Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nvidia Shield (zatím) neuspěl v získání popularity

Tie skromne predaje nebudu ani tak chyba nVidie alebo Shieldu, i ked samozrejme keby dali nejaku krutu dumpingovu cenu alebo by to rovno dotovali tak by sa asi predaval lepsie, ako skor tym ze bohuzial prisiel v dobe upadku handheldov a pravdepodobne konca ich existencie (aspon v stavajucej podobe). Dnes uz kazdy kto chce ma smarphone na ktorom je velky vyber hier. Iste ovlada sa to oproti konzolam otrasne lenze aj tu je uz posun, IOS aj Android podporuju gamepady a uz su aj prve gamepady kde sa zasunie telefon a clovek moze hrat. No a vecsina si povie naco kupovat hernu konzolu ked mozem vyuzit telefon ktory uz mam a aj tak ho vsade so sebou vlacim.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Přesně, na blbiny když se nudim v autobuse stačí telefon. Je fakt že s tím ovladačem se ty hry budou ovládat lépe ale dávat dalších x tisíc za další zařízení je zbytečné. I kdybych nevědel kam dát peníze tak je radši propiju než si kupovat tohle, rozhodně to bude větší sranda :o)).

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Větší sranda určitě, ale kratší dobu. A navíc ty nepříjemné následky:-D

Jednou by to mohl být zajímavý sběratelský kousek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

trosku OT, ale jsem zvedav jak se tu na Diit bude psat otom ze GTX750Ti je v soucasnosti vpodstate kral co se tezeni Litecounu tyce a to v obou hlavnich bodech, tedy vykonu na watt a vykonu na cenu, ohledne tezeni a 280X se tu objevoval clanek temer skoro obden :)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Až budou karty vyprodané, jejich cena stoupne o desítky procent a diskuse se zaplní fotografiemi rigů s těmito kartami, pak se jim budeme v tomto směru věnovat. Zatím nedošlo ani k jednomu, tak není důvod.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jde to ještě hlouběji?

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

no ono ta karta ma sice dobry pomer, ale ma slaby vykon... Je treba si uvedomit, ze 6x280X je vic jak 18x750Ti... tzn jsou potreba dalsi zakladni desky, procesory, ram, disk, riser karty atp...

potom uz to tak vyhodne neni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ani zadarmo bych ten kram nechtel

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.