Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Německo uplatnilo zákon proti hejtům: Zmizely celé diskuse, vtipy i satira

koukam ze kazdym dalsim dnem oz skonceni 2WW jsou nemci bliz a bliz k tomu aby si vyslouzili titun nejblbejsi narod evropy :-D misto aby ty idioty co jim vladnou vyhazely z oken a dali to tam trochu doporadku normalni lide tak oni sou snad jeste hrdi na to ze tahnou celou evropu do nejvetsiho prus*eru v historii, az tohle za cas praskne tak cela WW2 proti tomu bude jen slaba upoutavka :-D

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Do poradku jim to tam daval naposledy Hitler. Myslim, ze o tvoje rady na jednoducha reseni opravdu nestoji.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Defakto by o jeho vyjádření mohli mít zájem. Protože podněcuje k nenávisti a radí že mají házet lidi z oken tak by měli komu poslat pokutu :-D

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Hitler by sa hoooodne zapotil, keby mal súčasný Deutschland vyčistiť od muslimov. Na druhej strane ale nacisti boli s muslimami dobrí kamaráti
http://links-e.blogspot.sk/2009/04/muslim-nazis.html

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Nějak jsem si vzpomněl na následující nekorektní vtip: dva turci jedou v Berlíně tramvají a velmi hlasitě se dohadují, že turci by měli mít v Německu výrazně větší práva, když jich tam žije už jeden a půl milionů, když tu se ozvala vedle sedící vetchá stařenka, která poznamenala: „já zažila dobu, kdy v Německu bylo přes půl milionu židů, nebylo jich ani slyšet a kde jsou dnes?“…

Jinak opravdu, nacisti s muslimama velmi dobře vycházeli. Evidentně měli v mnohém společné zájmy. Ale je velmi politicky nekorektní tuto skutečnost dnes připomínat, když oficiálně je islám samý „mir a laská“…

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Hitler by se dnes u Šulce mohl mnohému přiučit...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Tahla cenzura je pro ně jen dobře. Každý z historie ví jak dopadne neustále utahování šroubů pár jedinci na úkor většiny.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jen víc a jen houšť, čím dřív se šroub utrhne tím dřív se ten kolotoč rozpadne.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Jenže aby to nedopadlo podobně jako Niemöllerově citátu:
„Když přišli nacisté pro komunisty, mlčel jsem – nebyl jsem přece komunista.
Když zavírali sociální demokraty, mlčel jsem – nebyl jsem přece sociální demokrat.
Když přišli pro odboráře, mlčel jsem – nebyl jsem přece odborář.
Když přišli pro mě, nebyl už nikdo, kdo by se mohl ozvat.“ i když jeho obsah by bylo nutné pro dnešní dobu radikálně zaktualizovat.
Otázkou zůstává, jak jsou ty šrouby pevné a kolik jich celkem je!
Aby to nedopadlo tak, že necháme je stále utahovat a nakonec budeme tak utaženi, že se na nic nezmůžeme a nikdy se nic neutrhne! Problém je totiž v tom, že my chápeme Orwella jako varování, zato oni si ho berou jako návod…

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Orwell už tu byl několikrát po světě i u nás. A vždycky padnul. Teda až na S.Koreu ale tam má půlka národa vymytý mozek z té neustálé propagandy. Takže těžko říct třeba další generace nebo vnitřní vojenský převrat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Víš proč v Severní Korei nepadl? Protože nevíme jestli tam skutečně je. Vždycky miluju jak se někde objeví jak někdo propašoval nějaký fotky ze severní koreje a když se na ty fotky podívám, tak tam nejsou vyhublí lidé, nejsou tam hromady mrtvol. Všude je čisto naklizeno... Jen jestli spíš lidé mimo severní koreu nejsou zasažení propagandou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo, v Severni Koreji se lide maji opravdu dobre, dokonce tak dobre, ze jsou vsichni tak tlusti, ze se nedokazi odpoutat od svym zlatem vysperkovanych satenovych sedacek a tudiz logicky nikde nikdy a nikam necestuji.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Takže pro tebe je znakem blahobytu nadváha?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tam slo predevsim o to cestovani. ;-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

hele nemusíš všechno překrucovat, i když si to Crhoun zaslouží :-) My nevíme, jak špatné to tam je pro většinu lidí. Ve městech to tam určitě hospodášky extra zlé není, to se dá poznat. A njevíme, jak moc režim pronásleduje obyčejné lidi.
ANo, je to tam určitě špatné, ale jak moc, to nevíme.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hromady mrtvol nebyly ani ve středověkém městě za moru. Ty byly odklizené za městem...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak proto snad jsou ty fotky tajně pořízené a přes hranice propašované, ne?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevymýšlejte si nesmysly. Tajné jsou proto, že v Koreji cizinec nemůže chodit natož fotit na jiných místech, než kam ho dovede průvodce. Ovšem za město natož někam k lágrům se stejně nikdo nedostane.
I Terezín byl na fotkách hezké židovské městečko s dobrou péčí a na fotkách z Moskvy 30. let taky nebyly vlaky vozící oběti represí do lágrů. Přesto se děly...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak ono by se to určitě časem utrhlo, jak se utrhkl nacismus, tak komunismus. Ovšem záleží na tom, jak dlouho znamená to "časem", abychom se toho vůbec dožili.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Němky zřejmě na to házení nejsou dostatečně silné.

Já bych to navíc tak černě neviděl, evidentně se o něco snaží, a ne vždy to dopadne dobře (s ohledem na vzdělání Schulze se ani není čemu divit), předpokládám nicméně, že přijde korekce. Ale dělají alespoň něco, protože druhý extrém je ČR, kde se běžně dočteme na sociálních sítích, že nemluvně kurdského imigranta je třeba okamžitě utopit - a maximálně se kolem toho zvedne mediální vlnka. Tudíž bych se WW2 moc argumentačně neoháněl.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Zavádět cenzuru není řešení.
Zákony(bohužel) umožňují toho "vtipálka" s nemluvnětem postihnout, takže je akorát pohodlnost státních úředníků, že toto chtějí přehodit na soukromé firmy a ne stíhat přímo toho, kdo se provinil. A není to jenom v tomto oboru.

Cenzura problém nevyřeší, pouze skryje. O to Vám jde, aby to navenek vypadalo hezky?

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

ludia su od prirody pokrytci, takze namiesto toho aby si priznali ze urobili chybu a je tu problem sa snazia tento problem za kazdu cenu kryt. Ako slavny vyrok.. budeme setrit! nech to stoji, co to stoji!!! Takze napr. "teraz" vo Svedsku "prisli na to" ze im kolabuje socialny system, ale ked zacal Orban stavat plot a kazdemu vravel NEPUSTAJTE ICH SEM! tak bol najvacsi falus v europe.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasím, že cenzura není to nejlepší řešení. Nicméně jak říká klasik, kdo nic nedělá, nic nezkazí. A v okamžiku, kdy se po netu množí rasistická prohlášení (a tím nemyslím zjevné vtípky nebo nadsázku, ale zcela vážně míněný řev lůzy), je zřejmě nutno zatáhnout za záchrannou brzdu - extrémně neúčinné stíhání anonymních "diskutérů" to zřejmě být nemůže.

