Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Pyrrhovo vítězství v kauze Internet Info vs. Prolux?

Zlodějům se v ČR zdá se daří. Prolux stále funguje a kdo zná jejich praktiky, se nestačí divit, že dávno není firma v konkurzu a její šéfové nesedí.
Chtělo by se říci, že bahno a špína českého trhu z realit nemá konce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono je to logicke, staci se podivat, kdo mel po padu opony penize, nebo snad ceka nekdo od agentu STB nejake slusne chovani? A co myslite pan Muhelfait z M$ nejvetsi vohnout vsech vohnoutu, agent STB ... a kdo ho zamestnal M$ ... dalsi vohnout.

Nebo ta praxe, ze neco privatizuji, domluvim se s urdenikem, ze za kazdy den dostanu treba 1/2M odskodne ... pak se pocka, az odskodne bude stejne velke, jako hodnota podniku ci nemovitosti a mam to zdarma ... a stat je jeste rad, ze nemusi nic platit a vyslo to fifty fifty ... no a dany podvodnik pak akorat soupne milionek urednikovy ze sveho.

jestlize zde kradou urednici, soudy jsou uplatne ... tak je videt, ze prolux je mala ryba, jinak by soud vyhrali a musel by to resit az soud v Bruselu ... oni totiz soudci nejsou chraneni a tak kdyz nejdou mafii na ruku, tak maji legalni prostredky, jak je namocit do fingovane kauzy a jiny zkorumpovany kolega tu spinavou praci udela ... kdyz pujde na ruku, ztratny nebude, kdyz nepujde, tak ztratnu bude ... a to je pak jednoducha matematika, kdo u tech soudu zustane, cestny clovek rezignuje ... ja jsem cestny clovek a nehodlam se s tim smirit, na hruby pytel, hruba zaplata, az se bude lincovat, tak se pridam, zde nastanou jednou takove jatka, ze si to nikdo neumi predstavit a ony nastanou jeste za meho zivota ... protoze ceho je moc, toho je prilis.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

JJ Prolux to je banda zloděju nic víc nic mín. Měl jsem tam nějaké impresivní výrazy, ale nechci přetěžovat naše soudy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A já bych dokonce řekl, že společnost Prolux lže jak svině :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

neni svine co by nelhala, proto jsou svine tucny a bohaty

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslíte jako expresivní?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pyrrhovo? Proc? Mi to prislo jako docela uzitecne vitezstvi. A vzhledem k tomu ze soudni vylohy zaplatil Prolux tak to IInfo ani moc neznicilo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

On ten obrat "lze jako svine" byl pro ne vlastne lepsi, protoze svine nelzou.Ted soud jenom potvrdil ze jsou skutecni lhari.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

+1 :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jakto, ze jeste nikdo nema registraci na domenu "http://www.proluxlzejaksvine.cz/" ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A nestacilo by jenom ono slovo zmenit na sv*ne ?

Bylo by to stejne jako s vypipavanim v televizi... :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

LOL!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Cely je to uplne spatne a soudce je nevzdelanec. Vyjadreni "jak svine" oznacuje velikost, miru ci mnozstvi, tedy v tomhle pripade je to uplne normalni synonymum pro "hodne". Podobne treba kdyz mi v restauraci prinesou "porci jak svina", tak to neznamena ze je tucna, nebo spinava a smradlava, ale ze je velka. Pripadne i bez ohledu na velikost to muze znamenat "fakt dobra". Obecne je to takovej univerzalni "zesilovaci" vyraz, at uz v kladnym nebo zapornym smyslu, v zavislosti na pouziti.

Dalsi vec je, jak posuzovat poskozovani dobry povesti. Tedy konkretneji, zda neni potreba prvne zjistit, jestli nejaka dobra povest existuje, aby vubec bylo co poskozovat. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

S tím poškozováním dobrý pověsti jednoznačně souhlas. Zrovna Prolux by si měl na dobrou pověst opatřit alespoň certifikát. A až si ho opatří, hned je potřeba zažalovat za klamání spotřebitelů toho, kdo mu ho vystavil ;-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na teto planete existuji nejake zakony a justice? Nejak sem si nevsiml za kratkou dobu co jsem na teto planete.

Zakony jsou delany kriminalniky pro kriminalniky. Stay jako Cesko je svetovy unikat. Nejvetsi komedie je, ze tyto praktiky jsou ilegalni v EU. Ale nikoho to netrapi co se deje v CR, jakozto clen EU :o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

njn cesko se snazi byt ve vsem prvni, aji v tom nejhorsim bohuzel

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

me spis pripadne, ze jen v tom nejhorsim. pri kazdorocni navsteve cr nevidim zadne zmeny, jen k horsimu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

http://www.root.cz/clanky/komiks-soudni-zakaz/

Nebudeme si vůbec nic nalhávat – svět je prostě hrozný. Lidé se vzájemně nenávidí, všichni vám do očí lžou, každý vztah je plný přetvářky. Prostě hrůza a děs. Člověk si ale říká, jestli neexistuje nějaké snadné řešení celého toho problému. Jestli nestačí jen správně něco pozměnit a svět bude snesitelnější.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vzdy to tak bylo, je a vzdy bude dokud nebudou nejake evolucni tlaky v prirode. perfektni rovnovaha v chaosu prirody.

stavajici stav spolecnosti je jen zaver dalsiho cyklu nez bude Matrix opet resetovan. Nekde uz zacal zacatek noveho systemu.

otazkou jen zbyva jaky bude dalsi system a o kolik se posune spolecnost dale. POsledni zmena systemu trvala 4 roky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.