Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nepotvrzeno: Sony pro Playstation 5 plánuje samostatné GPU

"Pokud Sony tento krok neudělá a zůstane u APU, tak na plynulé hraní v uvedené kvalitě s adekvátní kvalitou renderingu můžeme zapomenout i pro PS5."

A na to jsi, Ježku, přišel jak??!

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

nad hlouposti tohodle redaktora se nema smysl pozastavovat

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Asi tak. Samozřejmě že to bude APU, protože cena za čip/spotřeba/složitost, to vše hraje pro single chip. Pan Ježek asi nemá dostatek fantazie, aby si pod "APU" představil něco aktuálnějšího než Jaguar, na něm to PS5 asi určitě už stavět nebudou když mají ZEN. A to že tenkrát zvolili APU ne vícečip bylo opět "správně", protože ani nic jiného zvolit nemohli. Mainstream konzole nemůže stát 30 tisíc, aby v ní bylo hiend CPU a GPU, to by z toho nikdy nebyla masovka a o tom to je.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ne až tak docela .Cena samozřejmě svoji roli hraje víc než kdy jindy , ale ve své době jsme tu měli Riscový procesor s GPU kterému soudobé grafické karty na PC ve 3D nemohly konkurovat , byl tu superchip Cell s osmi koprocesory a ....ano s proprietálním řešením jsme se nerozloučil ani dnes ( sdílená DDR5 , emmc atd. Sice s APU oba konzoloví konkurenti šetří náklady , ale i tak si je nechávají upravovat podle svých potřeb ( o návrhu systému nemluvě) .
Úvaha na téma proč by Microsoft či Sony znovu nepoužili externí grafické jednotky nemusí být tak mimo , pokud si uvědomíme , s čím zkouší konkurovat Nintendo . Ano má v podstatě tablet s dokem .
Možná PS5 pro bude obdobné konstrukce , úsporná aby se dala přenášet a s bastardem schovaným doma v dokovací krabici ,aby se výkon adekvátně zvedl po připojení k 4K zobrazovadlu .
I to je možná cesta , pokud budete hledět na cenu dostanete plastový korpus na cesty , pokud se PRO ujme ( jako že to tak zatím vypadá) , proč by příště Sony dávala všem stejné možnosti , když si lidé s chutí připlatí? .... Mobilita s výkonem vs plastové krabičky po bazarech .....tak to do pár let klidně může být .

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vesměs souhlasím až na to, že by se PROčko ujalo. Někde jsem četl, že každá pátá konzole je PRO. Ono to může vypadat jako zajímavé číslo, ale když si vezmu, kolik konzolí se prodalo od doby, kdy je PRO na trhu, tak si říkám, že to jsou jednotky milionů a to si myslím, že samo o sobě je málo na to, aby měla nějakou masivní podporu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Samozrejme, že nie. V nadpise je slovo "nepotvrdené". Prvá veta "Berte to zatím jako ryzí spekulaci.". Takže Ježek zase varí z vody.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Z jednoduché predikce. Dosud tlak na vývoj nebyl a v zásadě se dalo vystačit s upravenými DX9c+ enginy, to končí. Že se dosud dalo vystačit fakticky s minimem je dějinná vyjímka, takové období tech. stagnace tu ještě nebylo.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak tak , tady jde o zisk a ne o spotřebitele , ať si to hraje jak chce...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Zaplať pánbůh že pokud si teď koupim Ryzen,jediný další investice budou 1x za 2,5-3 roky za novou grafiku. A rozhejbu všechno ve FullHD 60 FPS. Ty konzole nechápu. 30FPS ? What ? :-) :-) :-) A to nemluvim o cenách her. Jaký pecky se daji koupit ve slevě na Steamu nebo Humble. Na konzole 1500+ ? Za ne FullHD s upscallingem ve 30FPS ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jak Ryzen, tak kazda nova grafika te ale bude stat vic, nez cela konzole. Ceny her na PC musi byt nizsi, kdyz je to tam pirat vedle pirata, co debatuji o tom jak jsou hry spatne a uz z torrentu sosaji dalsi.

