Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Soutěžte s námi o produkty společnosti Transcend

transcend_logo_soutez
Ve spolupráci se známým výrobcem pamětí a počítačového příslušenství, společností Transcend, vám přinášíme soutěž o hodnotné ceny. Ve hře je kvalitní MP3 přehrávač, rychlá paměťová karta a flash disk s vysokou kapacitou.

Od pondělí 15.10. do neděle 21.10. se můžete zúčastnit soutěže o ceny společnosti Transcend. Stačí odpovědět pár jednoduchých otázek a mít štěstí při závěrečném slosování. A kde najdete odpovědi na otázky? Stačí si přečíst přiloženou zprávu společnosti, nebo použít vyhledávač.

transcend_soutez_mp3transcend_soutez_msdtranscend_soutez_flash

Ceny:

  1. cena - Stylový 8GB MP3 přehrávač
  2. cena - Rychlá 32GB UHS-I paměťová karta
  3. cena - Vysokokapacitní 32GB USB Flash Disk

Otázky a detailní popis cen naleznete na stránce soutěže: https://diit.cz/souteze/soutez-o-produkty-spolecnosti-transcend.


Společnost Transcend si pro Vás připravila s produktem SSD320 soutěž o hodnotné ceny. Společnost TRANSCEND je ve světě známá jako výrobce pamětí a počítačového příslušenství. Společnost, založena v roce 1988, nabízí kompletní řadu paměťových modulů, USB pamětí, mobilní pevné disky, SSD disky, MP3 přehrávače, paměťové karty, čtečky karet a multimediální výrobky. A právě o některé z těchto báječných produktů máte nyní možnost soutěžit, přitom stačí odpovědět na pár jednoduchých otázek a splnit podmínky soutěže. Pokud Vás zajímá jaké další novinky a soutěže si pro Vás budeme připravovat, pak se staňte našim fanouškem na Facebooku.

Transcend SSD320 - Vysoký výkon za rozumnou cenu

Nudí Vás již zdlouhavé nabíhaní systému a hledáte řešení jak zrychlit počítač za rozumnou cenu a mít stále dost místa na data? Pak je pro Vás disk Transcend SSD320 to pravé řešení. S rozhraním SATA III 6GB/s je SSD320 ideální pro ty uživatele, kteří vyhledávají vysoký výkon za rozumnou cenu.

Nový model SSD disků TRANSCEND je založen na kontroléru druhé generace SandForce SF-2281 a zajišťuje čtení/zápis dat s rychlostí až 560MB/530MB za sekundu. Koeficient IOPS (počet výstupních/vstupních operací za sekundu na vzorku 4kb) na úrovni 87000 umožňuje podstatně zlepšit výkon počítače za rozumné peníze.

transcend_SSD320

Ani ultrabook není, pro tento disk SSD320 od společnosti Transcend, žádný problém a to díky 7mm provedení. S Transcend SSD320 se nemusíte bát o svá data, využívá totiž jedinečný systém sledování a předcházení poškození paměti S.M.A.R.T. a bezpečnost dat uložených na disku zaručuje systém korekce chyb ECC.

Model Transcend SSD320 je nabízen ve třech provedeních a to s kapacitou 64 GB, 128 GB a nebo pro náročné i s kapacitou 256 GB.

Model SSD320
Rozhraní SATA III 6GB/s
Typ paměti MLC NAND Flash
Kapacita 64GB, 128GB, 256GB 
Rozměry (d. x š. x v.) 99.8mm × 69.8mm × 7mm
Hmotnost 52 g

 

Tagy: