Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Krátce: DVDit! SE, DVD kontra DeCSS, provnání DVD-RAM, DVD Toolbox, M$, 10x speed DVD-ROM Pioneer

diit.cz logo na CD-R serveru 1. dubna 2009
  • Nad sqelou budoucností a úžasnými vlastnostmi, včetně jednoduchého použití programu pro tvorbu DVD: DVDit! SE (499 U$) od Sonic, se rozplývají na (WiredNews)
  • Včera se na Živě a na Namodro objevily horkou jehlou přeložené zahraniční články o „zbrždění“ DVD, díky cracku DeCSS. Sami si v origálech můžete přečíst, že myšleno bylo opravdu DVD Audio, nikolivěk DVD jako takové (Register, ZDNet,
    EETimes, CNN)

  • Na CNet.com se objevilo porovnání několika málo DVD-RAM rekordérů: Hitachi GF-1050, Panasonic LF-D103U, Pinnacle Micro Flex Cinema a Toshiba SD-W1111. No koukněte tam, i když si myslím, že že u nás se toho dozvíte víc. Teda, ale já se umím pochválit! No může mi někdo vysvětlit, proč si v těhle testech myslí, že když Pinnacle strčí do externí bedny Hitachi GF-1050 je to něco jiného? A ještě jim vyjdou jiné výsledky? Že by to bylo jiným firmware? Nebo mají vadný externí kabel?
  • A ještě jeden soft na DVD: DVD Toolbox. Je od firmy Vitec Multimedia a je o 100 U$ levnější nž DVDit! (399 U$). Předpokládám, že je pro Wokna, protože na jejich stránce se píše jen něco o Pentiu 75, 16-ti MB RAM a video kameře (když pominu přehrávač pro W95/98).
  • Ooook! Jak profesionálně prodávat produkty Mrkvosoftu! - sorry Microsoftu. Kdo koupí, neprohloupí ;-) Já osobně jsem na tuhle publikaci čekal opravdu dlouho. Šetřte naše lesy!
  • Pohled na nejrychlejší DVD-ROM (Pioneer 10× DVD), přináší PCeXtremist.

Diskuse ke článku Krátce: DVDit! SE, DVD kontra DeCSS, provnání DVD-RAM, DVD Toolbox, M$, 10x speed DVD-ROM Pioneer

Žádné komentáře.