Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft oficiálně nabízí Kinect pro Windows

Ano, ano... hackeři(v tom správném slova smyslu) jsou skutečně užiteční :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Rozdil mezi kinectem pro Xbox a PC je v kabelu. Pro pouziti xboxoveho kinectu s PC se musi prikoupit adapter do zasuvky s usb kabelem.
(osobne vyzkouseno s beta verzi SDK pred nekolika mesici)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Adapter do zasuvky je soucasti baleni kazdeho Kinectu pro XBox - ony ho totiz starsi verze XBoxu nestihaji napajet pres USB port...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Předpokládám, že to je stejná redukce jako pro XBox joypad :-)

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

spíš si počkám až něco podobného a založeného na OTEVřeném standardu budou vyrábět firmy jako Logitech, Lenovo, Trust, Genius a podobné ... dokud je to jen uzavřená záležitost microsoftu vůbec mě to nezajímá.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Co je na tom uzavreneho? Jinak ty jmenovane firmy to asi jen tak brzo vydavat nezacnou. Pochybuju, ze by to MS zbytecne nekomu takovemu licencoval.
Nicmene bude to priblizne v te dobe, kdy zacne prodavat Apple OEM iPhony:)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

No ja teda nevim, neprohlasil hned po tom "hacknuti" microsoft, ze tomu nehodla branit a ze s uvedenim na PC pocital? A nejaky den na to, vydal i pro Windows ovladac i nejake SDK. Bylo to v dobe tech zalob od Sony ...... cili uz hodne davno.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Poměrně nepřesný článek:
1) Kinect for Windows se začal k 1.2.2012 prodávat pouze v některých zemích světa (tuším cca ve 12), ČR mezi nimi samozřejmě není.
2) Kinect nebyl nikdy "hacknutý" v pravém slova smyslu. Jediné, co programátoři umožnili, bylo komunikovat s ním po USB a získat data ze senzorů, která záměrně chráněna nijak nejsou.
3) Kinect SDK je k dispozici už delší dobu v beta verzích a lze použít i se starým xbox Kinectem. Jediný rozdíl je v licencování a použití near modu.
4) Akademická verze za 150$ na trhu ještě není a začne se prodávat až "někdy" v tomto roce...

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.