Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Viacom uspěl v odvolání proti YouTube, „bezpečný přístav“ v ohrožení

"...což má údajně Viacom poškozovat a tak se domáhá odškodného..." to by mě zajímalo, jak prokáží, že je to poškozuje - podle mého názoru jim to spíš pomáhá.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak, Viacom by spíš měl platit Googlu, vlastníkovy Youtube za to, jakou má u nich reklamu. Za reklamu snad platí zadavatel nebo snad zde platí, že reklamní společnost musí platit zadavateli za to, že smí jeho reklamu vyvěsit?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Moc divne argumenty. Pokud nikdo nekrici zlodej chytte ho tak ho nikdo ani nebude chytat. Takze youtube si mohl klidne myslet (pokud to vedel, ze tam tyto videa jsou), ze jejich "vlastnik" proti tomu nic nema a naopak si dela reklamu zadarmo. Jsem na 100% presvedcen, ze pokud by tyto videa youtube smazal tak by je Viacom okamzite napadl za to, ze smazal jejich videa na ktere ma prava. Podle mne je Viacom podrazacka firma ktera si evidentne zaslouzi skrachovat.

To uz se tesim na to az dostanu darek od znameho a hned budu muset zistovat po vsech policejnich stanicich jestli to nahodou neni nahlasene jako kradnute ...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

„rozumný soudce by měl dojít k závěru, že YouTube věděl nebo měl povědomí o konkrétním protiprávním jednáním na svém webu“ ... jsem zvědavý jak tohle budou dokazovat. Kouzelně gumové je ono povědomí. Co to jako v právním řádu je?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Ať Google koupí i Viacom a má pokoj :D

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Mno a co by s takovýma zmetkama dělal? :D

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Presne to chteji!

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Dnes ma prekvapilo že už aj samotný Google robí cenzúru. A to som nehľadal žiadny nelegálny obsah alebo porno :(
"Ako reakciu na stažnosť, na základe Digital Millennium Copyright Act (zákona o kopírovacích právach v digitálnom tisícročí) bolo vynechaných 6 výsledkov z tejto stránky. Ak chcete, môžete si na ChillingEffects.org prečítať sťažnosť DMCA ktorá spôsobila odstránenie týchto stránok.L"

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

No, to se děje ale už hodně dlouho, několik let, tuším.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Je zaujímavé že zábavný priemysel tak urputne bojuje proti tomu aby sa na YouTube neobjavila ani jedna sekunda z ich vzácnych výtvorov. Pritom im absolútne nevadí že na komerčných TV sa ich veľdiela dehonestujú neustálim prerušovaním idiotskou reklamou a v poslednom čase už aj reklamou premietanou priamo do filmu.

Napríklad nedávno bola rozprávka Doba ľadová v priamom prenose "okorenená" veľkou titulkov o havárii dvoch vlakov kdesi v Číne kde sú desiatky mŕtvych tiel porozhadzované po okolí. Toto už je fakt demencia.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ale prece to, ze se na youtube objevi bez reklamy, je PRAVE to co jim vadi! Vzdyt pak hrozi, ze uzivatele napadne, ze by se treba mohl podivat na film i bez nutnosti koukat na stupidni reklamu! Proc myslis, ze jsou reklamy i na DVD?

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.