Dále: cenzura neřeší problém, ale zamezuje eskalaci. Dnes to je tak, že spousta lidí si přečte rasistický názor a usoudí, že to asi nebude špatně, a tedy že se takto může vyjádřit také. Lze v tom vidět analogii se špinavou ulicí - tam se málokdo rozpakuje odhodit odpadky na zem nebo počůrat kandelábr či neuklidit hovinko po svém psu, kdežto v uklizené ulici si totéž dovolí jen otrlý jedinec. A já nechci žít v ulici, kde to vypadá jak na smetišti nebo veřejných záchodcích, protože jeden nikdy neví, kdy na nějakou takovou "bombu" šlápne a jaké nemoci může z nečistoty chytit.

Osobně cenzuru rád nemám a nepřeji si ji (mnohokrát se mi stalo, že při psaní příspěvku mi automat chybně zcenzuroval zcela nevinný příspěvek), ale chápu důvod, proč ji v Německu zavedli.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Zajímavé, že v USA je bez oficiální cenzury obejdou docela dobře. Cenzura je čisté zlo, v některých situacích je to možná menší zlo, než nějakou informaci ihned zveřejnit, ale stále zlo. Zajímavé, že když se zavádí cenzura, že málokdy se dotkne islámu, což je ještě horší než nacismus.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

V USA panuje doslova brutální cenzura. Tam mají dokonce zakázáno používat některá neškodná slova jako "černoch." Co se týká poslední věty, tu raději komentovat nebudu, bylo by to na další obsáhlou analýzu. :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pleteš si oficiální, stání cenzuru s cenzurou neoficiální, zvykovou, či mediální, alias poitickou korektností. Ano ta je tam velká, a a no, budeš mít problémy, za nekorektní názory např. tě vyhoděj z práce v Googlu. Ale nikdo tě nezavře do vězení, i když budeš hlásat vyhlazení všech černochů, jen budeš společensky znemožnen.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

A v tom je nějaký rozdíl? Ano - ve způsobu "trestu".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak rozdíl je obrovský. Pokud jsou lidé, kteří na společenskou, mediální "vážnost" kašlou, tak jim nehrozí nic, a žijí si v klidu mezi svými.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, jestli ti to došlo, ale jsou také lidé, kteří kašlou na to, že sedí každý druhý rok ve vězení. A taky si žijí jen mezi svými. Chápu co chceš říct, ale naprosto s tím nesouhlasím, protože to bereš ze svého osobního pohledu a posuzuješ podle svých hodnot.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Oficialna cenzura samozrejme v spojenych statoch existuje :) Ale jednym z pravidiel cenzury je, ze sa cenzuruje vsetko, co cenzuru spomina. Dokazom toho, ze cenzura na americkej pode voci americkym obyvatelom bola vykonavana mozete najst napriklad v knihe nositela nobelovej ceny R.P.Feynmanna - To nemyslite vazne pane Feynmanne.

Bolo to vtedy samozrejme v zaujme narodnej bezpecnosti, ale v zaujme narodnej bezpecnosti je uz dnes v US kazdy druhy prd, takze tazko predpokladat, ze by sa spolu s rozsirenim tejto definicie plosne nerozsirila aj cenzura.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tydyt jako vzdy placa nesmysly.

Je pro vetsinu lidi naprosto prirozeny udrzovat cistotu stejne jako je naprosto prirozeny vyslovovat vlastni nazory. Tudiz zatimco bordel na ulici bude vzdy delat jen par lidi a vetsina jim to bud nedovoli - ulice bude cista, nebo dovoli - ulice bude spinava. Kdyz budes lidem zakazovat vyjadreni vlastniho nazoru v urcitem prostoru, dockas se dvou veci, mensi cast lidi bude do toho prostoru nadale vstupovat a z o to vetsi razanci a zbytek lidi se zacne bavit mimo ten prostor. Mimochodem prave ta cast lidi, ktera si to libit nenecha, se radikalizuje, coz se napriklad stalo i po prvni svetove valce a diky tomu doslo ke vzestupu Hitlera. Dusledek nemeckych zakonu muze byt tada opet takovy, ze ted naserou lidi a jeste zpusobi lidstvu problem do budoucna.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nebudu se vyjadřovat jako přisprostlý mamlas a odpovím ti slušně a věcně:

- nevím, co je pro tebe "většina", ale stačí se projet busem nebo vlakem, či navštívit libovolný koncert nebo akci, abys zjistil, že tyto dopravní prostředky či místa vypadají jako by jimi prošlo stádo slonů naložených odpadky a stižených močopudným čajem.

- jak správně píšeš, většina musí udržovat pořádek, když tento padne, nikdo uklízet nebude. Problém veřejného prostoru je ten, že je sdílen. Pokud si doma vyvěsíš vlajku s hákovým křížem/srpem a kladivem (nebo třeba budeš poslouchat Ortel či internacionálu), je to tvůj problém, tvá volba, ale nikoho tím neovlivňuješ. Podstatou veřejného života je totiž jakýsi úzus, který určuje relativně malá skupina lidí a zbytek se přizpůsobuje. A tím mimo jiné potvrzuješ to, co jsem napsal

- Hitler (ale i bolševici v Rusku) získali moc ne tím, že by řval po pivnicích (nebo psal štvavé články v exilu jako Uljanov), ale tím, že společnost, resp. establishment (viz předchozí bod) rezignoval(a) na potírání těchto patologických směrů. Samotný Hitler pak byl k moci doslova uveden stávajícími politiky (zejm. prezident Hindenburg). Tedy je to přesně opačně, jakékoli polevení v ostraze veřejného prostoru vede k další eskalaci. Prokázat se to dá i v ČR, kde nejprve přišli Dělníci, pak, protože nikdo nereagoval, Konvička (opět se nic nedělo, jen prezident s ním vylezl na tribunu na Albertově), tak to skončilo stranou SPD v parlamentě, která s komunisty celkem nepokrytě podporuje Babiše u moci.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Neshodnem se na zasadni veci. Ty tvrdis, ze uzus verejneho zivota urcuje mala skupina lidi (napriklad v Cesku znama jako Prazska kavarna). Ja tvrdim, ze uzus verejneho zivota urcuje vetsina a mela by se prizpusobit jen zbyla mensina, nekdy se prizpusobit odmita a to zpusobuje trenice (napriklad cast severoceskych cikanu).

Potvrzuje to prave onen priklad s cistotou, pokud je vetsina lidi bordelaru, tak je bordel. Pokud je to jen mensina, tak se to da ukocirovat a udrzovat cistotu.

Hitler by nikdy neziskal svou popularitu, kterou muzeme nastesti na dobovych zaberech prokazatelne videt, takze nemusime vest zbytecne diskuze, kdyby v Nemecku nebyla tak spatna ekonomicka situace vinou prilis velkych valecnych reparaci. Proto hitlerovci nekolik let argumentovali lidem lepsi socialni situaci a take se v tomto smeru tvrde angazovali. Az po ziskani dostatecneho vlivu zacali se svym skutecnym programem.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ve své úvaze máš velkou chybu. Úzus nevytváří jen nějaká "kavárna", ale třeba taky odvážná slečna, která si na ulici vezme kraťásky, které jí končí někde nad horní půlkou zadku. To bylo třeba ještě před 20 lety nemyslitelné, dnes se to považuje za normální a nikoho to nepohoršuje. To je krásný příklad toho, jak kdekdo má možnost ovlivnit dění - ovšem takových lidí, schopných změnit pravidla hry je málo, nicméně se nerekrutují pouze z elit (nebo jak píšeš "pražské kavárny"). Faktem totiž je, že většina lidí jsou ovce, pro které je přirozené zůstat v davu (stádu) a přizpůsobovat se. Stejně tak není členem kavárny Miloš Zeman, přesto má na velkou část populace vliv.

Na téma Hitler/Uljanov sis vybral co se ti hodilo, nicméně jsi i tak potvrdil to, o čem jsem mluvil. Lži a nepravdy zajistily vliv a moc, aby se pak naplno projevilo, že to co slibovali, není reálné. Nespravedlnost a škodlivost válečných reparací je nezpochybnitelná, nicméně nelze přece omlouvat zlo jiným zlem - vlastně jde, ale to jsi pak už taky na straně zla.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel lidi jako vy nám tu nového Hitlera zase naisntalují, bud přímo, anebo nepřímo svoji hloupostí.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No jako číst: "Podstatou veřejného života je totiž jakýsi úzus, který určuje relativně malá skupina lidí a zbytek se přizpůsobuje."
To mi stačí, tynýt není jen tydýt, on to bude i nějaký sluníčkář z neziskovky...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Řeknu ti to takto (a slušně): neberu ti, že mě považuješ za hlupáka a sluníčkáře, s tím jsem ochoten žít. Ale zkus se nad tím, co jsem všechno napsal, hlouběji zamyslet, bez toho, že mě budeš apriori považovat za sluníčkáře a dosazovat si mé výroky do "vzorečku sluníčkáře."

Možná ti to dá jiný smysl, možná ne.

P.S.: Crhovi to psát nebudu, ten na to rozumově nemá.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A ty zase nepovažuj všechny odpůrce za nácky.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To někde z toho, co jsem napsal, vyplývá? :-O

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Citace - "Tedy je to přesně opačně, jakékoli polevení v ostraze veřejného prostoru vede k další eskalaci. Prokázat se to dá i v ČR, kde nejprve přišli Dělníci, pak, protože nikdo nereagoval, Konvička (opět se nic nedělo, jen prezident s ním vylezl na tribunu na Albertově), tak to skončilo stranou SPD v parlamentě, která s komunisty celkem nepokrytě podporuje Babiše u moci."

přitom jediný, kdo se dá s nacisty opravdu spojovat jsou "dělníci", přitom ti byli rozpuštěni. že měli náhradní novou stranu bylo naprosto logické a jasně ukazuje nesmyslnost cenzury. S konvičkou jsi úplně vedle a SPD také nejsdou nacisti, jen tam možná pár lidí s hnědší minulostí a názory je, ale Okamura nacista také opravdu není.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

jo ták. :-)))
Domnívám se, že k nacismu či fašismu mají blízko všechny tři jmenované strany či hnutí, každá z jiného důvodu.

Ty poslední dvě věty se ti moc povedly, ani Cimrman by to líp nevymyslel.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co od bolševika čekat, že. Ukaž jedinou věc od Kove, co ukazuje na nacismus, rasimus apod.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Beru to jako tvou bílou vlajku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Každá mince má dvě strany.
Já osobně bych snad i rád sdílel váš pohled na věc. Brání mi v tom podstatná věc - a to je praktický dopad zavedení cenzury v Německu, fungování sdělovacích prostředků už před platností onoho zákona a přístup německé vlády k vlastnímu obyvatelstvu.
Cenzura de facto existovala i před 1.1.2018, formou mazání nelichotivých komentářů na adresu privilegovaných skupin. Mazány byly také komentáře pravdivé, ovšem neslučující se s "oficiální linií strany a vlády". Bylo nutno vytvářet dojem že vše, co se nyní děje, je v pořádku a je pod kontrolou státních orgánů, případně místních vlád a autorit. Vláda obyvatelstvu zamlčovala rozsah skutečností a osobovala si právo (ostatně jako celý ten bruselský spolek) rozhodovat i o věcech, ke kterým neměla a ani nemohla mít mandát (měnit bez skrupulí složení obyvatelstva je nebezpečný sociální experiment, který se nemusí vyplatit a který navíc - zdá se - nevykazuje tu míru přínosu, o níž politici stále sní a o níž hovoří).
Ignorování hlasu voličů je nebezpečný precedent, který jde proti samotnému smyslu zastupitelské demokracie a podrývá důvěru v ní. Pokud lidé (občané) získají dojem, že volby nic nezmění a že volení zástupci si dělají co chtějí, začnou z nich pochopitelně tryskat emoce. Na povrch se začne drát špína, kterou má běžný člověk ukrytou pod nánosem výchovy a civilizace. Ze stínů vylezou různé podivné existence, samozvaní vůdcové a odlidštění solitéři, protože najednou jen oni mluví o změně, jen oni slibují splnit něco, na co mainstreamoví, zglajchšaltovaní politici už rezignovali
Hitler se dostal k moci ne proto, že zmanipuloval dav. Dostal se k moci proto, že jako jediný dal lidem odpovědi na jejich otázky a slíbil napravit (domnělé) křivdy. Dnes je to podobné - politika se natolik vzdálila od svých voličů, že opět hrozí, že se doba vymkne z kloubů. Jistě, politici se už poučili. Ovšem vzali to z druhé strany a místo naslouchání voličům se rozhodli kritické hlasy umlčet.
Jak dlouho to asi vydrží, co myslíte?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Praktický dopad bude takový, že bude velmi pravděpodobně ta zákonná norma změněna, protože je zřejmě nesmyslná.

Co se týká německých médií, byly tam nesporně excesy, ty ovšem velmi brzy vyplavaly na povrch a výsledkem byla ostuda. Tudíž u mně dobrý, demokracie a kontrola zafungovaly správně.

Co se týká "zamlčování skutečností," to je běžné úplně všude. Je to opět na dlouhou debatu, ale typický občan nechce vědět, chce jen hesla, útržky informací, které jsou výslednicí diskursu. Navíc má dojem, že tomu rozumí (přitom je to opačně a naše civilizace hloupne) a když se neděje to co by chtěl, má pocit, že je obelháván. A ten prapůvodní důvod tohoto chování je v tom, že se nám všem vede moc dobře a spousta lidí má z toho roupy.

Nicméně, aby řeč nestála: osobně se považuju za odpůrce masové imigrace, zejména té průmyslově řízené. To ale nemění nic na tom, že my sami si vytváříme problémy a politici často žonglují s problémy, které nemají jednoduché a všeobecně pozitivně přijatelné řešení.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

UVKSČ Klementa Gottwalda tiež nikdy nepoľavoval v ostrahe verejného priestoru!

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ano, proto taky vydrželi u moci 40 let, ačkoli je už nikdo nechtěl.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

preto taky bola v 68 pražská jar a prišli ruské tanky, ty tajtrlík!

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

v 68. roce to bolševici částečně pustili z rukou, ale jen v ČSR, proto taky přišly ty ruské tanky, ty tajtrlík! (to je nějaký nový pozdrav od Dunaja?)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Co ti zrovna vadí např. na Konvičkovi? Ten človek je naprosto v pohodě, není rasista, nacista, nic takového, přesně naopak, je to velice, až extrémně liberální člověk, právě proto bojuje proti islámu,. že to dělá blbě, a ty akce byly pitomé, je vedlejší věc. Spojovat jej s DSSS může jen naprostý hlupák, což evidentně prokazuješ.
Hitler se velmi zpopularizoval právě když seděl ve vězení.
Je vidět, že komoušská výchově na tobě dost zanechala stopu.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas.

Nakonec to nejvetsi zlo nackove (rozumej nacionalisti ale proc jim nedat stejnou prezdivku jako nacistum) z SPD a komunisti podporujou jeste vetsi zlo Babise, ktereho hloupi lide svobodne a demokraticky zvolili. Jenze kdyby se voleb smela ucastnit jen Prazska kavarna, byvali by zvolili mnohem lepe a mohli jsme se mit lip, nakonec rikal to Kalousek. Tydyt je presna ta ovecka co voli podle toho, co mu reknou v televizi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jakmile začneš jiné lidi nazývat lůzou, už se vezeš od demokracie k fašismu. Bohužel.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Domnívám se, že ten výraz naprosto sedí a s fašimem to nemá nic společného.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Domnívám se, že je to o lidech, já i ve špinavé ulici nezahodím odpad jen tak volně, ale snažím se jej dát do koše. A stejně tak se z čisté ulice po přistěhovaní jedné rodiny, se může stát špinavá ulice.
Je to totiž o výchově. Pokud jsou tady děti vychovávány s tím, že mají ulici udržovat čistou, tak ji budou udržovat čistou, ale pokud někdo bude svou ulici neudržovat čistou a ještě z toho bude mít větší výhody než ti co se starají o svou ulici tak vždy dojde k názorům, které se budou stupňovat spolu s výhodami bydlení ve špinavé ulici až Vám zbydou jen dvě možnosti:
1) radikální - špinavou ulici vyčistit, potrestat viníky, odstěhovat viníky
2) mírný - nasadit cenzůru na lidi z čistých ulic aby nesměli říkat nic o výhodách špinavé ulice.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

uplne presne o toto sa tu jedna! Ludia z cistych ulic pisali na soc. siete, ze na tamtej ulici byvaju taki ludia, co zahadzuju odpadky. Vlada namiesto toho aby urobila poriadok s tou jednou rodinou zakazala tym cistym ludom o tom pisat. A tynyt to obhajuje ako prave orechove! Nie, vsetko zle...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nic takového jsem samozřejmě nepsal, to sis trochu přifoukl a ohnul tak, aby ti to vyhovovalo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"v okamžiku, kdy se po netu množí rasistická prohlášení (a tím nemyslím zjevné vtípky nebo nadsázku, ale zcela vážně míněný řev lůzy), je zřejmě nutno zatáhnout za záchrannou brzdu"; "Dnešní neonacisti jen vyměnili židy za muslimy"

cize kazdy kto povie krive slovo na moslima je neonacista a treba ho zcenzurovat. Ved to priamo pises.

a aby si videl aky to bude mat dopad, napisem ti moju vcerajsiu skusenost. Tato cast podla nemeckeho zakona musi byt vymazana: Prisli sme do nasej oblubenej restauracie na obed. Okrem stalych casnikov tam boli 2 "brigadnici" chlapec a dievca, prislusnici druhej najvacsej sk mensiny - romovia. Pocas naseho obeda obaja postavali pri tanieroch, neobsluzili ani 1 klienta, nebrali taniere, neroznasali obedy, stali, rospravali sa. Kedze boli vo veku cojaviem 17 rokov, povinna sterilizacia a o 50-60 rokov problem solved. Lebo ved nemozes ich zastrelit...

a teraz mi napis ze som neonacisticky rasista, pricom vobec niesom, len ponukam jedine mozne riesenie. Chodime aj do inej restiky (viacerych), tam nas tiez obsluhuje romka a nikdy snou/snimi problem nebol...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A kterého muslima myslíš?
A kde to přesně píšu? Já tam nic takového nevidím.

Tvé řešení romské otázky je přesný příklad nesnášenlivosti a naprosto nepřiměřeného "řešení", protože kdyby ti dva brigádníci byli bílí a chovali se stejně, taky bys požadoval jejich sterilizaci (troufám si s téměř naprostou jistotou tvrdit, že ne)? Nestačilo by je třeba jen vyhodit z práce? Soudit tě nechci a nebudu, nicméně je zcela patrno, že máš na každou barvu kůže jiný metr.

Ale důležité samozřejmě je, že se nepovažuješ za rasistu, protože ti cikáni, kteří pracují, ti přece nevadí.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

nemam iny meter, ved ti to naschval pisem. V danej restike pracuju aj "bieli" brigadnici, za tie 3 roky co tam chodime som este ziadneho nevidel postavat a nic nerobit. Tiez som nevidel bielu matku chodit s detmi vyberat smetiaky. Btw. vedla smetiakov mame take "skatule" kde hodis saty ktore uz nechces ale este su uplne OK. Pravidelne vidim ciganov ako tam tlacia dnu deti, kradnu stede tie saty, vyhadzuju to von, ktore sa im pacia zoberu, ktore nie nechaju rozhadzane vonku. Ta skatula by mala mat taku funkciu ze to decko uz odtial nedostanes von zive... nie preto aby zakapali, ale preto, ze po prvych 2 by si uvedomili, ze tam nemaju pchat deti.

http://www.malacky.sk/_images/_novinky/3149_g_IMG_4070.JPG - aby si vedel o com hovorim

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

roobe on tydýt hlavně nechápe co to je obrácený rasismus, kdy vyhodíš bílého a nic, vyhodíš černého a hned je to diskriminace a pošlou na tebe ČOIku a Babiše a ještě tě budou s ombudsmankou tahat po soudech. On si myslí že toto neexistuje.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ty zas děláš z každýho s jiným názorem automaticky aspoň tydýta, pokud už ne nepřítele lidstva.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

taktak... ked mojej mame, co nebola nezamestnana este nikdy, robila od 18, cize 42 rokov vypocitaju dochodok z jej platu 400€ a ciganke, co nerobila nikdy, nakotila 5 parchantov, ktori tiez nebudu nikdy robit a nakotia po 5 parchantov... vypocitaju dochodok z priemerneho platu. Popici mega super paradny zakon...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nepočítá se z průměrnýho platu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Takže tedy chceš sterilizovat každého, kdo podle tebe nepracuje dostatečně usilovně? Tak jsi to myslel?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nie, len tych, kde je vysoka pravdepodobnost, ze splodi vela dalsich, ktori tiez nebudu pracovat dostatocne usilovne. Napriklad kto odovzda dieta do detskeho domova, nech sa on stara stat, povinna sterilizacia. Lebo casto potom este odovzda dalsie 2-3 a doma ma dalsie 2-3.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hele na takoveto vety pozor :-) To ČERNĚ bude za chvili zakazane. Osobne si myslim ze se zakazou vsechny barvy.

"Já bych to navíc tak černě neviděl"

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

už sa deje
https://goo.gl/dsX2dB

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

máme demokracii a svobodu slova, nechápu co je na větě: "nemluvně kurdského imigranta je třeba okamžitě utopit" natolik závadného aby se to mazalo a dotyčný pisatel byl perzekuován? To je přesně ta svoboda slova, která mi tady celou dobu chybí. Prakticky máme falešnou svobodu slova kdy nemůže každej si říkat co chce.
O co se opírám? Opírám se o to, že říct o někom že ho zabiju je jedna věc, druhá jestli jdu a udělám to nebo se o to pokusím. Třetí věc je pak když jdu udělám to a nikde o tom nenapíšu.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Myslim, ze kdyz si prectes me nazory tady, tak me nikdo nemuze podezirat, ze jsem nejaka humalni bukvice milujici arabske cikany.
Na druhou stranu, kdyby mi nekdo na muj web napsal "nemluvně kurdského imigranta je třeba okamžitě utopit", tak to smazu taky. Me to pripada jako napomahani nebo priprava mozneho trestneho cinu a to resi i soucasne zakony a netreba na to vytvaret nove a ikdyby to bylo legalni, tak na svem webu bych to proste nestrpel. Verim, ze vetsina lidi dokaze velmi dobre rozlisit, co je kritika a co uz je za hranou.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Co je za hranou? Nevím nic o kurdech, ale kdyby existoval nějaký národ nebo skupina lidí nazývejme je třeba "lidožrouti", kteří by nelítostně žrali všechny na potkání. Bránil by jsi lidožroutskou matku a její dítě? Když by třeba včera sežrali tvou matku a předevčírem tvou manželku, dítě i psa a křečka? V pohodě bys smazal příspěvek, že lidožroutské dítě se má utopit? Nebo by jsi byl sám autorem příspěvků s tvrdšími praktikami?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sice nevis nic o kurdech, ale hned je nazyvas lidozrouty. Nemam rad pausalizovani, neverim, ze vsichni kurdi jsou "lidozrouti". Nakonec mi nevadi ani imigranti, vadi mi lide, kterym smrdi prace a shodou okolnosti je to nejakych 90% arabskych a africkych uprchliku. Takze jsem jasne proti azylum, chce-li u nas nekdo ze zahranici zit, tak bez problemu pas s trimesicni platnosti a najdi si praci, kdyz po trech mesicich nenajde, tak sorry, ale pro tuhle zemi jsi nevyuzitelnej a bez si jinam, zivit te tu nebudem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Promiň napsal jsem to asi blbě, nenazývám kurdy lidožrouty, uvedl jsem lidožrouty jen jako příklad abych se nedotkl žádného konkrétního národa nebo skupiny.
Jsem stejného názoru co jsi napsal, ale řeč byla o tom jestli text, že se dítě mělo radši utopit než přežít a v dospělosti opět zabíjet je problém naší společnosti, protože záleží na úhlu pohledu. Z jedné strany "o bože matka a dítě se musí zachranit" z druhé strany: "ty svině mi zabili celou mou rodinu, patří s nimi zatočit"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to jo, ja tu kauzu neznam, myslil jsem ze chtel nekdo kurdum bez priciny topit deti.

Chtel jsem rict, ze vsude se najdou lidi normalni a vsude se najdou hovada. Nemam problem dat kazdemu jednu sanci, nevyuzije-li tak at tahne nekam jinam.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

konecne to dava kontext, ak bol nazor pisany v kontexte "radsej teraz utopit, ako potom riesit, ze zabil 100 ludi" je predsa uplne ina vec ako "utopit lubovolne/vsetky kurdske deti" ze... Kto z nas keby mal tu sancu by nesiel spet v case utopit 1 rakuske dieta??? nakoniec mercedes o tom mal aj (velmi dobru) reklamu "detects danger before it happens"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

On se totiž vždycky najde nějaký Crha, který půjde a udělá to, o čem ostatní jen mluví.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Právě, že to udělá ten který to nikde a nikomu neřekne a nenapíše.
"Když se mě ptaly na sny, tak jsem vždy odpověděl, že mám sny o květinách. Vždy to museli být květiny." zdroj: https://www.csfd.cz/film/210443-angst/prehled/

Zatímco psychologové se shodují s tím, že ten kdo to ventiluje ven, v hospodě nebo internetu, tím vlastně uvolní ten svůj stres a už to pak nemá zapotřebí dělat.

Navíc se tím obligátně vyhýbáte problému, protože nad ním nemůžete diskutovat.
Mám teď na mysli třeba diskuzi nad tím: "patří utopit dítě muslimské matky?" Protože ona ho porodila k tomu aby jej vychovala podle muslimského náboženství k vrahovi. Je to úmyslný a promyšlený čin. Ale něco jiného je utopit dítě, které sice může být muslimské matky, ale nebude vychováváno podle muslimského náboženství a tudíž se z něj může stát vrah jen výjmečně...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nabádání k vraždě nemá se svobodou slova nic společného. Bohužel, je velmi těžké tyto zločince dopadnout a potrestat. A je v tuto chvíli jedno, je-li to neschopností policie, které to nezvládá, nebo veřejnosti, která to neodsuzuje či dokonce toleruje.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nabádání k vraždě je kde, citujte prosím. Jste natolik sežrán současnou propagandou že by jste šel udat i vlastní matku, jen aby to bylo správně, že?
K vám se právě daleko více hodí:
„Když přišli nacisté pro komunisty, mlčel jsem – nebyl jsem přece komunista.
Když zavírali sociální demokraty, mlčel jsem – nebyl jsem přece sociální demokrat.
Když přišli pro odboráře, mlčel jsem – nebyl jsem přece odborář.
Když přišli pro mě, nebyl už nikdo, kdo by se mohl ozvat.“

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

/cituji/ nechápu co je na větě: "nemluvně kurdského imigranta je třeba okamžitě utopit" natolik závadného /konec citátu/
To je podle mého názoru nabádání k vraždě. Nebo jak jinak vy říkáte usmrcení utopením?
Jinak nechápu, jakou současnou propagandu mi vnucujete? Tu od SPD, Zemana, od proruských webů, nebo jakou? A nevím, proč se právě ke mně hodí váš odstaveček, když právě já nejsem ta mlčící většina? Vy mě připadáte jako demagog, který otáčí argumenty jak se mu zrovna hodí.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ale spousta toho v té větě chybí, jako kdo by ho měl utopit, kde by ho měl utopit, jak by ho měl utopit a hlavně vůbec nevíme jestli to není myšleno ironicky.
Klidně by takto mohl být nadpis nějakého článku ve sluničkářských novinách.
Podle mě je nabádání k vraždě tohlencto: "To nemluvně jménem Jakub kurdského imigranta Josefa je třeba tebou peco okamžitě utopit ! Musíš to udělat pro blaho nás všech!"

