Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Fantastická cesta do Sony A7r: 36Mpix full-frame rozebrán

Nebylo by tam víc fotek ve větším rozlišení těch desek plošných spojů? Nebo aspoň ten detailnější pohled na modrou PCB kdyby se mohl objevit v galerii. Díky.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

O fotky bude potreba napsat autorovi puvodniho clanku na LensRentals.

Fotek tam ma mnohem vic, ale pouze v tomhle rozliseni.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

LensRentals se živí pronájmem fototechniky. Opravy si z velké části dělají sami, protože v tomhle objemu se jim to vyplatí, ale určitě se tím neživí, ani to nenabízejí jako službu zákazníkům, je to jen pro interní potřeby a zajištění dobré kvality. Teda zejména pro tu kvalitu, protože oficiální servisní střediska nemají zrovna dobrou pověst, viz například tento post: http://www.lensrentals.com/blog/2013/11/inspecting-an-in-spec-lens

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dnes je obecně problém sehnat seriózního a poctivého řemeslníka, který by dal do své práce kus srdce, udělal ji pořádně a neodflákl ji. Jednou jsem měl závadu na vypínači stabilizace na foťáku GX-20 - v zahraničí v hotelu při vyndávání z trezoru jsem zachytil páčkou o okraj dveří a pak se i při jemném dotyku stabilizace vypínala. Selským rozumem jsem usoudil, že je někde závada na kontaktu, a tuto předběžnou diagnózu jsem sdělil nejmenovanému autorizovanému servisu v Brně, načež jsem byl zahrnut snůškou blábolů, jak rozsáhlá diagnostika všeho možného se musí udělat a při odhnadu ceny opravy se mi protočily panenky. Jelikož byl foťák po záruce, vzal jsem šroubovák, foťák otevřel a na snadno dostupném přepínači plochým šroubovákem napružil kontakty a závada byla vyřešena za 5 minut čistého času.... ;)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Čím fotí Sedmá z devíti ?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Na rozdíl od některých jiných Borgů nemá robotické oko a pod přiléhavou uniformou neukryje ani malý kompakt. Vychází mi z toho, že musí mít fotografickou RAM... :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.