Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft reaguje na výtky k distribuci PC her přes Windows Store

Kamo ty uz to zabal ..... "Microsoft reaguje" .... tyden stara zprava, kdy borec z xbox teamu reaguje na hodne ofensivni clanek s nazvem "Why You Shouldn’t Buy Rise of the Tomb Raider (and Other PC Games) from the Windows Store".
Cili to je cele o cem ten dvoustrankovy clanek je?
A jako zdroje clanku diskuze na steamu? No teda:) Co prijde priste?

+1
-63
-1
Je komentář přínosný?

treba prijde ban ((: maj tu s tebou svatou trpelivost.. teda ne ze bych mel zaludek a cas na cteni vsech tech slohovek ale co jsem precet, tak se jenom do nekoho navazis.. se zkus nekdy zvednout o keplu a podivat ven.. je tam svet, lidi.. (:

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ono to ma tak "troooosku" souvislost s timhle drivejsim clankem stejneho autora http://diit.cz/clanek/gears-war-ultimate-edition-pres-windows-store-je-k...
Ktery se nakonec ukazal byt tak "trochu" hoax .....

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Tak urcite...samozrejme kdo neco kritizuje, zaslouzi si ban. To je zcela logicke. Co si ma kdo co dovolat nesouhlasit s Bohem...a nebo s autorem clanku, ze jo...To si fakt dovoluje moc, hajzl jeden.
Zakazat, popravit!!!

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

kritizuje tu kdekdo ale tolik nesmyslu a navazeni tu nikdo jinej nepostuje.. jedna vec je kritika druha vec jsou lzi.. jsou diskuse s desitkama i stovkama postu kde se tyhle problemy resi.. jsou screenshoty a videa kde to je videt, ale pan tady v diskusich rve neco o hoaxu a o tom, ze to nikdo neotestoval.. co je tohle? ((:

http://youtu.be/73LpLwPfbbw?t=2m16s

+1
+34
-1
Je komentář přínosný?

Jo, to je mozny, ze dokonce stovky pripadu budou spatne...oproti tomu nejspise tisice / desitky tisic / mozna jeste vic bude v poradku. Pises, ze ten clovek lze - ja nevim, nestudovat jsem to hodnoceni v tom obchodu, no to mi prijde jako docela slusne vypovidajici - jak to tedy je, lze v tomhle? Jsou tam ta hodnoceni dobra, nebo spatna?

Pokud bude vetsina dobra a obcas nejake spatne, tak ok, slusi se rict "vetsine to funguje ok, ale mensina lidi pozoruje ty a ty problemy". Ale skutecne psat clanky o tom, ze je to cely v prdeli, kdyz ve skutecnosti by se jednalo o minoritni problem - no, to mi prijde kritizovani hodne...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

''Pises, ze ten clovek lze''
jo, pisu.. projdi jeho posty za posledni dny a pochopis ze nereaguju na jednu vetu v jednom postu.. (:

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

Tak proc teda vubec reagujes? Jinak to video, co jsi poslal, tak je asi na prvni pohled celkem zrejme, ze jde o vec ovladacu .... kdybych mohl palit od boku nejake vysvetleni, tak vyple automaticke aktualizace. Sam asi neveris, ze firma jako epic games by nevydala hru, do ktere by dala tenhle benchmark a ani to nevyzkousela .... tomu by uprimne snad neveril nikdo snad ani trochu soudny:)
Ale jak rikam, je mi to uplne jedno ..... tyhle diskuze, kde se vytyka, ze nejde vypnout vertikalni synchronizace a podobne, to je smesne ..... lidi ani nemaji tuseni, co to vertikalni synchronizace je budou vykladat, ze je spatne, ze nejde vypnout:o) To hlava nebere ..... ale jako ok, to je neznalkovstvi .... ale napsat clanek, kde se pise, ze je to katastrofa a stylem, ze vlastne NIKOMU to nejede .... navic vychazet z nejakych blogu na neznamych serverech a to jenom proto, ze se to hodi do hazeni spiny na W10 (osobne si myslim, ze je tam spousta veci spatne a revolucni UWP a store rozhodne neni jedna z nich) a pritom ani naznak nejakeho pokusu dopidit se pravdy .... kdyby to byla neznama firma XYZ, tak bych tak nejak, snad i chapal, ze to treba vetsine nejede a ze to treba testovali na jednom stroji (ale asi ani to ne ...) .... ale kdyz cloveku nehloda ve svedomi ani trosicku cervicek zvedavosti, ze asi to nemuze byt az tak spatne, kdyz za tim stoji dve mamuti firmy jako microsoft a epic games ...... to uz je diletantstvi a nedbalost ...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

