Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Pro investory Nintenda je Switch zklamáním

clovek nemusi bejt benius k tomu aby mu bylo jasny ze tohle uspet vzivote nemuze

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Za mne souhlas :) Na druhou stranu, jsem prolezal nekolik for na zapad od nas a tam uz to tak jednoznacny "propadak" neni. Myslim, ze je to dano i castecne tim, ze u nas je konzolovy trh vice specificky, vzhldem k uzavrenosti, ktera tady do roku 1989 panovala. Treba v Nemecku je obliba Nintendo konzoli daleko vyssi nez u nas a patrne je tam i daleko vetsi komunita, ktere jejich produkty kupuje.
Ale i tak, mobilni reseni zajimave, herni konzole na doma...nuda bez vykonu..
:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ta konzole nema vubec co nabidnout, proti wii ji chybi ovladani pohybem, podlozky a ruzne blbosti, proti 3DS ji chybi druhej dispey, 3D a obrovska zakladna

jedine co muze nabidnout je pravdepodobne predpotopni tegra, obrovske az neprenosne rozmery a zadnou herni zakladnu, myslim ze to bude neco jako pokemon go, najde si to nadsence a po mesici to pomalu umre

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fakt? Nečekané, že ve 14x větší zemi je větší popularita. Jestli pak to nebude tím, že česká komunita je tak malá (řekněme 14x), že se přesunuje do zahraničí, kde se připojí k další komunitě. A to i ta Slovenská, Maďarská,...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No mozna, kdyz by jste se nad svym prispevkem zamyslel... Kolik znate lidi ze sveho okoli, co maji Konzoli a z nich ma kolik Nintendo doma (nemyslim ted handheld)? Tohle je poc. web s nejvetsi "diskutujici" komunitou u nas..kolik lidi tady napsalo, ze si tuhle konzoli koupi? A ted se presunte do toho 14x Nemecka na Computerbase, na diskusi pod tamnimi prispevky k Nintendo..a pak se se zase vratte a muzete mi napsat ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No dobrý. na computerbase o switchi 138 komentářů. na tiscali o nintendo switch 85 komentářů. Nemělo to tvým porovnáním mít spíš tak 1000 komentářů? A když řekneš, že na tiscali je spousta komentářů pomlouvačných, tak se podívej na ten computerbase ;)

To, že se na německých stránkách možná víc koncentruje počet fanoušků, tak je to kvůli tomu, že tam přispívá i spousta jiných lidí, třeba z Rakouska. A omlouvám se, Německo je jen 8x lidnatější jak ČR, ale Němčinou mluví po světě (mají to jako úřední jazyk) víc jak 200mil lidí, teda to aspoň říká wikipedia.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tiscalli zrovna asi neni moc Computerbase ;) Computerbase je renomovana webova pocitacova sita, ktera ma vlastni sofistikovane testy, kolem 10tky redaktoru a vubec si zakladaji na image seriozniho pocitacoveho periodika.
Dulezitejsi ale nez kolik je tam tech komentaru, je jejich obsah. A ten je dost jinak polozeny, nez treba tady, byt je to velmi podobne (v ramci moznosti mistniho Diit) zalozeny web. Najdes tam spoustu nadsenych komentaru, lidi, co to srovnavaji s Nintendo konzolema co maji doma, atd. Jinymi slovy komentare, ktere jsem tady s vyjimkou snad jednoho, vubec nevidel. Prave na zaklade toho, jsem si dovolil tvrdit, ze nas konzolovy trh tady, je trosku jiny nez tam :)
Tak snad jsem to s tim neprehnal ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Games.cz s 5 redaktory a cca 20 externisty ti přijde málo? To jsou lidé, kteří se zaměřují na páření her a upřímně, neznám víc neutrální emag než je games.cz ;) když už napíšou článek ať o nvidii, ati, nebo konzolích, tak je psán neutralne. Schválně se podívej na komentáře. Když to tam někdo negativně potrolil, tak si ho tam pěkně vychutnali leckteri ;) ti lidi neposuzuji, jestli je konzole odpad, ale posuzují hry, které na to vychází a to je snad ještě důležitější.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nerikam, ze jsou dobre nebo spatne, ale, ze jsou to servery opareni her. To jsou 2 rozdilna periodika. Proto spise muzes porovnavat Diit a CB nez tiscalli nebo games.cz, jelikoz to jsou herni servery. Alespon tak to prijde mi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Také si myslím, že je to šlápnutí vedle.
Protože co je cílovou skupinou?

Stejná jako u PS4/XBoxOne není, Switch v tom tenkém těle nemůže konkurovat co se týká výkonu a i konzolisté chtějí výkon.
Náhrada za Wii/Wii U to také není žádná sláva pokud to nebude podporovat Wii stick atd.

Mít dvě mobilní platformy (Switch a 3DS) nedává moc smysl, zbytečně drolí trh. Nahradit 3DS Switchem? To by byla imho blbost, koncept rozevírací konzole je imho výhodny a dva displaye dávají vývojářům velký prostor na který jsou vývojáři i hráči zvyklí. Zkuste si někde 3DS a bude vám jasné že Switch ho nemůže nahradit bez zahození klíčových vlastností.

Sem zvědavý na detaily, ale zatím to nevypadá moc slavně.

Takže se nedívím poklesu akcii, zatím tot

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Podle mě to uspěje, dyť je v tom nVidia ;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Je to Shield 2.0 ... A chce někdo uzavřený a konektivitou omezený shield 2.0 s nálepkou Nintendo ? ... Trh tabletů mimochodem klesá .....
Měli by se začít dívat pravdě do očí . Handheldy dnes nemají na růžích ustláno , když po kapsách nosíme schopné droidy . Pokud v docku bude Switch slabý je to jeho konec , protože nic Nintendovsky úžasného pak vlastně kromě jména ani nepřináší .
Nintendo for Android ;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Správný slovo je nasycuje :) hlavní problém je v tom, že ten člověk, co má 3 roky starý tablet ho netáhne nic ke koupi nového.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zrovna když MS není moc silný v kramflecích se svým xboxem, udělá Nintendo takovou nepochopitelnou chybu. Snad díky tomu debilnímu Pokemonu budou mít na vývoj nástupce Wii U s nějakým méně směšným HW.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Nebudou, kdyz jim ho niantec udajnymi ochranami proti podvadeni (ktere zatim nezastavili podvadeni, ale zato vyradili uzivatele s levnejsimi mobily a zpusobili, ze hra zere vic dat i baterky a je pomalejsi) zabije.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No tak , řekněme si to po pravdě .... na PC se taky dávno nedělají hry kvůli majitelům starých systémů , ale proto aby se podpoořily prodeje aktuálního HW ... :/
Navíc Niantic docela úspěšně energetickou náročnost krotí a od Nintenda se přiučil ... aneb vy ještě nekoupili Pokémon Go Pro ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jsou to již dva roky a ns je na tom skvělě ( zhruba 20 mil. jednotek prodáno ) https://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Switch . Já si ho koupil na vánoce a mario odyssey je jedna z mála her kterou jsem si upřímně nezávazně užil. Jde mi o obsah her ne o vzhled. Kde asi udělali soudruzi z komentářů chybu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

:) Já bych spíš řekl , že komentáře zachycují přesný stav Nintendo Switch před dvěma roky - nebyl o něj zájem . To až dneska se s odstupem času dá říct , teprve módní retrovlna nahrála Nintendu do karet a tehdejší propadák chce každý ;) .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.