Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k MSI Z97 Gaming 9 AC, nabušený základ pro Haswell Refresh

jen bronz ?

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Namaluj tomu barvicky, slehni nato plech, nalep tomu gaming / killer / rampage alebo iny hustodemonsky krutoprisny nazov a tazky biz je na svete.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak.
Hlavne nezapomenou kazdou picovinu na desce pojmenovat "Super cosi" a ostatnimu aspon pridat "specialni".

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Recenze" by Jezek - takhle to vypada, tohle k tomu pribalili, tady mate grafy co jsem ukradl z Guru3D. Za me sluzby se nic nestalo, deska nejak fungovala, proto ji davam bronzovy kakanec.

Fakt moc dekujeme.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Abych řekl pravdu, tak jsem v článku ani po jeho přečtení nenašel, co je vlastně vše v balení, konkrétně co se týče příslušenství... Na telefonu se to z jednoho obrázku poznává celkem blbě.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Mám túto dosku asi mesiac, všetko funguje ako má okrem toho, že optická myš Connect IT Biohazard (http://www.alza.sk/connect-it-biohazard-mouse-cierna-d485087.htm) nefunguje v horných červených "Game device" portoch... Klasická optická myš v tých portoch funguje. Písal som na servis, chlapík (z Holandska - na SR a ČR MSI servis nemá) mi poslal dve nové verzie biosu, nepomohlo, tak sa na to vykašľal so zdôvodnením, že takú myš nemá a teda to nemá ako vyskúšať...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Z kupování drahých desek už jsem vyléčenej. Neputřebuju deluxe výbavu, když většinu těch udělátek stejnak použiju několikrát v prvních hodinách testování, pak jen vyjímečně. Polovina těch kravin beztak jen nějakou softvérovou obezličkou řeší nekompetentnost obsluhy počítače. Navíc i deska za víc jak 6000 my, pro servis neprokazatelně, blbla. Jednou za čas se odpojila jedna ze síťovek a vzkřísilo jí až vypnutí/zapnutí kompu. Jedna z posledních verzí UEFI pro změnu odstřelila funkci SLI. Zkrátka žádnej vejvar a 3+ regulovatelných větráků má teď kde jaká deska.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tvl co se to tu seslo dneska...Tahle deska je proste stavena pro lidi co si nechavaj zalezet na nejake kvalite, je pro ne dulezity pretaktovani, a navic nechtej resit konektivitu na vsechny strany pomoci pridavnejch karet nebo donglu(zvuk, wifi, BT). Pokud to neni pro vas tak OK, ale psat tyhle blbosti do diskuse......

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.