<i>„je asi na prvni pohled celkem zrejme, ze jde o vec ovladacu“</i>

To také není pravda. Microsoft se vyjádřil, že pracuje na opravení chyby a fix bude zahrnutý v patchi na hru. Je to tedy chyba hry, nikoli ovladače.

<i>„nejake vysvetleni, tak vyple automaticke aktualizace“</i>

Microsoft o opravě mluvil v budoucím čase, takže pokud nepředpokládáš, že hra umí stahovat aktualizace, které ještě nebyly napsané, natož vydané, tak je asi jedno, jestli jsou automatické aktualizace zapnuté nebo vypnuté.

<i>„tyhle diskuze, kde se vytyka, ze nejde vypnout vertikalni synchronizace a podobne, to je smesne ..... lidi ani nemaji tuseni, co to vertikalni synchronizace je budou vykladat, ze je spatne, ze nejde vypnout“</i>

zlehčování problému jeho relativizací => demagogie

<i>„vychazet z nejakych blogu na neznamych serverech“</i>

Forbes je neznámý server a WCCFTech blog, nebo opačně? :-)

<i>„je tam spousta veci spatne a revolucni UWP a store rozhodne neni jedna z nich“</i>

Microsoft uznal, že je třeba ty problémy řešit. Jak je to možné, když tam podle tebe není nic špatně?

Na jednu stranu taky vznášíš nějaké rádobykritiky, na druhou stranu ignoruješ všechna fakta a vymýšlíš si ničím nepodložené teorie a polopravdy. Každá trpělivost má určité meze.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Aktualizace se treba muze tykat celeho DX nebo ovladacu grafiky, coz se treba bez vyplych automatickych aktualizaci asi tezko stane. Navic spousta lidi, kterym nejelo nebo jelo blbe stahovani, tak i v komentarich s plnym hodnocenim psali, ze to bylo neaktualnosti systemu.

"Microsoft se vyjádřil", "Microsoft uznal, že je třeba ty problémy řešit." .... kde konkretne? Myslim idealne nejake prohlaseni na *.microsoft.com .... ne stylem JPP z nejakeho blogu. Zdroj toho, co se pise v tom defacto jedinem blogovem clanku na forbesu jsem nenasel, ty ano? A jestli myslis ten post nejakeho produktoveho manazera pro xbox na twitteru, tak ten mi v originale proste vyzniva tak, ze o problemech s tomb raiderem vi a budou je spolu s vyvojarem resit (BTW, originalni dotaz toho twitteru byl prave na tombraidera) .... rozhodne mi to nepripadlo jako priznani toho, ze neco pohnojili na svoji strane, spis zmirneni napeti toho, ze prvni hra pro novou platformu ma par bugu.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

"Navic spousta lidi, kterym nejelo nebo jelo blbe stahovani, tak i v komentarich s plnym hodnocenim psali, ze to bylo neaktualnosti systemu."

BTJ, je troll, který pouhých 63 "pozitivních ohlasů" od lidí na Windows Store označí za "taky s tim naprosta vetsina lidi nema problemy .... teda aspon podle komentaru lidi primo u te hry v obchode"

Takže mu vůbec nevěřte jeho prohlášení, že uživatelé sami v komentářích napsali, že je to vlastně chyba v jejich neaktuálním systému.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Myslim, ze i 63 lidi, co to skutecne koupili, je reprezentativni vzorek .... zvlast kdyz vetsinou pisou lidi negativni hodnoceni, kdyz uz pisou .... kdy naposledy jsi psal nejake hodnoceni aplikace (nebo vyrobku), ktera byla dobra? Schvalne?
A navic jsem rikal, ze v ceskem storu je jen par hodnoceni, at si prepnes do anglickeho, je jich tam nepomerne vic .....
Ale proc se vubec bavim s clovekem, co pise konspirace o tom, ze ma microsoft (asi nejaky zly pan tam nekde ve sklepe u PC) nejakou zvrhlou potrebu cenzurovat negativni ohlasy na hru, ktera defacto ani nepochazi od nich:o)

+1
-38
-1
Je komentář přínosný?

