Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Mikrofon Rode VideoMic Pro Rycote si zamilujete pro jeho univerzálnost

Myslím, že jste tam omylem do pár vět zapomněli vložit odkaz na shop.disk.cz.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak mikrofony od Rode asi nejsou zlé. Sám doma mikrofonů nemám tuny, ale oproti běžně se vyskytujícímu elektretu je to jiná úroveň, což je logické. Sám používám na tlachání Rode M3 (kondenzátor), který má také možnost napájení z 9V baterie místo klasického fantoma po XLR, což je super. V nižších cenových relacích, zdá se, super nákup.

Před tím jsem měl normální dynamiku od "zvučné značky" Stagg, tam mi přišlo že magnet ztratil na síle a mikrofon byl po pár letech silně necitlivý, to se tady snad nestane (dva roky a pořád OK).

Mikrofony se podceňují :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Prosím, jen ne pouze videa :( Poslední dobou se zpravodajské servery transformují do role pseudotelevizí, článků ubývá, videí přibývá. Předaná informační hodnota je obdobná (článek + doplňující video je OK, ale titulek+video osobně hned zavírám), ale informace člověk dostane pomaleji a náročněji (data,výpočetní výkon). Není nic smutnějšího, než na záchodě otevřít v telefonu webovky a nic se nedozvědět, protože FUP. A v práci taky přece nebudu pouštět nahlas video... Aspoň kdyby se daly stáhnout pouze titulky :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ale zas k tomu přibyde aspoň 2*5s reklamy :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hm, možná by nebylo od věci otagovat to jako komerční sdělení...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.