Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung šlápne na plyn, zdvojnásobí prodeje tabletů

Kdyz udelaji 7" (nejlip 8", v nejhorsim 10") x86 tabletu s W8, GPS, nejlip i 3G a klasickyma konektorama do 10k .... tak maji dalsiho zakaznika.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

jj, tak něco takového bych si taky přál. Mě by zase vyhovoval s velikostí cca 5" ( jako SG Note I) to je ještě přijatelná "kapsoidní" velikost. Hlavně se stylusem - pohodlné ovládání. Doma to píchnout do "dokiny" a hned mám k dispozici 24" monitor, klávesnici i myš. Mimo (servisní činnost) kompatibilita s W7, W8). Samozřejmě, že na 3D CAD a hry by to asi nebylo, ale ke komunikaci a "konzumaci" obsahu by to vyhovovalo. Hlavně by byla zajištěna datová kompatibilita mezi soubory a aplikacemi Desktop-Tablet-Mobil. Prostě sjednotit platformu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je to smutné, ale ještě před pár lety tohle vyráběl (oqo). Faktem je, že sám Mrkvosoft se naprosto nepochopitelně na UMPC platformu vykašlal na úkor připitomnělých levných šuntů (RT). Je až úsměvné, že dříve tyhle zařízení vyrobit šlo v daleko rozmanitější škále a dneska je to samej placatej ušmudlanej android co vypadá jako ipad :(

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Také jsem toto sledoval. OQO 01+ se později dalo sehnat za celkem přijatelnou cenu, ale výkonově nic moc. Nulajednička dokonce "hrála" i v MI I a v SG Atlantis :§) .
OQO 02 tam to s výkonem bylo lepší, ale ta cena :§( . Potom je zde takový kompromis MAGIC W3 http://advancetc.com/index.php . Jsem zvědavý na APU Temash od AMD. S tím by něco podobného asi šlo udělat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Samsung zrychlí prodej svých tabletů, když použije tuto reklamu (ponechávám si autorské právo na toto slovní spojení): Naše tablety jsou tak dokonalé, že i Apple nám je zakázal prodávat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Samsung zaradi levne modely, jako u mobilmich telefonu, a kusovy narust je zarucen. Zajimal by mne spise odhad rustu v hodnote, pripadne vyhled prumerne prodejni ceny.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.