Tom Buri "kritizuje tu kdekdo ale tolik nesmyslu a navazeni tu nikdo jinej nepostuje.."

ti co kritizovali totiž už dávno dostali BAN...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Říká uživatel s registrací starou dva dny ;-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

jj, banování je na čr "IT" webech v módě :D a místní neomylní božští autoři...:D

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Bol som sice cechom len necele prve dva roky zivota, a uz mozem niektore vase myslienky chapat trochu zle, ale tiez sa mi zda, ze ako slovenska tak aj ceska populacia zdementieva, vyrazne klesa uroven slusneho spravania, castejsie sa prejavuje arogantne a povysenecke chovanie, silne presviedcanie druhych o nepodlozenych polopravdach a vlastnych pocitoch.

Vobec sa necudujem, ze to nasi financni lobisti a politici zneuzivaju. A redakcia v takomto pripade musi trpiet a so strasnou nevolou udelit ban, pretoze si tymto znizi minimalne o 1 citatela clankov, potencialne odradi dalsich "podobne arogantnych" citatelov, a celkovo si znizi prijem z reklamy a PR clankov. A pritom kazdy neopravneny ban moze viest k nevoli ostatnych citatelov. Takze redakcia vzdy musi velmi dobre zvazit, kedy udelit a ci udelit ban.

No pri takomto spravani, sa tym banom ani necudujem.

BTJ klame velmi casto. Zlahcuje problemy ludi v pripade Windows 10 a 8.x. a oznacuje ich hociakymi nevhodnymi privlastkami. Obcas ma pravdu... ale chova sa tak povysenecky a arogantne, ze ma len velmi zriadkavo pozitivny ohlas.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Na reklamy je tu AdBlock, na všechno ostatní MasterCard :D

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

"hodne ofensivni clanek"
No jo nekdo si dovolil kopnout do svateho MS.... Cetl jsem ho a je tam akorat seznam nedostatku UWP platformy, plus podstatna vec - doplnena reakce cloveka z MS, <b>ktery nepopira ani jeden z uvedenych nedostatku</b>.

"jako zdroje clanku diskuze na steamu"
Jako zdroj je uveden jeden velmi konkretni komentar jednoho cloveka na steamu, nikoliv diskuze.

"No teda:)"
Jo to je taky ma reakce na vetsinu vasich prispevku....

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

ani zadarmo!!!

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Nějak mi furt MS nevyvrátil přesvědčení, že vše po WinXP / Office 2003 byl průšvih :D

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Nikdo si nepamatujete první verze Steamu? To byl taky děs. Ne že bych bránil MS, mě je nějaký Windows Store volný.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

No ja nevim, prvni velka hra ktera na Steamu vysla a ktera bez nej nefungovala byl Half-Life 2, a u nej si rozhodne zadny takovyhle problemy nepamatuju...

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Tak to vis:) Ono to plati stejne i pro to gear of war .... taky s tim naprosta vetsina lidi nema problemy .... ehm, teda aspon podle komentaru lidi primo u te hry v obchode, co si ji skutecne koupili ... a stejne jako u halflifu se jiste nasli lidi, kterym nejela ...... jak uz to ale chodi v blesku a prasku (nebo na CDR), tak nikoho nezajima milion lidi, kterym to funguje, ale jeden, kteremu to (navic patrne z vlastniho pricineni diky vyplym updatum) nejede .... a tak nejak z "politicke korektnosti" boje proti "smirujicim" windows 10 se autori smiri se sprostym prekladem jednoho blogoveho clanku na jednom zapadlem serveru (ono, jak jsem spal u toho puvodniho o gear of wars, jedna se o jeden zdroj!), misto aby se pokusili zjistit jak to je, tak zjisti, ze ten blog prevzalo dalsich 5 serveru a vydaji to jako hotovku ..... teda hotovou kachnu. <strong>Pritom by stacilo se podivat na hodnoceni te hry ve storu a tak mi neco tak trochu nahlodava mysl, ze hra, ktera by byla zcela nefunkcni tragedie by nedostavala vesmes plne hodnoceni ..... ale tak to je jen muj skromny, a patrne zcela chybny (jak se presvedcime podle minusu), nazor:o))))</strong>

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

vaše troll příspěvky se dají přirovnat k vyjádření šéfa PR oddělení Apple k aféře "bendgate" iPhonu 6:
"Celé je to nesmysl. Dal jsem iPhone do rukou mojí sekretářky a řekl jsem jí, jestli ho dokáže v rukách ohnout a ona mi řekla, že ne. Takže z toho vyplívá, že žádný problém neexistuje!!"

