Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Sdílení hudby z iPodu

Simeda logo

Firma Simeda je autorem programu Pocketster. Jde o jakýsi malý webserver pro Pocket PC. Jeho verze Pocketster Pro nyní obsahuje iPod modul, pomocí kterého uděláte ve spolupráci s PDA z iPodu bezdrátový jukebox. Potřebujete k tomu jen USB+FireWire kabel k vašemu přehrávači a USB host kabel k PDA. Pak už stačí jen propojit, správně nastavit a můžete svou hudbu v kapse bezdrátově sdílet s ostatními v okolí. Stahovat ji pak můžete nejen do svých přenosných kapesních počítačů, ale také do běžných PC, které mají kompatibilní bezdrátové připojení k síti.


Bližší informace včetně podrobného návodu naleznete na příslušné stránce firmy Simeda. Zbývá jen dodat, že Pocketster Pro je kompatibilní se zařízeními Windows Mobile 2003 (neběží např. s Pocket PC 2002) a stojí 14,95 € (cca. 470 Kč).

Zdroje: 

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Sdílení hudby z iPodu

Žádné komentáře.