U naproste vetsiny her je uplne jedno jestli bezi 60 fps nebo 30 fps, protoze jsou udelane tak aby byly hratelne. Hry jsou hlavne o hratelnosti, pokud hra stoji za starou backoru, tak ji 60 fps nezachrani.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Sú hry ktoré existujú len na konzolách takže ti nepomôže ani Ryzen.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Většinou hry typu interaktivní film což bych stejně nehrál. A vlastně ani Uncharted bych nehrál,protože gamepad. Tekken 7 je na PC , Forza Horizon 3 taky , Gran Turismo mi nechybí protože máme Asseto Corsa a Project Cars.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"ani Uncharted bych nehrál,protože gamepad"
To je ozaj zvlastny argument. Hry na konzolu su prisposobene na gamepad. Dava to vacsiu slobodu pohybu ako klavesnica a mys. A zrovna Uncharted je jedna z hier pre ktoru sa oplati kupit konzolu. Konzola je o exkluzivitach a jednoduchosti. Osobne mam ryzen + GTX1070 a napriek tomu si radsej zahram Horizon na PS4. Dalsia hra ktoru si inde nezahras.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Dava to vacsiu slobodu pohybu ako klavesnica a mys"
coze?? svobodu pohybu rukou mozna, ale ne svobodu pohybu ve hre kde je pohybova asistence jinak by to bylo nehratelny a to me jako svoboda pohybu nepripada

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"svobodu pohybu rukou mozna"
Nie mozno, ale urcite a to vyrazne. Skus stat pred TV a v ruke drzat klavesnicu a mys.
"ne svobodu pohybu ve hre"
Nepostrehol som, ze by som napr. v hre Tomb Rider mal obmedzeny pohyb a asistent sa pouziva maximalne pri miereni. Aj to sa da vypnut. Gamepad je len otazka zvyku. Sam som odrasteny na PC a dlhe roky som sa gamepadu vyhybal. Je to len vec zvyku. Samozrejme nie vsetky hry su na gamepade idealne, ale o tom to je. Ja osobne hravam primarne len exkluzivity ako Uncharted, Horizon a pod. Tomb rider sa na gamepade ovladal velmi dobre. Ziadna asistencia pohybu a ziadne obmedzenia.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Last of Us..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za 20$/měs hrát přes stream v rozlišení 720p? :) Nemyslím...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je tam 7 denni free trial a mas to jako autenticky ps3 zazitek. Rozliseni 720p jako original a stream zarucuje ze tam mas ten spravnej inputlag kterej me tenkrat tak sral.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

:D Tak jestli to bereš takto jako komplexní zážitek, tak to pak jo.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Asi další puboš co si myslí že s 60FPS na dnešním Ryzenu spasí svět zítřka . Nu což 2-3 roky na obnovu PC mi připadá jako poměrně dlouhá ,ale reálná doba ( v našich končinách bývá reálných i 5 let;) ) .
Co opomíná je opět nastartovaný závod AMD vs Intel a nadcházející GPU které mají opět trhat kry na zamrzlém blaťáku jako tomu bylo naposledy s příchodem unifikovaných shaderů v DX8 éře .
Z toho jsem vyrostl dávno .Doma nemusím už mít nejnovější trendy , stačí pokud budu spokojen s tím co používám . A ono najednou na TV i to APU s jaguárem ukazuje drápky a fakt neřeším 4K nebo 60<FPS . Zavibruje mobil a Spotify hlásí ,že přes PS pustí hudbu do TV . Chcete sdílet poslední minuty vašeho konání na streamu ? OK můžete a zpomalení ani nepostřehnete (s rychlým netem) . A to jsou ty blbé krabičky co by si někteří PC fanatici nekoupili ...OK každého boj . PC je klasika ale dívat se skrz prsty na něco jen kvůli tomu ,že jsem (na) to nikdy neměl ...proč ? ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zapomínáš jaksi na bazar, takže ve výsledku je hraní na konzoli...myslím teď to legální, výrazně levnější. Na PC už bazar v podstatě není.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

