Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Uživatelé iPad Pro si stěžují, dotykové rozhraní vynechává, rolování zadrhává

Mohu potvrdit. Velký problém s dotykovou vrstvou. Občas se zcela zblázní a detekuje hromadu náhodných inputů. 2x na reklamaci - výsledek , závada se neprojevila.
Pak uplynula roční záruční doba pro firmy a dvacet táců v řiti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemusí to být bždy dotykovou vrstvou, ikdyž případy Applu tomu nasvědčují. Viděl jsem případ (na vlastní oči), kdy se takto projevoval chytrý telefon zapojený v méně kvalitní nabiječce.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mně naopak ne-apple zařízení na nabíječce reaguje na dotyk hůře - fakt se na tom blbě píše

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Něco podobného jsem zaregistroval i já, ale u svého počítače s Windows. Není to častý jev a nestává se to ani občas. Opravdu jen velmi zřídka. Při ovládání kursoru myši a kliknutí na tlačítko v programu vidím, že tlačítko zareaguje tak, že se jakoby proklikne a změní tvar, jenže k následné reakci samotného programu nedojde. Po dalším kliknutí zase opticky zareaguje a teprve potom zareaguje i program. Protože se mi to stává opravdu zřídka, nevěnuji tomu žádnou pozornost, ale teď, když jsem četl článek, se mi to vybavilo. Zřejmě je stisk tlačítka skenován dvěmi nezávislými službami a každá vyhodnocuje rozhodovací úroveň trošku jinak a pokud se trefím do toho správného okamžiku, nefunguje to jak má.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Spíše bych řekl že jde o krátký stisk. K vizuální indikací dojde ale pro vyhodnocení že nejde o náhodný dotyk je stisk krátký. Dejme tomu že kontakt trval 29ms a hranice je 30ms. Pak je to v hodnoceno jako náhodný dotyk a není provedena akce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.