Já Vám nějakou propagandu vnucuji? Tím že říkám svůj názor a diskutuji tady s vámi Vám nic nevnucuji, jen přikládám můj jiný úhel pohledu. Mě nejvíce vadí právě ti současní drzí demokraté, kteří říkají že musíme tohlencto a musíme tamhlencto a ví co je pro mě dobré. Co smím a nesmím určuje jen velmi úzká skupina lidí, kteří si jen něco myslí a já se podle toho musím zařídit ačkoliv druhý nemusí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle už dávno vyřešili v USA.
Každý normální člověk chápe, že je to nadsázka, sice hnusná, ale nadsázka. V USA přes soudy se ustanovilo, že výrok typu "nemluvně kurdského imigranta je třeba okamžitě utopit" (pokud to není třeba ředitel porodnice a opravdu to není příkaz podřízeným) patří do svobody projevu, ale výrok - hej Johne, utop tamtoho kluka, či utop nějakého Kurda", je už nabádáním k vraždě.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vcera jsem videl novy film Matka! https://www.csfd.cz/film/433721-matka/komentare/

Snimek od Darrena Aronofskyho je velkou alegorii na soucasna temata ne nepodobna tomu, co se dnes deje v Nemecku a dalsich statech sveta. Zajimave na tom je, ze artove bukvice v diskuzi opravdu presah filmu pochopili a zatimco nekteri nasadili negativni hodnoceni, protoze film jde presne proti jejich nazorum, jini zustali verni artu a snimku dali dobre hodnoceni.

Neslysel jsem, ze by byl film v Nemecku zakazan, tudiz to nastesti nemecka prasatka nepochopili nebo o tom nevedi.

---

Jak nakonec v Nemecku na fotbalovem mistrovstvi junioru prohlasil legendarni cesky trener Skorpil: Hitler by se divil. :-D

---

Hitler se vzbudil celej spocenej a pochcanej, trasl se zimnici a manzelka se ho pta co se mu stalo. Ale, zdal se mi desivej sen. Evropu obsadili cikani z Arabie, v Americe vladne negr a Nemecku sefuje zenska, ktera skace jak Amerika piska. To bylo strasne. Manzelka mu na to povida, ale vzdyt to byl jen sen. :-D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

tak hlavne, ze jsi tu alegorii pochopil ty.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

píšou tam (se 4x*), že to je udělané tak, že to pochopí i retard. ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ve všech novinách a e-zinech čtu, jak je fajn potlačovat ten váš "hejt-spíč" a když s tím někdo s německou důkladností začne, tak se vám to nelíbí? Když už jste si pro cenzuru a jiné názory než ty správné a oficiální i vymysleli nové slovo, tak si zvykejte. Nejpozději do 2 let je to tady, protože když to projde v Německu, nařídí to komise zákonem, jasné?

Kdybych tu napsal před dvěma lety, kdy ty výlety přes móře a blbnutí komise začalo, že k tomuhle dojde, to by bylo řevu ...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Problém je v tom, že se ta cenzůra týká úplně něčo jiného a nikdo mazat příspěvky: "AMD patří utopit!" mazat nebude.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nevim, co je zvlastniho na tom, ze jsou nemci extremne alergicti na "poznamky" (sic!) o znásilňujících tlupách muslimů.
To ze zdejsi luze pripada normalni, kdyz se na vyjebanych socialnich sitich bezne pise o negrech, plynu a zidovskem spiknuti s cilem vyhladit bilou rasu, je spise nas problem, nez nemecky.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

To, co je považováno za nepovolený obsah není upraveno zákonem ale dolní hranici stanovuje nařízením německá vláda; to pochopiteně nebrání provozovateli sociální sítě určit přísnější kriteria
Ono to totiž není jen o potlačování poznámek o muslimech, ale třeba i o kritice stávají vlády či vládních stran........

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, že ty tlupy znásilňujících muslimů existují, tak cenzurovat zprávy o nich není opravdu košer.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

u nás se dokonce takové zprávy, kvůli nedostatku muslimů, musejí vymýšlet! :-D

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

si taký idiot, alebo ti prevencia nič nehovorí??? rakovinu budeš tiež liečiť až v poslednej fáze?

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Prevence se ale dělá jinak, než tím, že si budeš na Facebooku posílat vymyšlené incidenty s podobně postiženými pacienty. Mimo to, já jsem nikde nikomu žádnou podporu nevyjádřil, ani imigrantům, ani plotařům, jen jsem popsal mechanismy, jakými se utváří obecný názor lidu.

Pokud se chceš trochu dovzdělat, přečti si Válku s mloky od Karla Čapka, tam se do tohoto obecného názoru a jeho tvorby docela pěkně strefuje. Pravda, v období těsně před začátkem WW2 je to dosti třeskutý humor.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Válka s mloky je dobrá. Četl jsem to před mnoha mnoha lety, a hned jsem si vzpoměl na muslimy. Jelikož na ně to sedí (kromě jiných skupin) naprosto přesně. Tam také lid v Čechách neřešili mloky jako svůj problém, dokud nebyli ve Vltavě.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Zcela správně, ale také je tam ukryta alegorie při popisu samotných mloků:

Protokol rozmluvy s Andriasem Scheuchzeri čítal šestnáct plných stran a byl uveřejněn v The Natural Science. Na konci protokolu shrnula odborná komise výsledky svého pokusu takto:

1. Andrias Scheuchzeri, mlok chovaný v londýnském zoo, dovede mluvit, byť poněkud skřehotavě; disponuje asi čtyřmi sty slovy; říká jen to, co slyšel nebo četl. O samostatném myšlení u něho nelze ovšem mluvit. Jeho jazyk je dosti pohyblivý; hlasivky jsme za daných okolností nemohli blíže zkoumat.

2. Týž mlok dovede číst, ale jenom večerníky novin. Zajímá se o tytéž věci jako průměrný Angličan a reaguje na ně podobným způsobem, to jest ve směru ustálených, obecných názorů. Jeho duševní život – pokud lze o nějakém mluvit – pozůstává právě z představ a mínění toho času běžných.

3. Jeho inteligenci není naprosto třeba přeceňovat, neboť v žádném ohledu nepřekračuje inteligenci průměrného člověka našich dnů.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

A?

Ono ti mloci nejsou zlí, dokonce i mají jakési morální právo se lidstvu mstít, jak se k nim chovalo, ale hlavní problém je, že jejich životní prostor je nekompatibilní s naším.
Naprosto stejné s islámem.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

A... nic.

Nenapadlo tě, že povrchní a zevšeobecňující názory jsou i dnes metla lidstva a že tvé postoje jsou velmi podobné, ačkoli ne tak vyhraněné, jako názory islámských radikálů?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

metla ľudstva sú dobroserskí idioti ustupujúci radikálom pod tlakom vlastnej blahosklonnosti, tak ako v Mníchove 38 Hitlerovi, tak v súčasnosti agresívnym moslimom. našťastie nie sú všetci zasiahnutí touto rakovinou a dokážu si s týmto morom súčasného svera v rámci možnosi poradiť, viď osud úbohých a nešťastných rohingských detičiek trpiacich v Mjanmarsku
http://pravyprostor.cz/pomoc-v-barme-bijou-muslimy/

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

hehe, full rage hejslovák. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A nemáš náhodou zevšeobecňující názory na nacisty?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Definice nacismu je přece jasně daná, ne? Dnešní neonacisti jen vyměnili židy za muslimy, svět se za těch 80 let trochu změnil.