uz teraz je jasne ze to bude R7+polaris-update/vega
To ako nebude stacit na 60fps? Bazon?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jediný důvod vidím, že by chtěli vyměnit grafiku za Nvidii. Jinak až bude zralé PS4Pro na výměnu (je tu snad jen rok, nebo ani to ne,ne?), tak už by mělo AMD mít připraveno APU s Ryzeny a Vegou. Už teď byly schopni 2304SP v APU. Jestli se jim tam vejde i HBM, trochu pošťouchnou SP grafiky výš (cca 3000) a frekvence GPU dokáže jet v boostu na 1500+MHz(teoretické rychlosti nové Vegy), nebude to zase taková "bída".
Navíc si osobně myslím, že 4K pro hry je sice hezké, ale praktický přínos...no..., navíc se tam naráží i na další technický možnosti monitorů, jejich upscalarů, přenosů dat do monitoru atd.
Konzole můžou stát i 20k-25K a budou se prodávat(viz.starší PSka), ale musí to být milník, ne jen lehká evoluce. I kdyby renderovali ve 1440p@60Hz a upscalovali do 4K, bude to na 4K TV vypadat líp než u kde jakýho Jozífka co hraje ve FHD@60 na zaprděnym TNku a budou mít aspoň čím zacpat reprák všem PCMasterRace wannabe.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Teoreticky narvat do konzole Ryzen kterej bude stačit i PS5,PS6 (naroky her na CPU uz skoro nerostou) stacilo by pak zakaznikovi nabidnout jen vymennou GPU. Takze nova generace konzole by se jen vymenila grafika jako modul. Proc delat novou konzoli s komplet novym HW ze?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

To je geniální myšlenka. To by mohla Škodovka jen měnit motory. Mohli bychom teď jezdit stodvacítkou s 1.0 TSI. A vůbec nevadí, že by Škoda míň vydělala... však by to dělala pro lidi, no ne?

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Co se tyka clanku, tak se musim Jezka zastat, kdyzby mel na mysli vsechny moznosti, tak clanek vyda na 10 normo stran textu, musi zjednodusovat. Druha vec je, ze zjednodusuje az moc. Jiste mel na mysli bezne vyrabena APU a ty opravdu takovy vykon, ktery by si herni konzole zaslouzila, neposkytnou.

Uvedomme si, ze drive to bylo tak, ze v dobe vydani byla konzole nejnamakanejsi a pocitace se nechytaly. Dnes je konzole veskrze prumernym PC. Jenze jak uz tu je receno, kdyby mela byt konzole highend v dobe vydani, tak vyjde na 40K a na to hraci nikdy nepristoupi. Konzole by mela byt do 20K a proto se prilis neda pocitat, ze tam bude neco jineho nez bezna maximalne trochu vylepsena APU.

Ono navzdory proklamacim trvajicim pres 20 let, ze hrani na pocitacich konci a na hry budou jen konzole, to spis vypada, ze casem budou z konzoli bezna (znackova) PC. Microsoft se bude konzoli drzet, dokud mu budou vynaset, ale casem muze byt Xbox jen bezna krabicka na UWP aplikace s Windows 10 S. Pro Sony by to asi bylo problematictejsi, ale napriklad by to casem mohl byt znackovy BSD system se vsema aplikacema, ktere se na BSD nabizi.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Vidim minus, tak se hned zeptam. Opravdu myslite, ze konzole maji budoucnost? Prijde mi, ze se vsema tema IoT, ktere jsou jen otazkou casu nez budou bezne zavedene, se cim dal vic budou veci posouvat do cloudu.
Pricemz mate dve moznosti jak toho docilit:
1. Uz dnes nabizi NVidia, ze si zahrajete hry na jejich serverech a doma mate jen jednoduchou pocitacovou krabicku, kterou k tomu a k TV pripojite.
2. Nebo budete mit doma nejakej domaci server, kam budu vsechna IoT napojena a stejne tak tam muze byt napojena i krabicka na hrani.

