Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Pentax spustil zimní cashback na zrcadlovky K-S2 a K-3 II

Pentax K-3 - Obrázek 1
Slevu 1300Kč na své zrcadlovky nemá jen Nikon, ale nově i český Pentax. V jeho případě jde o dva modely z poslední generace APS-C zrcadlovek.

Pravidla cashbacku jsou jednoduchá. Mezním dnem je 31. leden 2016 a sleva 1300 Kč (Pro Slovensko 48 €)se vztahuje na všechny standardní sety zrcadlovek K-S2 a K-3 II s objektivem / objektivy.

Zrcadlovku je potřeba zakoupit u některého z oficiálních partnerů (vylučuje šedé dovozy, což je pochopitelné), právo na cashback bude ověřováno ve spolupráci s obchodem na základě sériového čísla zrcadlovky a k vyplacení peněz dojde do 3 až 4 týdnů od žádosti. Seznam oficiálních prodejců je následující:

Pentax.cz tam má aktuuálně některé nepřesnosti v materiálech, takže vedle formuláře žádosti vám tu linkuji i pravidla (nejsou linkována přímo z webu a navíc je v nich chybně uvedena deadline pro podání žádosti 31.1.2015).

Z pravidel není jasné, co Pentax (Pentec) myslí těmi „běžnými sety“, předpokládal bych, že to vylučuje z cashbacku kity s non-Pentax objektivy (například populární sady D-SLR Pentax s objektivy jako 17/50/2.9 Tamron/Sigma), ale lépe uděláte, když v případě nejasností napíšete českému zastoupení Pentaxu, jestli se na ten konkrétní kit cashback vztahuje. Je také možné, že zbytečně vyvolávám chaos, vzhledem k tomu, že cashback je i na holé tělo, tak by mi z toho samo vyplývalo, že je automaticky na libovolný kit. Ale raději se opravdu v případě nejasností zeptejte buď v eshopu, nebo českého zastoupení Pentaxu.

Tagy: 
Zdroje: 

Pentax (Pentec)

David "David Ježek" Ježek

Bývalý zdejší redaktor (2005-2017), nyní diskusní rejpal.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Pentax spustil zimní cashback na zrcadlovky K-S2 a K-3 II

Žádné komentáře.