Nebo jsi to myslel tak, že tenhle Pepa je jen trochu nácek, ale tady Honza už je nácek o dost větší?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jasně, ten Kolín je táááááááááááááák hodně daleko.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

v tomto případě ano, je to naprosto jiná galaxie.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"u nás se dokonce takové zprávy, kvůli nedostatku muslimů, musejí vymýšlet! :-D"

Sorry TyNyTe, ale na vymýšlení zpráv jsou tu spíš nezikovky a sluníčkáři - kolik bylo afér s falšovanými zprávami a fotkami. A to jsou jen ty doložené, o kterých se v médiích psalo.
A pokud se někde (za humny) dějí násilnosti ze strany migrantů, tak je zcela oprávněné vyjádřit obavu, aby to tu nebylo taky. A já, jako otec dcery, ji budu proti tomuto možnému riziku chránit.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mám pocit, že se bavíme o situaci v ČR. Tak co do toho motáš imigrantské destinace?
To si fakt myslíš, že migrant vezme nůž a půjde migrovat/vraždit do ČR? Proč by to dělal? V zemi, kde nemá žádné přibuzné, neumí řeč (a místní zase neumí světové jazyky) a kde je daleko horší ekonomická situace obyvatel?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

ak si myslis, ze sa to cechov netyka, tak sa spytaj tej cesky, co ju v egypte na plazi dobodal chlapik, lebo mala plavky a presa zeny nemozu byt v plavkach wole, to vie kazdy.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Mě nic do muslimských zemí netáhne, takže celkem nerozumím tomu, proč Češi, kteří nemají rádi přivandrovalce, naopak rádi vandrují k nim.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ty jsi fakt tragéd. Ok, Egypt beru, ale co ten polský pár, kteří byli v Itálii (EU). Pak ti čmoudi poláka zmlátili do bezvědomí a holku několikrát znásilnili a pak ji chtěli utopit. To je jako v pořádku? Podle tebe asi ano, podle většiny ne. Ono takhle mluví spousta lidí, že jim musíme pomáhat a pak až mají vlastní zkušenost, např. by ta polka byla tvoje dcera, to pak lidi mluví jinak. Já mám takhle osobní zkušenost s cikány a od té doby jsem hodně změnil názor. A stačí si promluvit s některými obětmi a to tě prostě změní - chápu, že když se na to díváš z křesla obýváku, tak vše vypadá růžově.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

a to sme sa nedostali k velkym tragediam, ze kracas si vo francuzku po namesti a zrazi ta kamion, alebo si soferujes kamion, zastavi ta pristahovalec, zabije ta, zoberie ti kamion a ide zrazat ludi. Alebo aby sme zostali v cechach: "Obvodní soud pro Prahu 10 začal řešit žalobu studentky, které ředitelka střední zdravotnické školy zakázala nosit na vyučování hidžáb. Škola zákaz odůvodnila tím, že ve školním řádu jsou zapovězeny všechny pokrývky hlavy. Dívka kvůli tomu přestala do školy chodit"
cize ked mojmu synovi ucitelka nakaze dat dole siltovku, tak sa mozem sudit a pytat 60k? Uz niekto niekedy videl, aby zidovski chlapci nosili v skole tu malu bielu divnu ciapku?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ano, jsem tragéd, že odpovídám na takovou rasistickou demagogii.
1. Nikde jsem nepsal, že zločiny imigrantů jsou OK.
2. Nikde jsem nepsal, že schvaluju neřízenou migraci, přesídlování lidí bez dokladů, prostě nic z toho, co se mi tu opakovaně snažíte podsouvat. Nejsem sluníčko z neziskovky, ale nejsem ani xenofob, nácek a rasista. Zapiš si to už konečně ty i další za uši.
3. Jakýkoli zločin má být po zásluze potrestán, a osobně neuznávám nic jako pozitivní diskriminace. To ovšem taky neznamená, že budu někomu rasisticky nadávat do "čmoudů"
4. Já mám taky několik velmi špatných zkušeností s lidmi, kreří se řadí k cikánskému etniku (a je mi blbé, že to musím takto opisovat, ale odmítám se snížit na vaši úroveň), nicméně to nejsou všichni do jednoho, je spousta i těch slušných a poctivých, se kterými je soužití naprosto v pořádku a nemám s nimi problém vůbec žádný. Naopak znám spoustu bílých edel-Čechů a Slováků, kterým bych ruku nepodal, protože to jsou vrazi, zloději a křiváci (jeden otcovrah chodil i sem). Tam je ale podle tebe asi vše ok, protože to jsou přece našinci a není důvod z jejich hříchů dělat vlastnost celého národa.

Já prostě chodím s otevřeným hledím. Někdy je z toho problém, ale aspoň se na sebe každé ráno můžu bez studu kouknout do zrcadla. A tím tuto neplodnou diskusi za sebe končím.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Vyučený knihkupec Schulz měl za celý jeho dosavadní život jediný dobrý nápad - když se kdysi jako těžký alkoholik pokusil spáchat sebevraždu. Ovšem ani tohle se mu nepovedlo, matlákovi.

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Nejhorší na tom je, že ve volbách totálně propadl, skoro nikdo ho nevolil. Jak je možné že jeho zákon prošel?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Protože v Německu fakticky stále vládne velká koalice. Což je příčina problému, pokud by tady vládla 10 let ČSSD+ODS oficiálně bez oposmlouvy, byla by politická debata nulová.
Navíc to totálně propadl je jen vzhledem k bývalým výsledkům, jinak je to stále druhá nejsilnější strana s 20% hlasů... Co by za to místní strany daly.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kdo vlastně rozhoduje o tom, co je hejt a co nikoliv? Vždyť někdo citlivý až přecitlivělý se může cítit být dotčen a považovat za hejt i vcelku nevinnou poznámku, zatímco někdo jiný, kdo je více sebevědomý, může v tomto směru mít i několikařádově větší práh tolerance.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

neboj nič, tlupy osvedčených práskačov z čias STASI či multikulti spracovaná omladina sa len trasie ochraňovať LGBBT, muslimov či iných sebe podobných parazitov

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

zapomněls na Hlinkovu gardu. :-)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

hej, hádaj prečo... alebo čo všetko sa človek od tvojich súkmeňovcov nedozvie - Andřej Hlinka bíííl válečnej zločinec vole!
zabudol som na moderných zväzákov - antifa omaskovaných zmrdov, bojovky pripravené robiť bordel na povel "kupředu levá"!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Trochu nerozumím. Andrej Hlinka nebyl válečný zločinec, jelikož se války nedožil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tomu blbečkovi to zjavne nevadilo, tak ako tydýtovi nevadí mierny časový rozdiel medzi súčasnosťou a Hlinkovými gardami, ale rád si kopol...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jen jedna technická k Andreji Hlinkovi...... nejen, že se nedožil války, ale s vysokou pravděpodobností mu to ani válečně-zločinecky vůbec nemyslelo.
Můj praděda byl Žid v židovské komunitě v Ružomberku a prý rád chodil na filosofický pokec právě k Andreji Hlinkovi, který v Ružomberku před WWII dělal římskokatolického faráře. Údajně byli přáteli. :P

Jinak, Hlinkovy gardy, to je pochopitelně úplně jiná kapitola.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hmm.. zřejmě trefa do černého. :-)

Vydýchej to, a pak si přečti že jsem psal o gardách, ne Hlinkovi. Zbytek už je jen rage, na to nemá smysl reagovat. Snad až se uklidníš, tak napíšeš něco k věci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ty si fakt tragéd :-)
choď si predávať kolaloku do saloonu, ale bacha na hogo-foga

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hogofogo je můj brácha.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

AMD neumi vyrobit poradnou grafickou kartu.

