Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Kodak odstřelil původní továrnu na kinofilm v Rochesteru [video]

Znepokojující.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ta prázdná parkoviště - kolik lidí se tam dřív uživilo, a všechno to jde do kytek.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To je názorná vizualizace stavu, když si v novinách přečteme informaci, že ta a ta firma omezuje výrobu protože se jí nedaří. Zánik je součástí života, ale vždycky je to smutné.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

kapitalismus

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

... a taky ukazkova hloupost manazmentu - prodat to nejcennejsi co jeste maji a pak zacit prodavat rebrandovane mobily, tj vstoupit snad na uplne jiny trh s naprosto silenou konkurenci a nulovymi zisky (krom 2-3 firem) ? abych citoval soudruhy z USA, srsly dude WTF ? si mohli rovnou koupit pekarnu a zacit prodavat rozky, z toho by alespon meli nezaporny zisk...

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Fascinuje mě to video z dronu. Dron si "sedí" ve vzduchu několik minut naprosto bez hnutí, obraz se nechvěje a ani jednou se nehne třeba větrem. Zajímalo by mě to jak jsou tyhle drony tak účinně stabilizované. Akcelerometry? Gyroskopy?
O tomhle bychom se měli bavit na technickém webu...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pustal som si to video zrychlene (bo sa tam nic nedialo) a potom som veru musel mrknut - ci sa nezastavilo - prave kvoli tomu "dronu". :-)
Ja som sice neuploadoval na YT video, ale, ze je tam nastavenie odstranujuce tras kamery. Neviem, ci by mohlo jemne "pohupovanie" odfiltrovat, tak ako ho pozname, ze je bezne pri tychto kopterach...
PS U nas firma necha vsetko ako je - tak ma prekvapuje, ze preco to demoluju, asi sa to nedari predat v s tymi budovami, ako su. Hm.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.