Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nástupce Razer Phone 2 se objeví už v září

svet uz je prefonovany. je tolko na vyber ze aj apple moze pomaly ist dole.. http://appleinsider.com/articles/18/01/19/if-iphone-x-demand-is-less-tha...
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5297001/Apple-suddenly-ca...

ked som tu po inym nickom pisal kratko po uvedeni X ze predaj po uvedeni bol nie taky ako si predstavovali a ze cinsky zakaznik ma na vyber... aplisti protestovali.
byt v realite je zaklad.. cina a okolie to je 2 miliardy ludi a to nemoze nikto ignorovat.
naozaj po tom ako cook zrazu nasiel v eule ze tie prasarny co robili su ok.. no je to americka firma prilis velka na to aby padla alebo dostala co proto)) tak ju zas musi porazit zakaznik .
teraz pride obdobie ked apple bude DENY vsetky negativne ale pravdive informacie o predajoch aby sa nezlakli investori a stock nepadal.. ked uz chcu tahat vyrobu populisticky do usa.. kde to budu vyrabat roboti tak zas trumptardi utru ..))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Už v září nebo prostě po roce? Co je to zase za nadpis.?:-/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já jsem popravdě docela zvědav. První Razer phone byl z větší části navržen ještě pod Nextbitem.
Tohle bude jejich první telefon plně v jejich režiji.
Kdo ví třeba bude mít nová verze i použitelný foťák, funkční mikrofony a třeba i zvukovou kartu, která nebude horší než implementace integrovaného DACu od Aligator + vyřešit problémy se spotřebou by bylo taky fajn.
Potenciál mají, teď to nepokazit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle je zajímavý koncept, pokud to nebude cenově nad ultrabooky (myšleno komplet telefon + Linda, btw to je fakt debilní jméno, sorry všem Lindám :). Pro konzumaci obsahu a hraní portů na android je to OK, tak držím palec ať to nezmrší.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.