Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft Internet Explorer slavil 15 let

Nějak mi z Chrome nejde odeslat korektorské okénko, tak se omlouvám, že to píšu sem. Máte tam jednou Windows 200 a pak v následující větě je ten konec "ňákej divnej" :)

Tato verze se již stala poměrně hojně používanou a přinesla částečnou podporu kaskádových stylů CSS, ActiveX, Java applety nebo třeba o metadata.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Krásně napsaný, rychlý, stručný a zavzpomínal jsem si :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo jo, když jsem se nechtě zasnil nad Win 95 OSR s IE3, tak jsem si uvědomil, že už jsem asi starý...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Osmička pro Vista SP2 a W7 přinesla i chráněný režim - dost dobrý bezpečnostní prvek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ta mala alibisticka poznamka na konci mi tam dost zavadzia. Tento clanok ju vobec nepotrebuje :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"(všimněte si ale, jak se nyní nejnovější verze browserů vrací k oné dávné strohosti a jednoduchosti)" v jednoduchosti je sila, skoda jen ze velikost a narocnost stale roste.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hej presne. Hlavne ten chrome zerie miesto na disku ako divy. Cim dalej tym viac. Je sice rychlejsi ako blesk, ale myslim ze chce za to dost vysoku dan.
Nechcete na diit urobit nejake strucne, kratke porovnanie browserov? Napr. o kolko sa zrychlili verzia od verzie, kolko novych funkcii a standardov podporuju verzia od verzie, kolko mb na disku zaberaju verzia od verzie a kolko ram a cpu zaberaju verzia od verzie... nech je vidiet, kto robi najlepsi progress :-) ved ste deep in it :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To by neuskodilo.
mmj. pokud si vsimnu ze FF nejak ztraci vykon a mrknu na vyuziti ram kde je 1.5GB tak vim ze za par minut nekde kolem 1.7-8GB to spadne. fakt nechapu jak muze dojit k tak nehoraznymu sasvineni v pameti az to proste klekne. a to nemluvim o tom ze verze 3.x je o dost pomalejsi nez verze 2.x a to konkretne i na tomto webu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.