Jasny hejt, apon teda na diitu. :-D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No, on ten zákon, který má krásné německé jméno Netzwerkdurchsetzungsgesetz (zkráceně NetzDG) už postihl i svého autora, ministra spravedlnosti Heiko Maase a v Německu se trochu nesměle rozvíjí diskuse, zda to Němci nepřehnali.
Na druhou stranu zákon už přivítal i Macron a chce jej aplikovat do francouzského právního systému, takže je otázkou času, než se stane povinným v celé EU.....

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Nemci jsou kreteni. Mohu to dokazat.

Wolfenstein 2: The New Colossus

Zahrajte si nemeckou cenzurovanou verzi bez knirku a hakovych krizu.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

to nie je žiadna novinka a týka sa to všetkého okolo nacizmu v Nemecku. Lenže pointa je v tom, že začali cenzurovať všetko nepohodlné vládnej moci a ak sa Nemci rýchlo nespamätajú, čomu posledné voľby nijako nenasvedčujú, tak majú na krku občiansku vojnu. otvorené hranice s nimi sú potom naozaj boží trest. ale máte prezidentské voľby, tak držím palce, aby ste si zvolili prezidenta s guľami a chrbticou!

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ano, v patek a sobotu se ukaze, jak moc chteji Cesi lezt EU doprdele. Ja mam ve sve volbe jasno.

Bohuzel situace v Nemecku je opravdu tristni a zda se ze se zblaznila opravdu velka cast Nemcu, tudiz si nemyslim, ze by to skoncilo obcanskou valkou, spis se nespokojena cast casem vystehuje. Pak samozrejme muze nastat otazka, jestli nemecke uprchliky budeme chtit prijmout. :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

vysťahovanie je jedna zo skorších fáz, tak ako sa vysťahovali židia v 30-tych rokoch. vojne tým nijako nezabránili.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Na stráž! :-D

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

jo, jo soudruhu, komu není shůry dáno, v apatéce nekoupí

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hm, zvláštní.
V diskuzích se projevujete celkem rozumně. Jak ale dojde na politiku, stává se z vás mírně řečeno dětina. Bohužel častý případ, ale u vás to zamrzí.
To je také důvod, proč se diskuzím o politických tématech s jinak rozumnými a rozvážnými lidmi zpravidla vyhýbám.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsem si trochu zatrollil (zejména miro se pěkně odkopal), to se nesmí? :-)

A BTW, nikdo se mě nezeptal jak to myslím (přestože jsem párkrát nahodil udičku), vždy přišel jen osobní útok, nebo automatické zaškatulkování do sluníček. No tak jsem se trochu přizpůsobil a začal klást nepříjemné otázky a dávat nepříjemné odpovědi.

Nicméně musím říct, že si za tím podstatným, co jsem napsal, stojím. Stejně jako jsem před rokem psal, že ona strašlivá hrozba cenzury internetu ministerstvem financí bude bouří ve sklenici vody (a sklidil za to horu minusek, z čehož mám dodnes ošklivé noční můry :-))), tak stejně pokládám celou imigrantskou storku (včetně aktuální cenzurní aférky) za nehodnou takového hysterčení, jaké tady někteří předvádějí. Daleko horší je dnešní extrémní politická korektnost a samozřejmě hlupáci, kteří se v (internetových) skupinkách cítí silní v kramflecích a navzájem se ujišťují o své víře a pravdě, a kteří naopak o korektnosti nikdy neslyšeli.

Mně osobně ale nejvíce mrzí nízká či prakticky nulová kvalita dialogu (a je smutné, že to platí i zde, kde to dříve bylo o dost radostnější, ale zkazili to lidé jako BTC nebo Crha), já se přitom docela snažil...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

až němci uvidí nový seriál , tak se pose.....
https://twitter.com/twitter/statuses/950690277441916933

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

já myslím že nastává období IV.říše - s führery Mereklovou a Schulzem. Zbývá jen doladit drobné nedotaženosti a pro názorové odpůrce znovu obnovit převýchovné, koncentrační tábory...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

jj nikým nevolený Kim v severní koreji je hnůj a nikým nevolený shultz s makrelou jsou bohové...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neplácejte kraviny. Makrela vyhrála volby s 33%, Shulz byl druhý s 20%. Třetí AfD 13%. To, že se vám výsledek nelíbí, nic nemění na tom, jak Němci volili.
Zatímco Kima nejmladšího svobodně zvolil kdysi jedině Kim prostřední :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Začína to pripomínať známu skladbu od pána Wericha :(
https://www.youtube.com/watch?v=ZmylE31zfGw

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

"hrozí jim pokuta dosahující až $50 milionů eur"

zvláštna mena :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jestli vytvori Schulz vladu s Merkelovou je Nemecko v pytli uplne a nove volby vyhra jiz nejaka islamska strana, dale bude plne aktivni legie LGBTI(to ste vedeli ze v Nemecku je jiz 3 pohlavi cloveka?) a k tomu si clovek nebude moct otvorit hubu uz ani na toalete aby rovnou nesel za tolik oblibeny politiky rasizmus do basy a k tomu zkonfiskovani jeho majetku ve prospech nemeckeho statu na integraci teroristu.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Po nemecky aj tak nikto nerozumie.
V tej hatmatilke mozu pisat co chcu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

no, napr. Mein Kampf je dobrý príklad....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zjednodušeně řečeno - vyllili vaničku i s dítětem. Tak to dopadne vždy, když si arogantní debil myslí, že má patent na rozum.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

bohužiaľ ten arogantný debil stojí na miliónoch ďalších arogantných debilov a tých keď rozhýbe arogantný vodca, to bude len mazec! nehovoriac o nenávistných debiloch s mozgami spoľahlivo vymletými príručkou 1500-ročného pedofila množiacich sa rýchlejšie ako potkany.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

nuz. 1. 1. 1984

a toto je autocenzura ako vysita. ta ma vyhodu v tom, ze keby to bola nejaka oficialna cenzura, tak je sice minimalna, ale stale sanca, ze ludia chytia do ruky dlazobne kocky a pojdu na parlament, alebo kamkolvek kam sa im chce. autocenzura nie je nariadena, nikto im tie posty v podstate mazat nekaze, iba im hrozi, ze ak by niekde nasli nieco, co nezmazali, tak mozu dostat pokutu 50 mega. a firmy sa poskladaju a cenzuru vo velkom zavedu. PR oddelenie z toho vymacka vyrobu lepsieho prostredia a kto by siel s dlazobnymi kockami na centralu facebooku alebo twittera? ved ho vsetci milujeme, nie?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ve Švédsku to funguje tak, že vláda spolupracuje (mimo jiné) s aktivistickou skupinou #jagärhär (https://sv.wikipedia.org/wiki/Jag%C3%A4rh%C3%A4r). Ta skupina má asi 76000 členů, jejichž úkolem je umravňovat autory škodlivých názorů na internetu. V praxi to vypadá tak, že v diskuzích šíří jediné správné názory, podávají trestní oznámení na polici (soudy pak provinilcům udělují tresty) a informují zaměstnavatele (kteří ze strachu z negativní publicity provinilce radši hned propouští). Pokud vím, systém v Německu je mnohem propracovanější než ten švédský. Ještě si myslíte, že je to autocenzura jako vyšitá?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.