Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Mozilla Messaging se integruje zpět do Mozilly

Thunderbird 2 - Informace o novém mailu

Vzpomínáte, jak byla „vyloučena“ z Mozilly část lidí zabývající se tvorbou a údržbou poštovního klienta Thunderbird? Inu, svět se mění, zejména ten elektronický. A tak se Mozilla rozhodla znovu integrovat do sebe lidi kolem Thunderbirdu, prakticky se tak sloučí s divizí Mozilla Labs, která má na starosti i další projekty, jako je především Raindrop (projekt zabývající se novými způsoby komunikace, na němž už vývojáři Thunderbirdu v podstatě pod Mozilla Labs pracovali), stejně jako F1 (rozšíření pro Firefox umožňující rychlé sdílení odkazů).

Práce na Thunderbirdu budou samozřejmě pokračovat, stejně tak bude mít hlavní dohled nad ním David Ascher, který nyní povede celý nový tým Mozilla Labs. Zbytek Mozilla Messaging (tedy vedení a podobná „omáčka“) bude rozpuštěn, což mimo jiné zjednoduší organizační strukturu společnosti.

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Mozilla Messaging se integruje zpět do Mozilly

Středa, 6 Duben 2011 - 15:59 | Sob | Procisteni menu nastesti problem neni, staci...
Středa, 6 Duben 2011 - 09:12 | slwat | Souhlas, sehnal add-on co "odeslat mailem...
Úterý, 5 Duben 2011 - 23:21 | Sob | Ten projekt F1, to je vazne sila. Proc, proboha...

Zobrazit diskusi