Nebudu komentovat kvalitu testu (sekretářka chce šéfovi vyjít vstříc a navíc přece nemůže silněji zatlačit na telefon, aby si náhodou nezlomila nehet, že?)
Tady jde o to,že i když se většině lidí problém nemusí projevit, tak to přece neznamená, že žádný problém neexistuje.

a ten váš trapný výkřik do tmy "Hodnocení té hry ve WINDOWS STORE" je k smíchu.
Gears of Wars na Win Store ohodnotilo pouhých 63 lidí!!! To je NIC!

Navíc hodnocení na Windows Store je jenom další CENZUROVANÁ platforma!!!
Celé to funguje na principu: vy napíšete hodnocení, které se zašle MS a jen pokud se jim bude hodnocení bude zdát "ok", tak ho přidají do systému! Nemusíte být žádný raketový inženýr, aby vám došlo, že negativní hodnocení se jim očividně líbit nebude!!!!!

z vašich argumentů, kde odkazujete na ZCENZUROVANÉ hodnocení, kde se protlačilo jenom 63 lidí, je vidět, že jste jenom prachsprostý troll.

+1
+36
-1
Je komentář přínosný?

Ja vim a bostonsky masakr byli jen nastrceni herci ...... psssst.

+1
-47
-1
Je komentář přínosný?

je vidět, že když vám někdo omlátí pravdu o hlavu, tak jedinou vaší reakci je mlžení. Typický troll.

nikdy jsem netvrdil, že DIIT není předpojaté proti M$ (ono se přece jenom píše lépe o tom, jak něco nefunguje, než když vše funguje), ale aspoň uznejte pravdu, když píšete nesmysly a nebo M$ něco opravdu pokazí.

+1
+30
-1
Je komentář přínosný?

Tak nevim, mozna jsem troll, mozna debil ... vyber si ..... ale urcite, kdyz mi dojdou argumenty toho, proc vetsina lidi tu hru hodnoti pozitivne (navic i presto, ze vetsinou hodnoceni pisou prave paradoxne ti, co spokojeni nejsou - proste proto, ze ten zbytek tu hru prave hraje:), tak neprijdu s <strong>konspiracni teorii</strong> toho, ze microsoft ty hodnoceni cenzuruje. To uz je proste uplny konec a mentalni klystyr ..... takze adios.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

konspirační teorie??! Vám asi hrabe.

Narozdíl od vás si nic nevymýšlím. OSOBNĚ JSEM SI TO NA WINDOWS STORE ZKUSIL a napsal jsem negativní hodnocení (nic přehnaného, drobná pochvala kladů ale pak konstruktivní kritika VŠECH vad.) a MS dodnes nepřijal mé hodnocení.
Než začnete zase blábolit, tak si to sám vyzkoušejte.

Je to prostá cenzura negativních ohlasů za účelem zvýšení prodejů. Neříkám, že zruší všechny negativní ohlasy, ale jejich "kontrola kvality" z neznámých důvodů neschválí určitou část negativních hodnocení.

----------------------------------------------------------------------
MS Store určitě není jediný obchod na světě, co to dělá.
Pokud narazíte na nějaký eshop, kde chybí jakýkoliv negativní ohlas a většina lidí vychvaluje produkt do nebe, tak by jste měl zpozornit a zkontrolovat si recenzi produktu na nezávislem webu.

Stejně tak na Steamu se nedá věřit recenzím, které hru vychvalují do nebe (5/5) a "někdo" je přidal sotva pár chvíli po vydání hry (žádná reálný hráč nemohl tu pru projet tak rychle a ještě ji ohodnotit)

+1
+29
-1
Je komentář přínosný?

