Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Kvalitní tažná zařízení i střešní nosiče

Kufr vašeho vozu je příliš malý pro náklad, který potřebujete převážet? Stále více lidí po čase zjišťuje, že se neobejdou bez tažného zařízení.

Mít tažné zařízení je velkou výhodou, pokud ho potřebuje a váš vůz jím nedisponuje, můžete si ho snadno koupit online. Rozhodně však nedoporučujeme nekvalitní čínské zboží, které dokáže způsobit více škody než užitku, obraťte se raději na firmu Rameder, která se specializuje na tažná zařízení a elektropřípojky pro osobní i nákladní automobily. Tato firma jen po Evropě každý rok poskytne řidičům přes 300 tisíc kvalitních tažných zařízení za skvělé ceny a snadno jej můžete pořídit i vy.

Tažné zařízení rychle a jednoduše

Pro nákup tažného zařízení stačí navštívit eshop tazne-rameder.cz, kde vám s výběrem správného zařízení pomůže snadno nastavitelný konfigurátor. Koupíte zde kompletní tažné zařízení i s kompletním příslušenstvím, které je k němu potřeba. Montáž tažného zařízení není nijak náročná, dokonce máte u jednotlivých modelů uvedenou časovou náročnost montáže a také tažnou kapacitu a svislé zatížení. Důležitým vybavením jsou také elektropřípojky, které rovněž v eshopu najdete.

Střešní nosiče

Střecha vozidla je dalším skvělým prostorem, který můžete využít, ať už jde o zavazadla pro cestování nebo pro stěhování objemného nábytku. S výběrem vám také pomůže konfigurátor, na výběr máte pouze kvalitní značkové nosiče od výrobců jako jsou Thule, Kamei, F.LLI Menabo a Bosal. Pokud se těšíte na zimní sezónu, nabízí se vám i nosiče lyží, které vám umožní snadnou přepravu tohoto sportovního vybavení. Eshop vám zajistí možnost vrácení do 14 dnů, rychlé vyřízení objednávky i kompletní zákaznický servis.