Dalsi vec je, ze Microsoft tlaci svou jednotnou platformu UWP a jiste na ni chce casem prejit i s Xboxem, takze i tam lze ocekavat v ramci prostredi od MS standardizace, kdy bude uplne jedno, jestli mate Xbox nebo PC s Win10, pobezi tam jedna UWP hra. Ted to treba jeste nejde, ale verte tomu, ze casem to tak bude.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Uz dnes nabizi NVidia, ze si zahrajete hry na jejich serverech a doma mate jen jednoduchou pocitacovou krabicku, kterou k tomu a k TV pripojite"

Lol, kdesi to počítali, borec měl odehraných za půl roku desítky až stovky hodin. Kdyby to měl tahat přes tu useless Nvidia službu, tak by mu to zaplatilo celý hiendový počítač + ty hry hned několikrát. Nemluvě o problémech jako odezva, komprese, potřeba silného připojení (zkus streamovat 4K)

Jako masturbační fantazie pro NV fanboys dobré. U toho to však končí. Před Nv to zkoušeli jiní a neuspěli. Lidé hrající hiend hry mají určitá očekávání, před kterými žádná streamovací služba neobstojí a je jedno kdo ji nabízí

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Jezismarja, nikde nepisu, ze je reseni NVidie nejake bozske, daval jsem to jako priklad jak to muze fungovat do budoucna.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

APU pro konzole od AMD jsou vzdy "custom" reseni. Neni to obvykly projedni artikl a tim padem ten argument o "beznych APU" nedava smysl.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Dvě věci

1) není pravda, že by konzole byly nejnamakanější. byly na svou dobu velmi výkonné ale PC bylo jinde. Například X360 19,2GIPS, 240GFLOPS vs Top PC 27GIPS, 270GFLOPS. Nebo PS3 35GIPS, 459GFLOPS vs Top PC 64GIPS, 672GFLOPS.

2) To běžně vyráběné APU, alias Jaguar má 200GIPS, 1,8TFlops vs. Top PC 188GIPS, 4,7 TFLOPS (zde srovnáváme s i7-3970x + GTX Titan roku 2013). Ano, graficky PCčka odskočily, ale to se stáhlo aktualizací na polaris (a budoucí VEGA) část APUčka.

Konzolové hraní bude žít tak dlouho, dokud se najdou blbci, co koupí každou blbost, kterou jim marketing vnutí. Nemám strach, že by tento zdroj příjmů korporací vyschl jinak, než vyhubením lidstva.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Blbost ;) AMD do toho APU nacpe co si budou přát...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

"bezne vyrabena APU a ty opravdu takovy vykon, ktery by si herni konzole zaslouzila, neposkytnou"

mluvíš jako by snad v konzolích někdy bylo běžně vyráběné APU. Člověče nevšiml jsem si, že by 8jádrové Jaguar APU s Pitcairn grafikou bylo kdy "běžně dostupné" pro stavbu PC.

To jsou prostě kecy, AMD jim na míru navrhne jaké APU budou chtít, jako to udělali už dříve. Sony/MS je zákazník, čili jen a pouze na nich záleží jak velké ho budou chtít. Vzpomeň na leaknuté slidy s velkým APU, které mělo 4096SP. Vyrobit by to u AMD uměli, pochopitelně by to nebylo levné. Cenu za čip si ale omezuje zákazník (Sony/MS)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

kdepak, Sony chce to nejlepší, takže tam půjde nejnovější architektura Intelu a Nvidia negt gen grafika. A konečně se pokřivený konzolový trh s jedním monopolním dodavatelem narovná.
Jediný kdo to těžce ponese budou AMD fans :-)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Tezky omyl.

Sony melo moznost jit do Intelu pro PS4. Nemelo vuci AMD zadne zavazky aby ho muselo uprednostnit. I nVidia soutezila. Ale pro AMD hralo to, ze melo dostatecne vykonne CPU a hodne vykonne GPU a dokazalo konkurovat cenou, technologiema a celkove navrhem.

