Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Zdá se vám design Fury X nudný? Upravte si jej k obrazu svému

Amd Radeon R 9 Fury X 01
AMD při návrhu Radeonu Fury X s ohledem na krátké PCB a vodní chlazení volila puristický jednoduchý design. Každý má ale jiný vkus a tak dostávají prostor i ti, kteří by preferovali něco odvážnějšího…

Uživatelé, které nezajímají jen parametry a výkon produktu, ale i jeho podoba, jistě zaujme možnost zákaznické úpravy nového Radeonu. Ta spočívá v možnosti výměny originálního (předního) panelu karty za vlastní. S ohledem na konstrukci je demontáž snadná, stačí křížový šroubovák a povolit čtyři červeně označené šrouby:

Radeon R 9 Fury X Front Plate Removal

AMD upozorňuje, že samotnou výměnou zákazník o záruku nepřichází, ale na jakékoli případné poškození nebo zničení karty způsobené neodbornou montáží se samozřejmě záruka nevztahuje. Namísto originálního panelu si pak uživatel může přišroubovat panel vlastní. Kde jej vezme: na webu AMD je k dispozici ke stažení 3D model panelu, který si každý může přizpůsobit k obrazu svému a následně vyrobit 3D tiskárnou (nebo nechat vyrobit CNC strojem).

Radeon R 9 Fury X Front Plate

Netrvalo dlouho a v diskusi se objevil návrh možné úpravy pro karty společnosti Club 3D s decentním logem „FURY X Club“. 3D model panelu stáhnete zde (přímý link, 300 kB).

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Zdá se vám design Fury X nudný? Upravte si jej k obrazu svému

Pátek, 3 Červenec 2015 - 22:57 | Spirit_pcf | Tento navod sa paci 1 obyvatelovi Ceskej...
Čtvrtek, 2 Červenec 2015 - 13:41 | trodas | Sundat a dát tam 120mm pomalu běžící fan = to by...
Čtvrtek, 2 Červenec 2015 - 10:33 | MACHINA | napadá mě nejlehčí úprava - jen kryt sundat, aby...

Zobrazit diskusi