZyAIR G-100 ... no, ještě štěstí, že si tam alespoň člověk může píchnout jinou kartu, i když otázkou je, zda to "sežere" / uřídí i ten firmware ... ??? ... asi né ... :-(((
 
Na závěr se chci omluvit za poněkud "přerostlý" přípěvek, ale snažil jsem být maximálně k věci a "vydat" vše napoprvé ... :-)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

k PREHRAVANI VOBu - doma jsem zkousel na 508 prehravani VOBu a potykal sem se s celkem prekvapujicim problemem, prehravac je nestihal hrat ze site ale hlavne je nestihal hrat ani z pevneho disku ! Piblizne po kazde 1/2 minute se obraz malinko cuknul ;o(.  Take me prekvapuje, ze nejde do Kissa kopirovat soubory v dobe kdy treba prehravam DVD. Obrazove me celkem kiss zklamal. Obraz sem posuzoval na nekolika tv (nejvetsi 32' Sony) a srovnaval to s prehravaci Nintaus N9901 a Primare D30. S obrazem z nintausu byl KISS skoro srovnatelny, s obrazem z Primare D30 se to nedalo srovnavat uz vubec ;o( Uvidme zda v nove 6xx rade bude pouzit nejaky lepsi graficky chipset).Testoval nekdo z Vas zda KISS hraje (a jak) soubory MPEG2 z digitalniho satelitu ? Pripadne, zda si poradi s prokladanym obrazem v MPEG2 ci DivX ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>Maik: Jasně ... :-)) ... já jsem to konstatovla pouze ve vztahu k aktuáknímu stavu, který bude (doufám) záhy napraven.
 
>Petr: Dobře, omlouvám se za nepřesné vyjádření, řekněme, že to bude spíše nějaké to malé "opomenutí" při prohramování přístupu k souborům, kde někdo (ne)logicky(?) (ne)předpokládal využití soubourů vetších než 2 GB a ponechal zpracování např. 32 bitové se znaménkem ... ? Pop. něco jiného se stejným důsledkem ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak minimalne taketo mezmysly by som si odpustil :-)

"protože komerčně prodávaná alba obsahují za nekřesťanské peníze příliš málo kvalitní hudby, zpravidla jen jednu až dvě skladby na CD"

neviem, co pocuvas, WIFT, ale takto generalizovane je to blbost, odhliadnuc od toho, ze to v recenzii netreba.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ad různé úhly pohledu - zatím jsem měl v přehrávači jediné DVD a to je dvou disková verze Queen At Wembley, na druhém (bonusovém disku) si lze u několika písniček zvolit pohled na jednotlivé muzikanty. Docela zajímavý je Freddie Mercury an při nějakém sólu v zákulisí docela mocně lapá po dechu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zaujimalo by ma ci je ten prehravac schopny prehrat CDcka na ktorych je AVI v mode2.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zaujimalo by ma ci je ten prehravac schopny prehrat CDcka na ktorych je AVI v mode2.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

sorry, ze som to poslal dva krat, ale po prvom poslani sa mi na obrazovku vyhodil text:
UPDATE SearchPruned SET Content=LOWER(' Zaujimalo by ma ci je ten prehrav...

prepokladam, ze to spravi aj teraz.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Rád bych věděl, jestli zvládne přehrávat MP3 apod. nahrané na DVD, respektive, kolik jich tam může mít.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>prophet: "Zatial ziaden DivX prehravac nevie prehrat SVCD s titulkami" - hmm - trošku odvážné tvrzení, koliks jich testoval ... ??? Např. Yamada DVX-6000 zvládá bez problémů SVCD se 4 ůznými titulky ... :-)) A ještě minimálně další 2, které mi poslední dobou prošli rukama ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mam GF4Ti s co jsem zkousel treba video  pres TV-out tak se to nedalo srovnat treba s Divx prehravacem KISS. I obrazovka windowsu na TV nebyla moc ostra. Jsou na tom soucasne karty lip nez ta moje GF4 TI ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mam GF4Ti s co jsem zkousel treba video  pres TV-out tak se to nedalo srovnat treba s Divx prehravacem KISS. I obrazovka windowsu na TV nebyla moc ostra. Jsou na tom soucasne karty lip nez ta moje GF4 TI ?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mám prosbu, od příbuzných z Německa jsme se ženou dostali jako svatební dar Kiss DP 1500s, který jsme si samivybrali. Bohužel jsme netušili, že tento přehrávač objeví i v Německu a koupí nám ho tam. Tudíž máme přehrávač Kiss DP 1500 navíc s označením "s", který samozřejmě nepodporuje češtinu. Když jsem zkoušel najít CZ firmware u distrubutora nebo u výrobce, nepochodil jsem a zjistil jsem, že ho mohu dostat mailem, ale pouze k přehrávači zakoupenému u distributora v ČR, což koneckonců chápu. Nicméně jsme se díky tomu dostali do situace, že sice máme přehrávač, který jsme chtěli, ale bez podpory Cz titulků. Proto se touto cestou obracím s prosbou do této diskuse, zda někdo má CZ firmware pro DP 1500 ( Firmware 2.8.5-A1CZ) a mohl by mi ho buď zaslat mailem, nebo poradit odkud se dá stáhnout. Není nad to, když si necháte něco koupit od někoho, kdo tomu vůbec nerozumí a pořád žije v přesvědčení, že když něco koupí v Německu, tak to bude lepší než tady.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.