Ten trh neni pokriveny. AMD ma specialni "semi-custom" divizy, ktera se stara o takovehle zakazniky a dokaze jim nabidnout to, co Intel ani nVidia, ani Via, ani zadny ARM vyrobce nedokaze.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

jo AMD je jedinečné, ale v něčem jiném :-)
Sony se nedivím že nechtělo stávající dobíhající Intel architekturu, ale ta co bude v Cannon či Ice Lake kde má být největší změna od uvedení Core 2, to samé jako u NV kde by byla hloupost brát to ukončované v poslední verzi jménem Pascal.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Soucasti tech dohod nebylo jen "ukazte nam co mate 3 roky na trhu", ale i nejaka vize do budoucna. A to Sony evidentne nepresvedcilo (a ani MS).

Mate nejake "dukazy" o te velke zmene u Intelu a nVidie a jak se projevi? Neco jineho, nez jen marketingove kecy Intelu, kde kresli 15% narust vykonu v kazde generaci, pricemz je to projektovano pro SysMark a realny vykon je tak kolem 3-7%!

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

PC je PC. Nainstaluju si cestinu,mody,HD textury popripade SweetFX a Reshade. Na konzoli ne. Jedina vyhoda konzole je cena. Ale ta mi je u zadnice. Za ty moznosti co mi nabidne PC to stoji. Nerikejte mi ze nikdo z vas neinstaloval do GTA novy mapy a auta :-) Chapu ze warez snizuje kvalitu PC her. Proto jsou exkluzivky lepsi. Osobne si sem tam zahraju neco na PS2 emulatoru,neco z PS3 na Playstation NOW pres cloud (staci VPN a udelat si falesnej USA PSN ucet). Ale konzoli bych si nekoupil. Nehejtuju tady konzole. Jenom mam svuj osobni nazor.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

To, co jste zmínil, je ale zároveň jedna ze zásadních výhod konzolí: člověk ji po koupi už prostě neřeší. Jen vezme hru a hraje.
Je sorta lidí, kterým nevadí složitosti, ale pak jsou tu tací, kteří jen chtějí věc zapnout a hrát. Pro jedny je PC, pro druhé konzole. Jednoduché.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Konzole jsou možná levnější, ale uživatel to přeplatí v podobě her, které jsou dražší či za užívání služeb jako multiplayer, za které musí platit..

Warez nesnižuje kvalitu her. Tu snižují mainstreamový zákazníci, kteří mají malé nároky a koupí cokoliv.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Znám dost lidí co si koupí za 1500 hru na PS4, dohrají a za měsíc prodají za litr. Takže ve finále hrají levněji než PC hráči.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já zase znam dost lidi co si pockaji na crack,zahrajou si 2 hodky,zjisti ze je to kravina a vymazou to. Zadara. Taky to tak delam. Vetsina her jsou takovy ptakoviny ze nema ani vyznam to dohrat do konce ... Ale neodolal jsem a koupil Rise of Tomb Raider. Ikdyz jsem to dobral uz davno cracknuty.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Na 2 hodiny zkoušky máš refund na Steamu. To, že jsou většina her ptákoviny neznamená, že je můžeš krást.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Konzole je proste jednodussi na pouziti, ale se sluzbama jako je Steam se zjednodusuje i instalace a hrani na PC, tudiz to konzole budou mit cim dal tezsi. Myslim si, ze Valve se svou Steam krabickou (pocitac s predinstalovanym Steamem) predbehlo dobu, ale presne to je budoucnost, ve ktere nakonec skonci i dnes zname konzole.

