Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k RECENZE: BENQ GV1 – bezdrátový LED projektor s Androidem

Vypadá to, že bude veselo :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Máte v tom komentování nějakej bordel - tohle jsem určitě psal pod minulej článek když tam tenhle ještě nebyl...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hm "projektor ale umí upscalovat až na 1920x1080"
Nemělo to být spíše "projektor umí downscalovat až z 1920x1080"?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano, máte pravdu. Upravil jsem to.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pěkně jsem si početl... až ta cena na konci mě zabila, jsem čekal tak 3000 Kč, i tak je to jen další elektroodpad a pesíci v moři polykají plasty ;)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Bych se bál té svítivosti. Když vezmu, co se provozovalo na fakultě, popř. jak svítili ty kancl DLPčka a jakou to má uvedenou svítivost, proti tomuhle "LED zázraku", no nevim no.

Rozlišení pidi projektorů je samozřejmě malé, vzhledem k rozměrům, nicméně myslím, že jsou i zajímavější projektory (na baterie), cenově nevím. Pro mne by to zřejmě nebylo, mobilní projektor bude mít ještě užší spektrum uživatelů, než přenosné audio (do doby, než jsem si v práci "odskočil" na montážní linku mi smysluplný užitek nedocházel).

Jinak pro MnohoPese: pokud by jsi recenzoval i další projektory, tak u DLP projektorů je dobré se zaměřit na rainbow efekt. Na nějakém starém hi-endu prodejci z optomy vyzdvihovali nějaké jejich projektory, které mají rychlejší kolečko (spíš 2× víc zón barev na kolečku), takže údajně rainbow efekt nepostřehne nikdo. Osobně mne to na DLP projektorech dost vytáčelo a je to asi primární důvod, proč bych DLP nechtěl (včetně faktu, že už jsem viděl hodně mrtvých DMD čipů). /end of "rejp"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi bych nechtěl projektůrek za 9K , který bych nemohl plnohodnotně připojit k běžnému video rozhraní ( ....Displayport tunel přes USB-C je snad ještě větší vylomenina než WIDI:((( )
Třída takových "zbytečných "zařízení max do 3000Kč ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.