Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Čím více Ubisoft fláká portaci PC her, tím více jich prodá

To bohužiaľ len dokazuje, že hráčom možno na hlavu kálať a od zadu zneucťovať a oni aj tak s radosťou opäť zaplatia.

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

přesně, Apple přístup je úspěšný pro hromadu tupých mas, zejména v USA, těm se velmi snadno vládne:
"1 in 4 Americans Apparently Unaware the Earth Orbits the Sun"

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Zeptej se na to same u nas a mozna ten vysledek bude jeste horsi :-)

Kdyz ti na otazku "dve mesta u Prahy" dokae Cech odpovedet "Brno a Krkonose"".

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Z galatickeho hladiska z Brna do Prahy docela blizko :)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

těžko, vymýšlíš si naprostý nesmysly ;)
tam je 15 % lidí na potravinových lístcích, bych se nedivil, kdyby tam vypukla brzy občanská válka, až se proflákne, jak je USA vláda ještě 1000x horší než Apple

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pripadne se zeptej americana na Cechy. "Lazenska vesnice kousek za Prahou" ... Karlovy Vary.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

"Věřím jen té statistice, kterou si sám zfalšuju."
- predpokladam, ze informace o zvyseni prodeju her Ubisoftu pochazi primo od nej? - V clanku jsem si nikde nevsiml, kde se vzalo, ze najednou tahle povedena firma prodava vic... Takze naprosto neverohodna informace...
Navic jakasi souhrnna informace "tolik a tolik procent" bez skutecnych cisel, bez toho, ze by z nich vyplyvalo, jak nebo jestli zapocitaji elektronicky prodej, pripadne za ktere obdobi ho zapocitavaji a za ktere ne (zname praktiky pripocitam jen to, co se mi hodi a jak se mi to hodi)

Nevylucuju, ze par lidi se timhle o nejake hre vubec dozvedelo a tak si ji koupilo, mozna se dokonce nasli jedinci, co si "slavny" AC: Unity koupili cilene po "reklame" v predstave, ze kupuji hru, ktera je postavane na neeuklidovske geometrii a nenewtonovskem pojeti interakci objektu...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

"I only believe in statistics that I doctored myself."
This slanderous remark was attributed to Churchill, possibly by Nazi propaganda minister Joseph Goebbels to depict him as a liar. In German: »Ich glaube nur der Statistik, die ich selbst gefälscht habe«
[zdroj: https://en.wikiquote.org/wiki/Winston_Churchill]

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Ty zvysena procenta jsou zpusobena tim ze v danem obdobi prakticky nic noveho nevyslo. Obecne se konzolove hry podavaji masivne prvni mesic (v te dobe pc prodeje nemuzou konkurovat), ale pak rychle jdou k nule. PC prodeje jsou sice po vydani mensi, ale tolik neklesaji a i par let po vydani maji celkem stabilni prodeje (nakonec prekonaji konzolove cisla). To potvrdil i ubisoft, ze ty pc prodeje jsou zpusobene starsimi hrami.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

pravda. U konzolových her se totiž po nějaké době naplní trh tzv. "bazarovými" hrami a spousta hráčů přece nebudou kupovat "nové" předražené tituly a raději šáhnou po hraném titulu za rozumnou cenu.

Ono je komické jak i několik let po vydání konzolové hry její cena většinou neklesne pod 500kč (bohužel cena se drží nahoře, protože M$ a Sony si u hry drží svoji přirážku)

Navíc tyhle % statistiky od Ubisoftu nic reálného neříkají, protože u nich nejsou konkrétní čísla tržeb atd. (PC hry jsou brzo ve zlevněných edicích narozdíl od předražených konzolovek)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

To je duvod proc si nekuju hry v predprodeji, Ubisoft, EA przni hru po hre. Vydavaji nedodelane hnusy ktere lidi zaplati. Jejich praktiky jsou na zbliti, kde jsou ty doby kdy jsem si koupil hru a byla normalne hratelna? Jak uz SP tak i MP. FarCry 4 jsem si chtel koupit ale po precteni nekolika recenzi jsem to zavrhl to same novy Batman, to kdyz jsem videl a cetl tak jsem to odstranil ze seznamu her, ktere chci. Delaji si z nas jen srandu, jsme pro ne jen dojne kravy.

