Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Servery PowerEdge slaví 20 let na trhu. Soutěžte o jeden z nich

Na oslavu významného výročí serverů Dell PowerEdge hledá společnost nejstarší funkční PowerEdge server v České republice. Firmu s nejstarším funkčním serverem obdaruje novým Dell PowerEdge T20 výměnou za starý výherní.

Úspěšná rodina serverů Dell PowerEdge letos slaví 20 let od uvedení prvního modelu na trh. Zatímco v roce 1995 generovala divize serverů pouze 5 % příjmů celého Dellu, dnes se Dell stabilně drží pozici dvojky na trhu s x86 servery. Úspěšné serverové portfolio Dellu nyní roste až dvakrát rychleji než je obecné tempo celého trhu se servery. 

Michael Dell a členové týmu v původní továrně s prvním PowerEdge serverem

O jeden z PowerEdge serverů s námi a Dellem teď můžete soutěžit. Malý věžový server Dell PowerEdge T20 nabízí supervýkonný čtyřjádrový procesor Intel Xeon Quad Core E3-1225 v3, 8 GB operační paměti, 2 1terabajtové SATA disky a tříletou záruku next business day. Umožňuje konsolidaci dat a multimediálních souborů, zrychluje aplikace a práci s médii. Podrobnější informace o Dell PowerEdge T20 naleznete na stránkách Dellu.

Chci soutěžit! (Klikněte zde!)

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi