Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Překlad pro Exact Audio Copy 0.9 beta 4 opět na scéně

Exact Audio Copy

Bohužel, došlo k neočekávanému zvratu v cause nezdařených aplikací patche s češtinou. Ti, kteří si stáhli EAC z CD-R serveru, stejně jako já, neměli s použitím žádný problém, zatímco ti, kteří si stáhli EAC z jeho domácích stránek, nemohou překlad aplikovat. Důvod je prostý: na CD-R serveru byla verze ještě bez malé úpravy, kterou tam autor vložil až poté, co ho pro vás hoši z CD-R serveru stáhli. Lehce jsem mystifikoval tím, že se jedná o rozdíl mezi EXE a ZIP, mylně jsem se domníval, že je problém tady. Pravda je jiná - všechny instalace stažitelné z domácích stránek EAC obsahují již EAC.EXE z datem 24.05.2002 - 14:46. Jedině pro tuto verzi budu dál vyvíjet překlad k dokonalosti, dokud nebude vydána nová oficiálni (beta?)verze EAC. Verze z datem 23.05.2002 je odložena a nebude se na ní dále pokračovat. Nová verze překladu bude dostupná na mých stránkách. Chtěl bych touto cestou poděkovat panu Petru Kadlčákovi, který mi v objasnění problému
velice pomohl.

Pavel Kodýtek

Aby vše bylo dokonalé, můžete si tuto novější verzi EAC stáhnout přímo od nás (978kB). "Vadnou" verzi tedy již neuvidíte ani u nás.

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Překlad pro Exact Audio Copy 0.9 beta 4 opět na scéně

Žádné komentáře.