Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Total Commander 6.01

Skoda, ze nema zajem udelat i verzi pod Linux.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Evzen
 
Nic proti FARu,  NC a treba i m602
Ale prosim co je ve FARu tak prevratneho a uzasneho. Napis par veci , protoze jsem po zbeznem nahlednuti nic nenasel  

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Slava, konecne taby i v TCMD!!!!!!!! Velice navykove

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Evžene, když tak FAR vychvaluješ, dej sem link, ať se na to můžu kouknout. DÍKY!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jenom drobnost
Ctrl+D (adresářový menu) měla už 5.5
(nevím jak starší verze - já to začal používat až v 5.5 :)
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mate uz nekdo crack?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Evžen Ty se se svojím FARem vracej odkud chceš, a nás ostatní nech používat to co se nám líbí a co sami uznáme za vhodné. Lama jsi zřejmě ty, protože znáš jen svůj FAR a napadáš cokoliv čemu sám nerozumíš. Líbí se ti FAR? Dobrá, a co má být? Napadá tě snad někdo za to co se ti zamlouvá? Nenapadá, tak se nes*r do lidí kterejm se líbí něco jiného. A jestli tě tlačej pubertální pupínky na čele za to my nemůžem, ale jednou snad taky dospěješ a pochopíš, že každej má právo svobodného výběru.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to CrackBoy:
jestli si použil na šesktu crack "Total_Commander_Universal_Crack_All_Versions_v3[1].51_-_v5.50_-_v6.0" tak funguje i pro 6.01. Sorry, žádnej warez já vím. Když to někdo smázne tak mi to fakt nevadí ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No aspon ze je pro PocketPC ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pane jo, nez jsem to alespon prolistoval do konce, trvalo mi to 2 minuty!!!!!!!
 
Hezky seznam, tesim se,az to doma nainstaluju!!
 
Lord
www.beinspired.cz

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Další posun tohoto skvělého programu k jeětě skvělejšímu ... bohužel mám malý problém a to ten, že mi přestalo fungovat FTP .... v 5.51 to jede a v 6.0 se nesnaží ani připojit .... uvidíme ... v každém případě skvělá záležitost ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jezisikriste, co maju vsetci proti GUI Total Commander-u? TotalCMD je pre skusenych uzivatelov, ktory si vedia vzhlad programu dobre prisposobit, a nie pre lamerov co nainstaluju software bez toho aby vobec nakukli do options,a rovno povedali "FAR je FAR"... (bez urazky)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak tu modrou barvu si tam das do pozadi taky a necpi nam FAR kdyz mysi z toho okna neprenus ani soubor mimo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

TotalCMD v kombinaci s UltraEdit je neprekonatelny. Dohromady maji celkem asi 3MB a umi uplene vse, co potrebuje clovek k zivotu s PC :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kdo poradi jak udelat zalozku (ctrl+t) pro ruzny ftp ale tak aby se to pri jeji aktivaci neptalo na heslo

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já myslím, že tady trochu neoprávněně (na CDR serveru) opomíjíte skvělý File Manager české provenience Servant Salamander od firmy Altap. Pravda neumí ještě pracovat s FTP, ale na této funkci se mohutně pracuje. Sám jsem si ho oblíbil hlavně kvůli podpoře prohlížení spousty formátů souborů, v posledních betaverzích dokonce i formátů .doc a .xls, které jsem do té doby prohlížel pouze Wordem nebo Excelem, příp. prohlížeči přímo od MS (které jsou ovšem pěkně nenažrané na systémové prostředky). Neříkám, že je lepší než Total Commander (natolik dobře ho zas neznám), ale prostě by stál za zmínku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já nechci rejpat, ale proč nejste trochu víc aktuálnější? Napsat článek o tom, že vyšel novej TC až v pátek?!? Já používám TC 6.01 už od středy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jasne, modrej FAR pod dosovym woknem, tomu rikam luxus... Vratte se s nim treba do hrobu... :-P

