Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Logo Centrino 2 odhaleno

Centrino 2 logo a Centrino 2 vPro logo

Nedávné zvěsti o značení nové Centrino platformy jménem „Centrino 2“ se začínají měnit ve fakta poté, co se na serveru DailyTech objevila dvě nová loga, jejichž původu v marketingovém oddělení Intelu nemáme důvod nevěřit. Zároveň s nimi se znovu objevuje i seznam procesorů do této platformy („Montevina“) patřících, takže vše je prakticky připraveno na uvedení. K tomu by však mělo dojít až v červnu, nikoli v květnu, jak se dříve předpokládalo (prý je červen svým načasováním vhodnějším termínem pro očekávaný začátek dalšího školního roku).

Jak vidíte sami, loga Centrino 2 jsou hned dvě, jedno s přídavkem „vPro“, druhé bez něj. Jak se budou obě lišit, můžeme spíše spekulovat, ale protože nás nic rozumného nenapadá, nebudeme se do toho pouštět. Jen si připomeňme, že současné Centrino vPro je záležitostí nových 45nm mobilních procesorů a čipsetu původního Centrina Pro (Mobile Intel 965 Express), zatímco pod Centrino (bez „Pro“ nebo „vPro“) patří všechna ostatní Centrina včetně platformy Centrino Duo.

Zdroje: 

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Logo Centrino 2 odhaleno

Středa, 27 Únor 2008 - 20:05 | Mr_Death | To je docela zvláštní, že se mají objevit až v...
Středa, 27 Únor 2008 - 13:47 | Anonym | Smutne, ze vas nic rozumneho nenapada, co je to...

Zobrazit diskusi