Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

S deskou MSI nyní získáte 100GB VIP kredit na ulož.to v hodnotě 350 Kč

MSI Z87-GD65 GAMING
Velmi netradiční bonus mohou až do konce září získat ti, kdož koupí desku od MSI pro platformu Haswell. 100GB VIP kredit na největším českém úložišti, to se hned tak nevidí...

Cesta ke kreditu je jednoduchá: stačí koupit základní desku MSI pro socket 1150 z řady GAMING nebo OVERCLOCKING. VIP kredit na ulož.to má výhodu v neomezeném počtu download slotů a neomezené rychlosti. Ale to asi jen nosím dříví do lesa.

MSI ulož.to kredit - Obrázek 2

Zajímavé bude sledovat, jak takové „dobývání kreditu“ vypadá. Ale zajímavější bude ještě sledovat, jestli se třeba ČPU, OSA, IFPI nebo BSA či kdokoli jiný vytasí s tiskovou zprávou, že MSI „podporuje pirátství“. Přeci jen, přiznejme si na rovinu, že 100GB VIP kredit těžko někdo využije na stahování svých vlastních rodinných fotografií uložených na ulož.to, takže zbývají hlavně ty filmy a seriály.

MSI ulož.to kredit - Obrázek 1

MSI ale rozhodně za tuhle kampaň musím pochválit, je to nepochybně velmi dobrý, neotřelý a provokativní nápad. Jinak akce je omezena koncem září, resp. „vyprodáním zásob“ tohoto 100GB kreditu.

Pro představu hodnoty tohoto bonusu: 100GB kredit ulož.to přímo nenabízí, ale 70GB vyjde na 250 Kč, 150GB pak na 500 Kč ... trojčlenkou nám to dává hodnotu tohoto kreditu zhruba 350 Kč.

Tagy: 
Zdroje: 

David "David Ježek" Ježek

Bývalý zdejší redaktor (2005-2017), nyní diskusní rejpal.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku S deskou MSI nyní získáte 100GB VIP kredit na ulož.to v hodnotě 350 Kč

Čtvrtek, 8 Srpen 2013 - 04:43 | Richmond | Jo a pak si to někdo spojí s vybavením redakce,...
Středa, 7 Srpen 2013 - 22:39 | Hkr ptr | Hezka reklama, ale možná by to mělo být zařazen...

Zobrazit diskusi