Nechce se mi to zkoušet, ale já pověsil negativní hodnocení k jedné hře na steamu a použil sprostá slova o dámském přirození a dodnes to tam visí a přečtou si to všichni i neregistrovaní. Což je fajn :)

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Pridavam se. Steam *mozna* taky cenzuruje nejake commenty, ale kdyz se tam obcas podivam na hodnoceni her, tak "User reviews" bezne ukazuje Mostly positive nebo Mixed. Neni problem najit hru s 20 tisic hodnocenimi z kterych 50% je spatnych... takze tak. (a mezi top spatnymi jsou obvykle znacne zabavni ;)

A 63 hodnoceni je statisticky vzorek jak noha, ale od BTJ bych ani nic jineho necekal.. ;)

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Me by zajimalo komu stoji za to na tyhle nesmyslne blaboly davat plusy ..... "MS dodnes nepřijal mé hodnocení." ... jestli mas i tam v nicku psycho, tak te mozna vyfiltroval automaticky system. Jinak je usmevne si myslet, ze microsoft plati nejake specialni oddeleni o tisici lidech, kteri nedelaji cele dni nic jineho, nez ze cenzurujou hodnoceni nejakych aplikaci:o))))

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

No ale něco na tom bude, můžu klikat jak zběsilej na plus nebo mínus a nic se nestane, ani jeden bod nepřidám ani neodeberu. Je to divný.

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

osobne mi to pripada divne proc by meli nejakeho cechacka bezduvodne cenzurovat v takovem mori "prispevku" ...

moje osobni zkusenost ohodnotil jsem nekolik kusu HW i SW negativne a vzdycky mi to bylo zverejneno sice se skluzem nekolik hodin az den ale bylo .... dokonce i kdyz jsem jeden telefon zdrbal a napsal o nem ze je to predrazney kram s nedostatecnym vykonem a vyzdvihl telefon bezici na konkurencni platforme tak mi to stejne zverejnili a kdyz si proctu MS fora, podporu a uservoice tak tam lidi nadavaji a hani nektere veci jedna radost a taky to nidko necenzuruje ....

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

slusne receno blbost pokud se zdrzite vulgarit ...osobne mi zverejnili kazdou negativni recenzi s minimalnim hodnocenim jak v app store tak v klasickem store kde prodavaji HW a prislusenstvi ......je mozne ze pokud se clovek vyjadruje jak hovado tak to nezverejni ale to se da chapat

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Na US storu ma hra 372 hodnoceni a průměrnou znamku 3,4.
5 star - 43% - 162
4 star - 13% - 49
3 star - 8% - 32
2 star - 8% - 32
1 star - 26% - 97
https://www.microsoft.com/en-us/store/games/gears-of-war-ultimate-editio...

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Steam byvala hrozna bestie, to je pravda. Podle me je nejvetsi problem MS v tom, ze svoje technologie vytvareji porad z pozice sily, ale pritom uz je rada mist kde tu silu nemaji a proste museji konstruktivne spolupracovat. Pokud je hegemonem trhu Valve, tak tezko muze MS prijit s nedopecenou konkurenci Steamu, pres prachy a vydavatele vynutit vydani par her pro jejich store a cekat uspech.

Tohle mi prijde jako klasika velke korporace. Dostante AAA hry na store! Ze to nefunguje a bylo by potreba ladit jeste pul roku na obou stranach? Nezajem. Rozkaz znel jasne, takze dve davky. :-D

+1
+31
-1
Je komentář přínosný?

Windows Store je tu s námi bratru... 4roky? Tak jaký první verze:-)

+1
+27
-1
Je komentář přínosný?

To je trosku nefer porovnavat prvni verze steamu a windows store, ktery je tu minimalne od win 8.. to je cca 3.5 roku minimalne. Navic steam nevynucoval pouziti nejakych knihoven a nejakych api, ktere uz sou roky ve stavu alfa verze a nedari se je dovest do pouzitelne formy.

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Microsoft :-D :-D :-D

---

A ze prvni verze Steamu byla spatna? Jasne, ale tenkrat nic nebylo, takze si to mohli dovolit. Dneska je konkurence vyspela a nikdo to Microsoftu tolerovat nebude. Par her to pohrbi a ostatni vyvojarska studia si daji pozor, aby tu hru distribuovali lepe a jinde.

+1
+33
-1
Je komentář přínosný?

