Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Podpora DLSS pro Final Fantasy XV nakonec bude [video]

Hodila by se cestina, DLSS je detail.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zda se mi to a nebo je to s DLSS "barevnejsi" :) takze RT je prelestene a DLSS presaturovany aby byl videt rozdil :)))

a kdyby meli koule tak by to udelali RTX 2080 Ti vs RTX 2080 Ti ale to uz by to jejich porovnani nevypadalo tak dobre btw na 4k by se dalo v podstate obejit i bez TAA ktere ze vseho dela mazanici :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nezdá, opravdu jsou barvy sytější. Fér by bylo, kdyby šla zapnout saturace i bez DLSS, sytější se mi to líbí víc.
Jinak posuzovat DLSS na komprimovaným videu se mi nezdá být šťastný. Obrazy se liší minimálně a za mě jsou oba výstupy ok a podle toho co vidím, bych se to nebál zapínat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak urcite pujde nastavit plny dynamicky rozsah i saturace rucne :) to jde i ted ale proc to opet takhle "ohnuli" v porovnavacim videu mi nejde do hlavy (normalni clovek si toho vsimne a da si 5+5 dohromady)
to ze taky porovnavaji s vystupem/vykonem na GTX karte je proste ulet jeste ze jsou nezavisle testy kde to zas tak "ruzove" nevypada :) chtel bych videt porovnani s/bez TAA vs. DLSS :) (protoze variace TAA delaji z obrazu akorat mazanice ...)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ahaa, tak to je prasárna, pokud to lze zapnout v obou případech a cíleně je to nastavený různě. To si fakt budují důvěryhodnost.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

ta hra je graficky hnusna, a este to zabiju tym rozmazovanim. good work

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Máš HW který to utáhne na 4k a podporuje DLSS nebo je to jen trapné závistivé kopnutí do něčeho co sám nemáš?

Nicméně DLSS se musí explicitně zapnout, takže pokud to někomu nevyhovuje nemusí to zapínat. Easy fix.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

aaa tady nekdo nemuze ohodnotit nejakou hru :D vis Jiricku ale i ja si u te hry v nekterych momentech rikam WTF co to je v roce 2018 a jeste za $ 260 mega:)
btw TAA z toho dela vetsi mazanici nez DLSS (asi byl takovy scenar vybran zamerne) ostatne TAA dela mazanici vzdy a vsude :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

aha, takze cast ludi zavidi nvidii DLSS :)
mam pocit, ze tie nove nvidia udelatka spadaju presne do tohoto tu:
https://videacesky.cz/video/uprimne-reklamy-kdyby-byly-reklamy-na-chytre...
v skratke: nieco sme vymysleli, a chceme to predat trhu, ktory to nepotrebuje

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jeden říká tomu druhému, tak včera to stálo za to, ten druhý mu odpovídá, myslíš tu brunetu na kanálu Via 2 ? Jo, ... tak to jo,... už dlouho jsem neměl tak peprnou noc s takovou krasavicí. Nekecá? Byla skutečně tak peprná? No nic, kdo ví, forum diit jistě odpoví a s jistotou zhodnotí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

DLSS muze byt fajn vec, v momente, pokud bude delat kvalitnejsi upscalling pro kartu, ktera to neda v nativnim rozliseni. Ma to ale hacek, ze se podpora musi jednak implementovat do kazde hry a jednak se to musis delat dohromady s NV, ktera ti pak "vygeneruje profile" na svych AI serverech. To je podle mne docela omezeni a pripomina mi to profily pro CF a SLI..

Jinak kvalita textur oproti TXAA nebo FXAA vs DLSS upscaling dost trpi a je to jeste vetsi mazanice..takze to bude o osbnich preferencich, jestli pouzivat DLSS nebo ne..
https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/DLSS_Super_Sampling_AA_Tested...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

diky pekne porovnani :)
kdyz na to koukam tak to DLSS uplne zahazuje detaily v dalce a extremne rozmazava >> nejlip to vypada noAA, TXAA, FXAA a nejhur ve vetsine pripadu s TAA to je asi jedina situace kdy to DLSS dava jakz takz smysl :)

a kde je CMAA a SMAA :) a vyssi formy AA ...zatim to cim dal tim vic kazi kvuli par FPS navic je to mazlejsi a bez detailu :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

holt Final Fantasy....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.