Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Šprcky aneb Ta nejlepší perlička z nákupního oddělení

diit.cz logo na CD-R serveru 1. dubna 2009
S laskavým svolením Gentlemana a autorky vám přetiskujeme tak trochu neuvěřitelný článeček, který se objevil v Gentlemanově deníčku. Velmi děkujeme.

Je (doufám) již všeobecně známo, ve firmě LG.Philips Displays se vyrábějí obrazovky a pak se jako komponent odvážejí mně neznámo kam.

Jak jsem zjistila při vyprávění události, jak vypadá obrazovka - rozumějme skleněná baňka - je taktéž všeobecně známo, tedy popis vynechávám, kdo neví, ten se dopátrá. Nicméně každá skleněná baňková obrazovka je zakončena asi 30 cm dlouhým skleněným krkem s průměrem asi 3 nebo 4 cm. A protože je výroba v plenkách, bylo třeba řešiti problém, čím tento uzavřít, aby se do něj neprášilo, aby do něj nic nespadlo a naopak z nich nic nevypadlo. Řešením problému se kromě výroby zabýval také nákup, konkrétněji já, neb jsem se k tomu dostala jako slepá k houslím.

Takže jsem se domluvila s jednou firmou, že přijede pan obchodní zástupce (dlouhoměsíční dodavatel a zásobitel vším do laboratoří) a že vyzkoušíme nějaké ty špunty/zátky. Tak pán přijel ještě s kolegou, šli jsme do výroby a tam po nasazení špuntu zjistily, že vypadává, protože obrazovky jsou obráceny krkem dolů. Tak jdeme zpátky do kanclíku, pánové přemýšlejí, přemýšlejí a pak se shodnou, že jediné, co se pro nás hodí, jsou kondomy. Paní z výroby souhlasí, prý Eindhovenu je taky používají, ale prý musí být bez lubrikantu, aby nezklouzávaly.

Obchodní zástupcové souhlasí, slibují zajistit vzorky, tyto poslat a pak že se dohodneme. Tak mám radost, že to tak dobře jde. Druhý den volá jeden z pánů. Tak slečno, já jsem se ptal, kde se dalo, hledal jsem pro Vás to nejvhodnější, ale obávám se, že v současné době nás tento průmysl žádnými prezervativy bez lubrikantu nezásobuje. Hm, tak to jste mě moc nepotěšil, odpovídám poněkud zklamaně. Ale nebojte, já jsem hledal dál a našel jsem pro vás něco lepšího. Dámskou vaginální ochranu, ta je bez olejíčku, tak já Vám po kolegovi pošlu vzorky.

A opravdu, přišel zcela jiný kolega (se slovy, je to pěkná paní, to sem budu chodit častěji), předal papírový pytlík a odešel. S pytlíkem jsem zašla do výroby, ochranu jsme nasadily na krk, sedla tam jako dělaná a bylo to.

V současné době tedy za dvě koruny kus objednává LG.Philips jeden tisíc kusů dámské vaginální ochrany bez lubrikantu pod krycím názvem gumové návleky na baňky.

I to je moje práce :-).

Peťulka, pe-tul-ka@seznam.cz

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Šprcky aneb Ta nejlepší perlička z nákupního oddělení

Žádné komentáře.