Jak uz jsem rikal... Presne todle dela MS furt a neustale dokola. Prijdou na zavedeny trh, hodi tam neco co - v lepsim pripade - je zarovno s konkurenci, pak se chvili divi proc je vsichni ignoruji, a pak to zabali. Vysledek akorat utopene $$$. Strategicke mysleni jak sovetska armada na pocatku WW2... na rozdil od MS ale soveti alespon meli nenulovou schopnost poucit se :)

+1
+29
-1
Je komentář přínosný?

přesně tak. Přece normálně myslícímu jedinci musí dojít, že nemůže přijít na zavedený trh s nedodělaným produktem, protože většina lidí je už zvyklá na nějaký standart.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Windows Store je pro Windows jasná budoucnost a jsem rád, že ji Microsoft bere vážně. Co se týče "borderless window", je to správná volba, protože potom by nefungovali instantně například tlačítka start na tabletech apod., aplikace z Windows Store se musí chovat konzistentně a musí dodržovat pravidla. Například na Mac App Store jsou pravidla benevolentnější a každá aplikace se ve fullscreenu chová jinak (některá se chová jako další Space, jiná překrývá první Space, naopak další zcela vymaže VRam a potom switch aplikací trvá dlouho) a je to chaos, který obtěžuje uživatele.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

to je jádro problému.
PC a tablety jsou hodně odlišné zařízení a na každé jsou určité požadavky. Ideálně by na každém mělo jít zapnout prostředí, které maximálně vyhovuje uživateli. A ne nějaké polovičaté řešení (ala Win8 a 10), které bude štvát nejen uživatele PC ale i tabletů.

A osobně dávám volbě "hezčí grafice a rychlejší hře" přednost před "rychlejším switchem aplikací".

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Kolikrat jsi videl uz mimone? Jelikoz se chovas a myslis uplne jako oni:o)))
To s tim borderless window rezimem je jen inside joke:o)))) Borderless windows JE TOTIZ FULLSCREEN, chapes?!:o)))) Opravdu nechapu jak by se mel fullscreen rezim lisit na tabletu a PC:o) Proste aplikace je pres celou obrazovku, tim to hasne!

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

"tim to hasne!"

Obavam se, ze nehasne. Ono totiz - podle toho co ctu - borderless window je hlavne a predevsim <b>window</b>. Jinak receno je to jen dalsi okno, ktere ma pod palcem window manager. Proto neni moznost vypnout vsync, zadne sli a tisic dalsich omezeni - vy mate proste okno, ktere je cirou nahodou fullscreen. Kompletni kontrolu nad obrazovkou - jak je to u "directx fullscreenu" - nemate.

Nerikam ze to nelze opravit (i kdyz trivialni to nebude), ale v soucasnosti to je tak, jak to je.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Na tom neni snad nic divneho .... je to proste stejny objekt jako fullscreen .... kompletni kontrola nad obrazovkou uz neni nekdy od dob W95 ... proc by proboha nekdo vypinal vsync?:o)))) To je taky dalsi urban legend, ktera se traduje nekdy od dob her, ktere prijimaly vstupy z klavesnice a mysi prave ve chvilich mezi vykreslovanim, takze pocet FPS mel nejaky vliv. Na kazdy pad je to ale davno prezita blbost, kdyz monitor vykresluje proste 60FPS, tak vypnuti vsync nic nezrychli, ABSOLUTNE NIC .... jediny viditelny vysledek je, ze se obraz vykresluje nekorektne bez vsync, coz je VZDY spatne. V sync i v okennim manazeru prisel tusim s W8 nebo uz dokonce v obstaroznich W7? Kazdopadne neni duvod jej vypinat.
A s tim SLI .... proc by jako nativni DX aplikace nemela pouzivat SLI jenom proto, ze je v okne .. netusis?:o) To mi zni skoro jako magie:o)

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

To no-X - Na tu takzvanou kritiku se vykašlete, píšete dobře, píšete o faktech a za to že ta fakta jsou tragické prostě nemůžete (to že MS za posledního skoro třičtvrtě roku zprasil co se dalo fakt prostě je a ani oni sami to nijak extra nenegují). Je to rozhodně zajímavější a sem to patří rozhodně víc, než nějaké vyjadřování vlastních pocitů a prezentace fantasmagorických úvah ;-)

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.