Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Herní ovladač Nintendo Switch se moc nepovedl, vypadává při hraní

Takže zařušení WiFi signálem? No neke.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pardon za OT. Pane Míšku, chtěl jsem se zeptat proč na Alze používáte grafy s posunutým začátkem a nepoužíváte korektně grafy se začátkem v nule, Nepřipadá Vám to v technické praxi dost mimo ? Podobné věci se používají možná na ekonomce, ale ne v seriozním technickém měření čímž testy HW jsou.
Díky.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To bude asi nekdo jiny. Na Alze jsem nikdy nedaval ani hodnoceni k vyrobku pokud si pamatuju natoz nejake grafy. Mimochodem to co pisete je bezna marketingova praxe.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Omlouvám se, opravdu je to někdo jiný. Marketingová ano, ale tam šlo o seriozní recenzi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je porad bezdratove bezdratove a pak se divi ze jim to vypadava. Holt drat je drat. Pokud to neni opticky kabel, to je jeste lepsi.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Robim s konzolami uz roky (hlavne Xbox) a riesim iba bezdrotove ovladace a nikdy nebol problem, nikdy nic nevypadlo, nikdy nic neprerusilo sigńal, jedine, ked vypadly baterie. Takze ospevovat drotove ovladanie v roku 2017, tak sorry, vrat sa do jaskyne ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hodne zalezi na implementaci. U switche to ale vypada, ze pouzily 2,4ghz a pokud je hned vedle wifi router s N siti(jak jinak prece nezijeme v jeskyni), je zadelano na problem.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

No, legrace je, že HKMaly má v tomhle pravdu, je to dané fyzikou. Frekvenční pásma nejsou nekonečná, ve skutečnosti už se vede boj o každý MHz (a to se s IoT ještě ani pořádně nezačalo), a navíc u bezdrátu ještě k tomu platí, že jakmile se překročí určitá hranice, přestane fungovat všechno - to se u drátu nikdy stát nemůže. Nahrazovat kdejakých pár centimetrů kabelu bezdrátem je technicky i z principu prostě blbost a problémy s tím jsou a budou vždycky, ba naopak ještě porostou. Další taková blbost, která s tímto nepřímo souvisí, je rušení jednoduchých sběrnic jako např. PS/2 a RS232. V jednoduchosti je síla, cokoliv složitějšího je méně spolehlivé - opět dáno principem, je to prostě fyzikální zákonitost. Nejde to nijak obejít (ovšem EU na to klidně může dál vydávat prováděcí vyhlášky o 1600 stránkách jako obvykle).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak jako wireless PS2 ovladače z Číny za 8 USD taky sem tam ztrácí kontakt s realitou , u Nintenda a nového HW to ale zamrzí víc .

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vsetke FAKE ovladace z Ciny su naprd a je uplne jedno na aku konzolu su ;-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Všetky generalizácie sú naprd a je úplne jedno kto ich napíše.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Četl jsem recenze na Switch a je to ještě větší průser než jsem čekal. To jako nintenďáci považují uvedení železa bez služeb a SW/her (a ještě za přemrštěnou cenu) za standard?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby to byl jen ovladač: https://www.youtube.com/watch?v=Cb-srOfRqNc

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No do rici a to som zvazoval, ze take doma este nemam a ono vypada tak, ze ani mat nebudem :D :D :D
Niekde som cital alebo mi to dokonca potvrdili na oficialnej podpore Xbox, ze M$ mal na zaciatku s x360 70% poruchovost. Je rok 2017, doba super technologii a Nintendo vyrobi taky zmetok?!? Neni su oni Japonci, kurna? Tie poruchy, co su v tom videu, by som cakal od nejakeho fejkoveho vyrobcu z Ciny alebo od Aliho ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.