Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD předvedla Radeon Fury X2 v Los Angeles, je chlazený vzduchem

Quattro - co to je za GPU?

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

To neřeš, důležité je to, že nejvýkonnější grafická karta AMD (o 40 %) byla překonána nejvýkonnější grafickou kartou AMD (o 80 %??).
Dnes skutečně nemá smysl kupovat něco jiného než AMD GPU.
Navíc AMD nemá kam spěchat, je o pár let před konkurencí, nejvýkonnější kartu má už snad 5 let, a to o hrozivých 40 %, vše ostatní je směšné :)
http://goo.gl/fnNke2

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

A nemohlo by tam byt nejake hybridni chlazeni? Vzhledem k tomu, ze officialne nikdo nerekl tak nebo tak a ze neni videt na boky te karty, je trochu predcasne mluvit o vzduchovem chlazeni. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Třeba použili vapor chamber chladič, tak jako u HD 5970, ale kdo ví. Každopádně už se těším, až se objeví nějaké bližší informace.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vapor chamber mely vsechny amd chladice pro highend.. takze je jasny ze i vzduch pro x2 bude s vapor chamber.. hybridni chladic je nesmysl nema to zadny vyhody.. trubky brani proudu vzduchu a lamely s turbinou zas zabiraji misto pro cerpadlo..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

hm, takže to jemně naznačují že nová výroba není stále dohlednou záležitostí. Kdoví jestli stihnou něco do prázdnin - a hlavně aby to nebyl pouze papírový start. Se pak nikdo nemůže divit že prodeje stagnují či rovnou klesají když na trhu není nic nového zajímavého.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

nova vyroba muze klidne bezet, otazka taky je jestli jsou pripravene cipi ve finalni podobe pro vyrobu a sw stranka tedy ovladace ve finalove podobe, to ze firma neco ukaze v chodu na vystave jeste neznamena ze ma finalni otestovane produkty pripravene pro vyrobu

funkcni prototypy jsou ve firmach bezne treba jiz rok pred tim nez se zacnou vyrabet a prodavat, a divak i znalej inzenyrsky v oboru nema sanci poznat zda jde o prototyp ci finalni produkt, protze mu ukazi presne to co chteji ukazat

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

prototypy jsou prd platný dokud není odladěná masová výroba. A přes všechny tiskové zprávy jakže to báječně běží podle plánu svědčí ty odsuny na neurčito o něčem jiném. A díky těmto problémům nevidím ani ceny nových produktů nikterak příznivě.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.