Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Plextor Manager 2000 1.01

diit.cz logo na CD-R serveru 1. dubna 2009

Pro majitele Plextor vypalovaček a CD-ROMek tu mám radostnou novinu - Plextor na nás nezapomněl a pokračuje ve vývoji svého Plextor Manageru. Nová verze se od předchozího Manageru 96 poměrně hodně liší už na první pohled - graficky i funkčně. Podívejme se tedy, co všechno obsahuje:


  • Music Video Producer 2000 - program na přehrávání Audio CD a MP3, WAVů, AVI atd. Též umožňuje vypalovat Audio CD z WAVů a MP3. Navíc podporuje CDDB. Má tu vlastnost, že přehrává Audio CD tak, že grabuje CD a nechává zvuk převádět z digitalu na analog ve zvukovce. Díky tomu je znatelně kvalitnější zvuk než při normálním přehrávání (a platí, že čím lepší zvuková karta, tím lepší zvuk).
  • DiscDupe 2000 - program na kopírování CD, ale podporuje jen Plextor vypalovačky. Umožňuje též uložit image na disk.
  • Audio Capture 2000 - program na grabování zvukových CD. Má unikátní chybovou korekci.
  • Enhanced Drive Properties - když kliknete pravým tlačítkem na Plextor CD-ROMce a skočíte do vlastností (properties), najdete zde dvě nové záložky - Details a Settings. V Details je popis vloženého CD (kolik má stop, jak je veliké atd). Setting zase umožňuje nastavit rychlost otáčení, za jak dlouho se má mechanika zastavit, jak rychle se má otáčet atd.
  • AudioFS - pod Windows 95 a 98 máte možnost si zapnout zobrazování Audio CD jako datová CD s tím, že co stopa to jeden WAV.

Nejnovější verzi Plextor Manageru 2000 si můžete stáhnou přímo od nás odsud (2.58MB). Toto je jen upgrade a bude možné ho nainstalovat jen přes nainstalovaný Plextor Manager 96. A navíc je k dispozici kvalitní manuál (1.23MB) v elektronické podobě.

Diskuse ke článku Plextor Manager 2000 1.01

Žádné komentáře.