A ty locky na FPS a zamerne snizovani grafiky kvuli konzolim je taky na zbliti.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Ja by som to prisudil inemu fenomenu. Ubisoft sice zverejnil percenta predajov, no zverejnil aj trzby? A tu bude zadrhel. Cim je hra horsia, tym skor ide na vypredaj. Nieje problem zohnat Watch Dogs od resellerov pod 2 eura (nekupil som ho len preto, ze nemam 8gb ram :(( ) , teraz je na nuuveme AC III za 3,xx eura, 1ka,2ka ci Brotherhood sa mi zda, ze este za menej. FC 4 rebola zla hra, no recyklat 3ky a taktiez jej cena klesala. Ubisoft proste pusta ceny nizsie ako kedykolvek doteraz, ked najst AC 1ku (bohuzial Tages :((( ) pod 5 eur bol este pred rokom a pol pruser, posledny rok ide za 2,49 a menej.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mas pravdu, jsem se dival na g2a a WatchDogs jsem tam videl kolem $1.75, pokud teda pocitaji toto tak samozrejme ze se jim zvysil prodej. A co to znamena? Jen to ze Ubisoft dela recyklaty! 95% her co mam jsou jen z vyprodeje, proc platit za hru silene penize kdyz za to cenu nestoji.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mam steam v hodnote cez 800 eur a nedal som za to ani stovku, mozno ani 70... :D
Dalsia vec je ta, ze tusim Uplay keys niesu region restricted cize viva la Russia :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

tak to klobouk dolu :-) za ten steam :-)
a o tom Uplay, ten region restricted jsem myslel ze tam je... to uuuplne meni situaci :-D diiiky za info ;-)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Nieze zacnes hned nakupovat, niesom si tym totally sure :D Need some research :D
Edit: Okej, pomylil som sa. Bol to Origin. Chalani na reddite bezne cez proxy nakupuju napr. v Mexiku, Titanfall deluxe ich vyslo na nejakych 5e tam. Len pozor na jazyk, aby si to nemusel hrat po spanielsky. Zatial je to bezna prax a na Origine sa nikto nevzrusuje.
Btw: http://www.nuuvem.com/promo/winter-marathon a bolo toho daleko viac, len dnes to konci a encore asi nebude :(
K steamu: http://tinypic.com/r/k0hx6e/8 ... To keby mi ukradli, asi aj na basu by to bolo :D Druha vec je ta, ze historically lowest absolutne nezohladnuje bundley. Najdrahsia hra, ktoru som v zivote kupil bola BL2 GOTY a aj ta ma s BL1 Goty vysla dokopy pod 10e :D

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

jasne ze si to projdu co a jak :-) ale jinak ten tvuj ucet jako klobou dolu :-D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jak už bylo řečeno výše, přikláním se také k tomu, že data jsou pravděpodobně "upravena" k obrazu svému. Nikde už není deklarováno, kolik her bylo tzv. bundlováno ke grafikám, tudíž by si ji zákazník jinak vůbec nekoupil. Kdoví, kolik jich bylo vráceno a už vůbec bych se nedivil tomu, kdyby firma sama odkupovala své produkty, aby mohla manipulovat s čísly o jejich prodeji. Tak jak se to např. dělá běžně v automobilovém průmyslu. Firmy samy sobě prodávají vozy, přeregistrovávají se do několika zemí a sčítají se prodeje. Nakonec jsou vozy prodány v akci "limitovaná série". Současný byznys i v ostatních odvětvích se dostává do stadia, kdy manipulace, podvod a šizení zákazníka se stává standardním prostředkem k dosažení růstu a pokroku (používání nekvalitních NAND flash - Kingston, přeznačování CPU Atom na Celerony a Pentia - Intel, rozpadající se dálniční mosty těsně po záruce, vozovka rovná jak vlnitý plech, ještě nezkolaudovaný tunel do kterého valí voda). Co bude následovat? Kam to až dojde...?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To je jednoduché, kupovat kvalitní tituly (Zaklínač, Elite, Blizzardí věci,...) a pirátit šmejdy (Batman 3, Ubisoftí věci,..). On to trh vyfiltruje....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

tak trochu s tebou sohlasim, krome toho pirateni, spis bych upravil podminky nakupu a vic chranil zakaznika. Pokud by titul ktery si koupim nesplnoval urcite kriteria tak by zakaznik mel narok vratit hru at uz digitalni edici tak i krabicovou edici. Tohle by byla jadina paka na vyvoj a distribuci abyc vydavali funkcni hry a ne recyklaty starych her a nebo jako v pripade Batmana absolutne odflaknutou hru.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vpodstate to Steam urobil a Batman bol vracany asi ako ziadna hra v historii.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.