Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Podíl iPadů klesá, vytěsňují je tablety s Androidem

No já nevím jestli tohle je až tak důležité. Co je na téhle ekonomické matematice důležité je, jestli Apple prodeje rostou nebo klesají. Ostatní je jen přeměřovaní pindíků. Vzhledem k tomu, že začínal v podstatě sám s touto novou koncepcí konzumátek obsahu a otevřel vrata novému byznysu a do toho vlaku nastupuje více a více výrobců, je jaksi na snadě, že poměr toho prvního na trhu se bude jaksi logicky snižovat.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak, pocet predanych ipadov sa oproti minulemu roku skoro zdvojnasobil. Ak by si apple chcel honit ego pie chartami, predava ipady za polovicu, tym by bol vsak hov... ziskovy. Co je pren teda lepsie?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mam sice mobil s Androidom (Xperia S) a som s nim spokony, mal som pred tym aj WP7 a iOS, ale tablet by som kupoval asi len Apple iPad.

Mam aj robotny Android 4.0 tablet a teda je to bieda oproti iPadu. Reakcie, zly pomer stran, neoptimalizovany SW na tablety, atd atd...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Nexus 7 žádným z uvedených problémů netrpí a poměr stran je takový, aby se to snadno drželo v jedné ruce. Verze 32GB s 3G stojí 8 tisíc, srovnatelný iPad mini stojí 14. Jestli to někomu za to stojí, jeho boj.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

iPad mini je vedle Nexus 7 jenom odpadek, without doubt ;-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.