Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k RECENZE – Xiaomi Black Shark cílí na hráče silným výkonem a neotřelým vzhledem

by me zajimalo na co pak cili iphony kdyz jsou znatelne vykonnejsi nez prakticky jakejkoli jinej telefon

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nechapu vyrobce, proc kdyz vydaji mobil za 13/15 000Kc, tak jej musi orezat o veci typu audio jack/pametova karta za par korun v nakladech. Vysledkem je mizerny vyrobek za velke penize.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Na pochopenie staci sedliacky rozum: Predpokladas predat 1 mil telefonov a na kazdom usetris 1 $, teda.zisk = +1 mil $. Zakaznik si zvykne, ked nebude mat na vyber a tych par remcajucich zakaznikov nie je podstatnych.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

no vidis ja zas nechapu na co nekdo potrebuje audio jack, co existujou airpods tak je to zbytecny otvor

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Tak zrovna v pripade airpods se absence toho otvoru znacne prodrazi. Nehlede na dalsi nevyhody, jako treba nutnost hlidat nabijeni dalsiho kramu, vymenu jeho baterek, jejich udrzovani nabitych v pripade delsiho nepouzivani, atd. Jasne, nekomu to muze vyhovovat, ale pro dost lidi je to dalsi komplikace uz tak zoufale pouzitelnosti podobnych radobychytrych telefonu.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Jasne nepohodlna sluchatka s prumernou kvalitou reprodukce a i tak nechapes ? Jsou proste lide co maji radi hudbu ci kvalitni ozvuceni v hrach a pak jsou taci jako neilz bellic kteri to nikdy nepochopi :)

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

vyjadruj se k produktum ktere znas osobne a ne jen z fotek, airpods patri k nejpohodlnejsim a ve sve cenove kategorii k velice dobre hrajicim sluchatku srovnatelne treba s IE8/80 ktere jsem mel pred nima

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jenze jsou to spunty. A ne kazdy je z toho duvodu snese (at uz jsou jakkoliv dobre).

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

airpods jsou pecky a ne spunty, jsou pouze tvarovany tak aby zvuk sel co nejlepe zvukovodem a maj i dalsi otvory aby byl pocit ze sluchatek a jejich zvuku lepsi

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro me osobne je to jedno a totez. AKG Y50 to pohodlnosti nejsou.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

miluju kdyz nekdo srovnava hlavova sluchatka s peckama

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

>co existujou airpods tak je to zbytecny otvor
>miluju kdyz nekdo srovnava hlavova sluchatka s peckama

Takze prave jsi uznal, ze tvoje prvotni tvrzeni bylo nesmysl, ze? :)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

pokud chces hlavove existuji treba beatsy ktere jsou take od applu

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

ty dáváš ale návrhy >>> to mluví samo za sebe předražený projevem nevkusný odpad :) ani na kabel nehrají pořádně v tomhle směru je natře i SONY a to SONY moc nemusím (ale je fakt, že je dražší než ty beasty >> ale hádám že i levnější SONY sluchátka by je natřely - někdy to budu muset vyzkoušet jestli se k nějakým dostanu ..)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

beatsy studio maj v alze v holesovicich, je pravda ze ani me jejich zvuk uplne nesedi, bylo to spis pripomenuti ze existuji i jine bezdratove volky a do budoucna budou bezdratove stejne vsechny

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Průměrný zvuk s použitím průměrných materiálů za nadprůměrnou cenu.

