Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Kodak hlásí ztrátu $366 milionů

To mate tak, spise je to neschopnost modernich manageru, kteri jsou holubi (taky vse pos*)
Krom divnych opatreni, ktere vyzenou vsechny chytre lidi jinam a zbude nam spolecnost podprumernych taky fakt, ze treba zaspali dobu a tzv. ztratove divize plati vysokou cenu svym ziskovym kolegum, kteri ovsem ze 100% ziji z tzv. neziskoveho odvetvi. tedy na oko, zde mame ztratove a vydelecne oddeleni, ale kdyz znicime ty tzv. ztratove, razem zjistime, ze jine nemaji vubec praci, lide tam jen chodi a cumi do blba a cekaji ... a tak se uspesne znici firma.
Jinak prodej kinofilmu musi byt prece vydelecne ! vzdyt se porad prodavaji a v obchodech se toci, jen tam hold neni takovy vyvar, ale ztratove to neni, dejte to Cinanum a ti filmi zaplavi kde koho ;-) ... no jeste zde mame Fuji ;-)) ... ti aspon maji ISO1600 ...
Ale mozna ze kodak neni dobra znacka, ja znam spise fuji a ilford (ktery naopak filmy nejdrive pohrbival a pak je zase s velkou slavou rozjel a rika, ze prodeje stoupaji)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dost dlouho jsem fotil na Kodak ProFoto a byl to skvělý film z hlediska podání barev, pak se začal horšit a časem nebyl důvod za něj platit víc než za normální Gold, pak jsem přešel na Fuji 200.
Za ztrátou kvality bylo nepochybně managorské rozhodnutí o snižování nákladů.
A Ilfordu pro změnu prospělo, že ty managory vyházeli a nechali si fachmany. A taky to, že kromě nich dělá černobílou chemii snad už jenom Foma...

Ono upřímně - celá ekonomická krize je podle mě způsobená skoro absolutním vlivem managorů a ostatních jen finančně zaměřených zm.dů na chod ekonomiky.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.