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

super! uz sa tesim! Total Commader je u mna najpouzivanejsi program hned po operacnom systeme :))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jen ten vzhled :-(
FAR je FAR...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Azazel: Však ano, já vím (to adresářový menu i zobrazení historie aktivně používám), navíc jsou jen ty ikony. Já jsem jen přidal do závorek ty klávesové zkratky, aby lidé znalí tohoto programu věděli, o čem to mluvím :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A co to přeložit?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tato diskuze je nyní společná i pro článek Total Commander 6.01.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To me fascinuje, jak militantni lamici vyskakujou jako certi z krabicky, kdyz jim nekdo rekne pravdu, ze TC stoji za prd...
Panove (a damy), odtam, kam vy s TC jdete, se my s FARem uz davno vracime!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

f4r suckzzz:
Zda se, ze jsi dalsi lama, ktera netusi, ze FAR _NENI_ dosova aplikace, ale plnohodnotna Win32 konzolova aplikace... Ale to bys musel tusit rozdil mezi dosovym oknem a oknem 32bitove konzoly, ze...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

romano:
Nedalo by ti tolik prace najit si pomoci Google http://www.farmanager.com...
goodji:
Kolik ti je, ze si troufas rikat 36-letemu cloveku neco o pubertalnich pupincich (kterych mozna mas sam vic nez dost)? Problem vetsiny Windows-/TotalCommanderistu totiz tkvi v tom, ze NIC JINEHO NIKDY NEVIDELI (podobne jako nevideli nikdy nic jineho nez Windows) a tak maji pocit, ze to je to nejlepsi, co existuje. Jenze pravda je nekde jinde... ale to si odmitaji priznat. Ze WC/TC neznam je blbost, protoze to nekdo s podobnym problemem prosadil jako firemni standard, takze tech chudaku s TC kolem sebe vidim vic nez dost... nicmene ja si dal pouzivam svuj poctive registrovany FAR... (BTW, kolik z vas ma WC/TC _skutecne_ zaplaceny a registrovany?!)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Rosi: No, my pomíjíme i poměrně dost jiných věcí, bohužel nejsou kapacity na sledování všeho zajímavého a hlavně pak o napsání. Ale snad se to časem zlepší, možná by bylo vhodné ho přidat do Files (mám dojem, že jsem ho tam nikdy nezahlíd). Rozhodně dík za tip, i když o Servantovi samozřejmě z dřívějška vím.
Evžen: Hmm, no, já jsem dříve například zkoušel FAR, TC, SS a ZTree a vybral jsem si z nich TC, nejvíce mi vyhovoval (i když na základě toho, že v DOSu mi byl nejbližší XTree, tak by se logická jevila volba ZTree). Uznávám, že FAR má vychytávky, které mi v TC schází, ale ono je to i naopak, TC má některé věci, které se ve FARovi nedají najít. Škoda, že z nich nejde udělat syntéza...
BTW, nicméně já nechápu, proč ty jsi tak nekompromisní a nemůžeš pochopit, že všichni nejsou jako ty, takže prostě jim vyhovuje něco jiného. A stejně nechápu, proč musíš urážet lidi, kteří TC používají (a třeba jsou s ním spokojeni). 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

asi velmi zkuseny uzivatel Dominik:
Me je jedno jestli ze si myslis, ze jsem lamer, co nic neumi nastavit. K urazeni bys musel pouzit mnohem surovejsi vyraz. Treba george bush :-))).
Lid versus Evzen Flint: Vase hadka ma smysl asi jako se dohadovat, kdo ho ma vetsiho. At si kazdej pouziva to co nejvic vyhovuje. Vetsina lidi zustane u WC/TC nebo salamandra a v dosu s M602 (protoze je primo bez nastavovani cesky). Kdo chce, pouziva FAR, krerymu sice chyby neco z TC, ale zase neco pridava a treba zrovna me se v nem dela lip. Je pro me prehlednejsi a tim rychlejsi a to je pro me dulezitejsi. Stejne tak jsem v dosu pouzival Volkova, i kdyz Dos Navigator toho umel vic.
Ja jsem rad, ze mam volbu a nemusim z narizeni pouzivat jeden jediny program, to by pak byl Total Comunismus. Stejne tak si muzu pouslouchat svoji hudbu a ignorovat proud danej radiem...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.