Samozřejmě by bylo nefér srovnávat podstatně dražší AKG K872, ale ve stejné cenové nabídce Beats najdete podstatně kvalitnější sluchátka pro poslech, ale také pro pohodlí a dlouhodobější užívání (materiál). Například u Bose, Sennheiser ...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

teď hned bych ti přítahl tak 5 lidí kteří nejsou s airpods spokojeni nejen kvůlli reprodukci ale i jistému nepohodlí které se stupňuje s dobou úžívání ;) i šuntové SMG sluchátka jsou v pohodlnosti o level jinde protože mají silikonový návlek ;) a když někomu nasadím pořadné pecky nebo klasická sluchátka s velurovými naúšníky za zlomek ceny tak slintají blahem a chválí si zvukový projev i extremní pohodlí ;) (ano airpody jsou slušný produkt ale tvrdit že je to nějaký nejpohodlnější zázrak může jen totální iOVCE :) a kvalita reprodukce taky zaostává )
btw nezapomeň že si píšeš s člověkem co vlastní produkty od applu takže ty tvoje "oslavné" kecy na mne neplatí ;)

zrovna IE8 a IE80 jsou předražené na to co umí (prostě se musí trefit člověku do vkusu ), ale i tak mohu s klidem říci že jsou lepší jak airpody jestli tvrdíš opak tak max. posloucháš skladby s nízkým bit rate potom co jsi strávil celý den u cirkulárky :) (kde se ti lidé berou slepí a hluší nepoznají rozdíl buď v kvalitě zvukového projevu ani rozdíl mezi FHD a 4k nebo u obojího naráz :)) to jsme fakt národ "kriplů" nebo jsem poslední mohykán co má normální zrak i sluch ? :D )

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

budu reagovat jen na ty IE8. ja je kupoval v dobe kdy jejich cena byla 4.6k a to byla top volba

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

FYI. Jen par informaci co v rezenci nezaznely, kdyz jsem se kvuli sve dosluhujici S5ce o tento telefon nedavno zajimal (ja nakonec skoncil u ROG Phone, takze info jen na zaklade jedna pani povidala):

- telefon nema MIUI, v global verzi je to udajne skoro cisty Android (neco jako A1/A2), coz znamena nepritomnost "druheho prostoru" a par dalsich hezkych vlastnosti Xiaomi telefonu
- nikde se nedala sehnat zadna ROM a to ani originalni (situace cca 3 tydny nazpet)
- dnes uz existuje druha (vylepsena) verze - Helo. Bohuzel zatim jen pro Cinu (takze u nas pripadne bez potrebneho "vesnickeho" LTE). Samotny Black Shark byl uz zacatkem roku.
- jestli jsem to pochopil spravne, tak Black Shark je vlastne jen preprodej by Xiaomi, neni to jejich produkt, tudiz se ani neda cekat jejich level podpory (je to vyrabeno dcerinkou nebo co)
- minimalne v Brne nesel telefon nikde osobne vyzkouset (leda "zapujcka na 14 dni" z Alzy)
- z recenzi si nejsem jist kvalitou GPS a hlavne kvalitou/silou prijmu LTE
- WiFi je taktez pry nic moc (viz recenze non global verze na https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Black-Shark-Smartphone-Review.31728...)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jako vývojář mobilních her bych rád dal Kjutlovi pár pořádnejch facek za ty dementní kecy

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Čakal by som, že v speckle na prvej strane bude napísané aké cpu jadra ma telefón.

OK, soc je snapdragon 845, pomerne známy. Ale keď je spomínaný už počet jadier a ešte aj ich freq, tak by bolo dobre uviesť o aké jadra ide. Rozdiel medzi arm A5x a A7x radou je veľký a zaujímavejší ako freq.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nechápu recenzi rok starého telefonu. Ten aktuální má 10GB RAM a dva ovladače, na každé straně jeden.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Viz muj comment vyse. Black Shark (prvni verze) se zacal prodavat ve svete pred ~mesicem. Viz treba https://twitter.com/blckshrk_global
Helo verze je zatim jen pro Cinu a co jsem zjistoval, tak i tam to neni moc sehnatelne.

Jinak ano - me tohle taky stvalo, kdyz jsem to resil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já ho řešil v březnu, kdy ho k nám začali dovážet a pak v červnu, když začali v Číně prodávat novou verzi. Možná je problém, že ta nová verze docela brutálně připomíná Switch, takže nevím, jestli ho vůbec budou někam vyvážet.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.