Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Opravená čeština pro Nero 5.5.9.0 od Evžena

Nero logo

Především bych se chtěl velice omluvit za problémy s předchozí verzí čestiny pro Nero 5.5.9.0, která nefungovala v systémech Windows XP. Ale tím jsem byl aspoň donucen si zajistit stroj s Windows XP na testování, takže všechny další čestiny budou důkladně testovány na všech dostupných systémech, aby byla zajištěna jejich 100% funčnost!

A abych uvedl na pravou míru některé spekulace - při vydávání češtin není
rychlost (tj. to, zda bude moje čestina k dipozici dříve než ta oficiální) primárním zájmem. Tím je samořejmě funkčnost. Problém byl v tom, že u dřívějších verzí češtiny když už fungovala ve Win 98, fungovala i ve Win XP. Otestoval jsem tedy čestinu ve Win 98 a nemaje Win XP, spoléhal jsem na to, že to bude fungovat jako dřív. Bohužel, nebylo tomu tak ... :-(((

Doufám, že mi i přes tento nezdar zachováte přízeň a že vám budou moje češtiny i nadále sloužit ke spokojenosti. Download ze stránky s lokalizacemi.

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Opravená čeština pro Nero 5.5.9.0 od Evžena

Žádné komentáře.