Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k RECENZE: ASUS ROG PUGIO II – bezdrátový myšík i pro leváky

Bezdratova mys sou zbytecne dalsi vlny okolo cloveka, navic nutno to nabijet, kabel je kabel.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jako "dálkáč" k HTPC z gauče proti bezdrátu nic nemám, hádám, že by sis na to zvykl taky, ale kabel je kabel, to je fakt

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Myslíš ty vlny, které kolem tebe stejně lítají ve spektru 0Hz-47GHz? Zvuk je totiž vlněním, stejně jako DV, KV a VKV zařízení (rádio, telefony, dráha, satelit, IZS, ...).

A ke kabelu, unifying funguje skvěle, MS bezdrát fungoval skvěle, A4tech bezdrát nefungoval skvěle. Kabel (USB) funguje vždy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Logitech G305 1099Kc bezdrat
Logitech G403 Hero 1395Kc drat
Logitech G603 Lightspeed 1749Kc bezdrat
Logitech G703 Lightspeed Hero 1965Kc bezdrat

Mam ty prvni dve, za me bomba mysi. Ale proc to sem pod recenzi mysi od Asusu pisu? Prave kvuli zminene cene z CZC. Nez jsem se prokousal na konec clanku, tak jsem si rikal, ze asi super mys od Asusu, ale cena me uzemnila. Proc bych proboha mel neco takoveho kupovat, kdyz muzu mit Logitech a jeste je levnejsi?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám G305, asi půl roku. Mohla by být o něco vyšší, ale až tak to nevadí. Ale hlavně Logitech má fakt vymakanou spotřebu, u G305 zatím nevím, ale u dvou jiných modelů z M- řady tam dodané baterky vydržely snad rok a půl.
Jen je třeba počítat s tím, že M- řada používá USB přijímač Unifying, kdežto G(aming) řada používá Lightspeed s nízkou latencí, a navzájem to samozřejmě není kompatibilní. A bohužel narozdíl od Unifying se zatím Lightspeed přijímač nedá koupit samostatně.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Unifying je super vec od Logitechu. U nikoho ineho som to nenasiel a skoda, ze to Logitech nepodporuje aj u tych najlacnejsich klavesnic/mysi. Druha dobra vec je u niektorych klavesnic/mysi moznost ich pripojit k viacerym zariadeniam. Stlacim tlacidlo a uz pracujem na druhom PC.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Symetrická myš, symetrické tlačítka po obou stranách, možnost drát/bezdrát jako hřeb vyměnitelné mikrospínače. Luxus...

škoda jen že to nemá ještě další dvě tlačítka, takhle jsou dobře použitelné jen dvě, jako levák mám symetrickou Roccat Kova, jedné už se poroučely tlačítka, mám druhou a v šuflíku ještě jednu do foroty. Na téhle myši jsou tlačítka ještě nahoře vedle hlavních, zvykl jsem si že používám ty horní dvě a dvě boční na pravé straně. Na levé straně se ty tlačítka neovládají nejlépe a občas je člověk zmáčkne omylem, takže jsem je musel nechat bez akce (praváci to budou mít samozřejmě obráceně)

Kdyby ta myš měla ty dvě další tlačítka tak pro ni běžím do krámu...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jako chlap s velkým a tvrdým (samozřejmě jak taky jinak ;), říkám :
#JediněMYšák

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za 2800Kč si můžu v pohodě koupit cca 8 a něco kusů vcelku ergonomických Gigabyte M6880X.

Naštěstí nepotřehuji levorukou ani bezdrátovou. A místo výměny tlačítek si raději vezmu zcela novou myš, neoleštěnou, bez opotřebovaného kolečka atd... a hlavně bez těch zkurvených světýlek a bez časovaného kurvítka v podobě lithiové baterie (jako AA, nebo AAA články bych ještě toleroval). Bezdrát je fajn k notebooku na cesty, ale na stálém místě na stole fakt ne.

A ne že bych si ta tlačítka vyměnit nedovedl, měnil jsem mockrát, jen se to fakt nevyplatí.

Mimochodem - fakt nechápu, proč výrobci ergonomických tvarovaných myší nedělají alespoň tu a tam nejaký model čistě levoruký. Vídám jen pravoruké, nebo obojetné. Přehlíd jsem nějakou?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak já už odrovnal několik myší kterých mi pak bylo líto, protože se mi s nimi dobře dělalo. Kupodivu mi ale ani v jedné neodešly mikrospínače... Vždy dodělal lion akumulátor, či dokonce odešlo čidlo snímače.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mikrospínače jsem oddělal na Mad Catz RAT 9, to byla docela vtipná myška. Pak mi u nějakých myší odešla optozávora co čte pohyb kolečka a na mé starší MX Master začalo zlobit brždění kolečka, takže občas nejde roztočit na volnoběh :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky jsem dříve nedal dopustit na tuhle řadu od Gigabyte (ono stejný tvar vyráběly i OEM výrobci), ale pak jsem objevil takovou částečně vertikální (ne zbytečně vysokou a s rozumným sklonem tlačítek) noname čínu za 8 $ a tam mi i otci náramně sedí a hned jsem se taky předzásobil. ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.