Jinak warez nesnizuje hodnotu her. Prikladem bud napriklad Zaklinac 3, ktery ac dokonce naprosto bez jakychkoli pochybnych ochran ma na PC dobre prodeje. PC trh her kazi sami vydavatele zabudovavanim ochran typu Denuvo, ktere za prve lakaji piraty o to vic a za druhe mnozi s nakupem cekaji az z toho Denuvo odparou.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Otázka je, kolik by se toho Witchera prodalo, kdyby tu ochranu měl. :P

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To samy mnozstvi protoze by vysel crack :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mene, protoze by to byla horsi hra. :-)
Jednim z problemu je, ze ty ochrany typu Denuvo nejsou levna zalezitost. Hra ma pritom jasne dany rozpocet a do nej se musi vejit vsechno, takze o co vic jde na ochranu o to mene jde na testovani predfinalni verze hry. Pak to dopadne jako Mass Effect Andromeda.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

No já to nadhodil právě proto, že jakákoliv odpověď je jen spekulace.. třeba by se toho Witchera prodalo 2x víc, kdo ví..
Faktem je, že CDProjekt musel vydat W3 bez ochrany, protože jsou vlastníci GOG. Věřím, že si jim to vyplatilo, už jen z důvodu další propagace toho portálu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V roce 2020 se maji konat letni olympijske hry v Japonsku, Sony jakozto znacka domaci toho jiste vyuzije a jiz rok dopredu uvede Playstation 5 ktera bude nejenom zvladat plynule hrani ve 4K ale tez v mensich framech v 8K jelikoz prave v tomto nativnim formatu hodlaji Japonci hry tocit a nasledne streamovat/vysilat.

Podle mne jadrem/zakladem 5 generace Playstation bude nove AMD APU vyrabene 7nm procesem kombinujici 8/12 jader vylepsene architektury Zen+ a k nemu se navesi graficke jadro 6 GCN generace Navi. Jiz v te dobe bude dostupna HBM pamet III generace, unifikovanych shaderu odhaduju mezi 4096/6144.

Vsechno se to ale jeste muze cele zmenit, Volta od NVIDIE muze byt lepsi jak Vega, Intel muze uvest konecne lepsi/revolucnejsi procesory, AMD 7nm proces muze byt problemovy(nasazeni/zmetkovost).

-jen jedna vec, doufam ze se Sony ze PS4 Pro poucila a uvede PS5 vybavenou UltraHD cteckou, prave toto pri PS4 Pro nepochopim, vykonu to ma jak prase ale cist UltraHD Blu-ray disky nedokaze + to ma nasilu zablokovane cteni obycejnych CD nosicu, jednoduse ciste a zname svinstvo od Sony.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

A programátoři konzolových her opět zaplesají, protože se jim změní CPU i GPU architektura potažmo lowlevel API a budou se moc učit všechno znova. Ještě by jim mohli vzít x86 a lezli by z toho blahem po stropě.
S tím 8k...to fakt nevidím dobře. A jestli, tak to bude jenom honění pindíků. V současných hrách jsou zuby nehty textury odpovídající rozlišení 1440p a jak jsou veliký.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na druhou stranu , kolikrát se zvedl výpočetní výkon od roku 78 do dneška a ...vidíte že by výsledky programátorského úsilí byť jen zdánlivě či poměrově kopírovaly tempo pokroku ?
Šťastná revoluční technologická doba poloviny let devadesátých (kam mimochodem spadá i skutečný vzestup Microsoftu ) prostě jen tak nenadejde .A nebude to jen tím , že ekonomů je dnes i v IT víc než vizionářů a skutečných programátorů .... Bohužel lepiči kódu na seniorských strategických pozicích preferují rychlost vyřešení problému před efektivním a jednoduchým kódem .A díky nim i generacím příštím budeme mít rychlé překladače z jednoho do druhého formátu, to vše i přes několik obálek surového kódu a tuny mezikroků.
A právě k tomu potřebují programátoři dneška další , dříve nevídaný výkon i v jednoúčelovém systému .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sony je taková malá nacistická firmička s cloudovou budoucností ;).Prostě bude po jejich, kdyby měly hlavy padat a když už region locky nefungují , přijdou s vlastním řešením a zákazníku ty máš přece na výběr ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.